Τι εννοούν όταν λένε "Είμαι υπερβολικά χαρούμενος";
Τι εννοούν όταν λένε "Είμαι υπερβολικά χαρούμενος";
Τι θα πει "υπερβολικά χαρούμενος"; Θα έπρεπε δηλαδή να είσαι λιγότερο χαρούμενος; Είσαι περισσότερο χαρούμενος απ'όσο θα ήθελες;
Αν όμως είσαι περισσότερο χαρούμενος απ'όσο θα ήθελες, αυτό λογικά σου προκαλεί αναστάτωση, που σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, που σημαίνει ότι δεν είσαι περισσότερο χαρούμενος απ'όσο θα ήθελες. Τότε όμως δεν έχεις λόγο να είσαι αναστατωμένος, που σημαίνει ότι είσαι όντως υπερβολικά χαρούμενος, αλλά τότε θα έχεις λόγο να είσαι αναστατωμένος.
Για να μην τα πολυλογώ, εσείς πως σκέφτεστε να το λύσετε αυτό;
Αν όμως είσαι περισσότερο χαρούμενος απ'όσο θα ήθελες, αυτό λογικά σου προκαλεί αναστάτωση, που σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, που σημαίνει ότι δεν είσαι περισσότερο χαρούμενος απ'όσο θα ήθελες. Τότε όμως δεν έχεις λόγο να είσαι αναστατωμένος, που σημαίνει ότι είσαι όντως υπερβολικά χαρούμενος, αλλά τότε θα έχεις λόγο να είσαι αναστατωμένος.
Re: Τι εννοούν όταν λένε "Είμαι υπερβολικά χαρούμενος";
Και η χαρά έχει διακυμάνσεις. Όπως ακριβώς και η λύπη. Μπορεί να είσαι ευδιάθετος ή ενθουσιασμένος, μπορεί να είσαι μελαγχολικός ή δυστυχισμένος.Εκτωρ έγραψε: ↑07 Απρ 2023, 18:50Τι θα πει "υπερβολικά χαρούμενος"; Θα έπρεπε δηλαδή να είσαι λιγότερο χαρούμενος; Είσαι περισσότερο χαρούμενος απ'όσο θα ήθελες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
05 Ιούλ 2023, 13:03
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΛΛΗΝΕΣ :«Τζαμπατζήδες» και τεμπέληδες που εξαρτώνται υπερβολικά από την κυβέρνηση τους .
από Frappezitis » 12 Δεκ 2024, 06:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 1368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Δεκ 2024, 22:39
-