Ποια ειναι η καταγωγη των Αρχαιων Ελληνικων?
-
Re: Ποια ειναι η καταγωγη των Αρχαιων Ελληνικων?
Το αρχαιότερο εύρημα σανσκριτικης γραφής μπορεί να είναι και μεταγενέστερο της εποχής που ο Αλέξανδρος γάμησε τους γύφτους εκει
- taxalata xalasa
παραδοχή ομοφυλοφιλίας, του αλέκου, από τον γύφτο της τούμπας...
το λάθος ταλέκου ήταν που έφερε τους γύφτους στην τούμπα της Φαβελονοίκις
το λάθος ταλέκου ήταν που έφερε τους γύφτους στην τούμπα της Φαβελονοίκις
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
στην αλβανιαtaxalata xalasa έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 23:53δεν έχει σημασία που πήγε ένας φανταστικός ήρωας λογοτεχνικού έργου...
- taxalata xalasa
λαθρομετανάστης την Αλβανία...
Αλλά πρώτα πρέπει να αποδείξεις πως υπήρξε αχιλλέας και νεοπτόλεμος...αφου...μέχρι τώρα είναι φανταστικοί και ανιστόρητοι ήρωες λογοτεχνικών έργων φοινικογράμματης γραφής...
αστο, μη το παιδευεις αλλο, οταν το παρεις αποφαση οτι, πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος, εδω θα ειμαι να παμε παρακατω.taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 22:23είσαι κότα λυράτη...Thor έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 17:42Καταλαβα, αφου δεν καταλαβαινεις την ελληνικη, πώς θα καταλαβεις και αυτα που σε ρωταει ο αλλος.taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 17:18
πάμε ξανά απ την αρχή...
θα αποφανθώ αν είσαι η δεν είσαι αφού απαντήσεις...
Οκ, λυθηκε κι αυτο.
Μενει το αλλο το σουργελο τωρα, ο ψυχακιας να ξαναεμφανιστει.
αποφεύγεις ναπαντήσεις γιατί ξες πως είσαι χαμένος απ'τ'αποδυτήρια κιεσύ σαν τον άλλο τον γύφτο τον μπαοκτζη που το παίζει ελληναρας και βλέπει αλβανικά φαντάσματα να τον κυνηγάνε...
είστε για λύπηση...
αλλά δεν σας λυπάμαι... σας αξίζει η κατάντια σας...
Μεχρι τοτε απλα δεν θα μετραει η γνωμη σου ο,τι και να λες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- taxalata xalasa
αυτό λέμε ρε μπαγλαμά...Thor έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 15:05αστο, μη το παιδευεις αλλο, οταν το παρεις αποφαση οτι, πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος, εδω θα ειμαι να παμε παρακατω.taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 22:23είσαι κότα λυράτη...
αποφεύγεις ναπαντήσεις γιατί ξες πως είσαι χαμένος απ'τ'αποδυτήρια κιεσύ σαν τον άλλο τον γύφτο τον μπαοκτζη που το παίζει ελληναρας και βλέπει αλβανικά φαντάσματα να τον κυνηγάνε...
είστε για λύπηση...
εγώ σε ρώτηξα πρώτος κι άρχισες τις γυροβολιές...Thor έγραψε: ↑20 Σεπ 2024, 15:27Εσυ πρεπει να αποφανθεις, ειμαι ή δεν ειμαι;taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Σεπ 2024, 06:43δεν έχει τρόπο διό,τι ξέρει πως γράφω την αλήθεια... που γράφουν οι ίδιοι οι αρχαίοι «ελληνικαγράφοι»...
και είναι looser απ'τα αποδυτήρια και γιαυτό κάνει προσπάθειες άμυνας με ειρωνικές attackες ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις γαρ, γαρ... για τα φαινόμενα π'απατούν και λήγεις κερατάς....
είσαι κι εσύ looser; ή σώνεσαι;
...για αυτό ρε μπαγλαμά...
...για να δούμε τώρα αν κάνεις αυτό που γράφεις ή απλά κλάνεις κι εσύ στο phorum...
...τώρα γλύψε εκεί που έχεσες.... για να βάλεις λίγο νιονιό...
και μην ξεχάσεις,
αστο, μη το παιδευεις αλλο, οταν το παρεις αποφαση οτι, πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος, εδω θα ειμαι να παμε παρακατω.
Αν εγω ειμαι μπαγλαμας, εσυ, εισαι μπουζουκι και μαλιστα ακουρδιστο.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 18:38αυτό λέμε ρε μπαγλαμά...Thor έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 15:05αστο, μη το παιδευεις αλλο, οταν το παρεις αποφαση οτι, πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος, εδω θα ειμαι να παμε παρακατω.taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 22:23
είσαι κότα λυράτη...
είστε για λύπηση...
Μεχρι τοτε απλα δεν θα μετραει η γνωμη σου ο,τι και να λες.εγώ σε ρώτηξα πρώτος κι άρχισες τις γυροβολιές...Thor έγραψε: ↑20 Σεπ 2024, 15:27Εσυ πρεπει να αποφανθεις, ειμαι ή δεν ειμαι;taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Σεπ 2024, 06:43
δεν έχει τρόπο διό,τι ξέρει πως γράφω την αλήθεια... που γράφουν οι ίδιοι οι αρχαίοι «ελληνικαγράφοι»...
και είναι looser απ'τα αποδυτήρια και γιαυτό κάνει προσπάθειες άμυνας με ειρωνικές attackες ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις γαρ, γαρ... για τα φαινόμενα π'απατούν και λήγεις κερατάς....
είσαι κι εσύ looser; ή σώνεσαι;
...για να δούμε τώρα αν κάνεις αυτό που γράφεις ή απλά κλάνεις κι εσύ στο phorum...
και μην ξεχάσεις,
αστο, μη το παιδευεις αλλο, οταν το παρεις αποφαση οτι, πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος, εδω θα ειμαι να παμε παρακατω.
Οταν με το καλο σοβαρευτεις και γραψεις κατι ορθολογικο και οχι πιπες, εδω ειμαστε να το σχολιασουμε.
Μεχρι τοτε, τσιμπα ενα αρχιδι.
- taxalata xalasa
ΞεThorιασες ρε φουκαρά...Thor έγραψε: ↑Χθες, 18:13Αν εγω ειμαι μπαγλαμας, εσυ, εισαι μπουζουκι και μαλιστα ακουρδιστο.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 18:38αυτό λέμε ρε μπαγλαμά...εγώ σε ρώτηξα πρώτος κι άρχισες τις γυροβολιές...
και μην ξεχάσεις,
Οταν με το καλο σοβαρευτεις και γραψεις κατι ορθολογικο και οχι πιπες, εδω ειμαστε να το σχολιασουμε.
μόνος σου είπες πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος αλλά δεν το κάνεις...
είσαι ασόβαρος καραγκιοζάκος...
Το οτι εισαι βλακας και κομπλεξικος το εχουμε καταλαβει, δε χρειαζεται να μας το δειχνεις συνεχως.taxalata xalasa έγραψε: ↑Χθες, 18:33ΞεThorιασες ρε φουκαρά...Thor έγραψε: ↑Χθες, 18:13Αν εγω ειμαι μπαγλαμας, εσυ, εισαι μπουζουκι και μαλιστα ακουρδιστο.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 18:38
αυτό λέμε ρε μπαγλαμά...
εγώ σε ρώτηξα πρώτος κι άρχισες τις γυροβολιές...
και μην ξεχάσεις,
μόνος σου είπες πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος αλλά δεν το κάνεις...
Και δεν εχει και νοημα η ''συζητηση'' με εναν αυτιστικο που επαναλαμβανεται εσαει, μιλα μονος σου.
- taxalata xalasa
χαλάρωσε ρε ξεthorιασμένε...Thor έγραψε: ↑Σήμερα, 11:34Το οτι εισαι βλακας και κομπλεξικος το εχουμε καταλαβει, δε χρειαζεται να μας το δειχνεις συνεχως.taxalata xalasa έγραψε: ↑Χθες, 18:33ΞεThorιασες ρε φουκαρά...
Και δεν εχει και νοημα η ''συζητηση'' με εναν αυτιστικο που επαναλαμβανεται εσαει, μιλα μονος σου.
και να θυμάσαι τι γράφεις... μόνος σου είπες πρεπει να απανταει πρωτος αυτος που ερωτηθηκε πρωτος αλλά δεν το κάνεις...
πάρε το κουβαδάκι σου κι άιντεσαπέρα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η καταγωγή των Παλαιστίνιων;
από Juno » 09 Μάιος 2024, 18:37 » σε Διεθνής πολιτική - 79 Απαντήσεις
- 1845 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi