Chatgpt
Re: Chatgpt
πατα σε αυτο το ινσιδε στορυ λινκ απο περιέργεια, που σε παει;
- Dwarven Blacksmith
Rebel huh? Τα μποτ αλληλοπροωθούνται, έκπληξη.
Σε λίγο βέβαια αν το πεις δυνατά θα είναι αντιρομποτισμός.
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
- hellegennes
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 13:56Rebel huh? Τα μποτ αλληλοπροωθούνται, έκπληξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προσπαθώ να το κάνω να ρίχνει μια πασιέντζα σωστά, και δεν το έχω καταφέρει. Είναι μια απλή πασιέντζα που είναι καθαρά θέμα τύχης: Παίρνεις μια τράπουλα με 52 φύλλα και αρχίζεις να ανοίγεις ένα-ένα τα φύλλα μετρώντας ταυτόχρονα από τον άσο μέχρι τον ρήγα. Όταν αυτό που μετράς συμπίπτει με το χαρτί που έχεις ανοίξει, βγάζεις αυτό το χαρτί στην άκρη και τα υπόλοιπα που έχεις ανοίξει μέχρι τότε τα βάζεις από κάτω στην τράπουλα. Ξεκινάς να μετράς πάλι από τον άσο, κ.ο.κ. Αν φτάσεις στον ρήγα ή αν τελειώσει η τράπουλα χωρίς να έχει συμπέσει κανένα χαρτί με το μέτρημά σου, τότε αυτά τα χαρτιά τα βγάζεις έξω και συνεχίζεις με τα υπόλοιπα (αν έχουν μείνει). Το συνολικό σκορ είναι το άθροισμα των χαρτιών που έχουν συμπέσει.
Με πρόγραμμα εξομοίωσης έχω δει συνολικό σκορ μέχρι κάπου στο 320, αλλά θα ήθελα να μου βγάλει μαθηματικά ποιό είναι το μέγιστο δυνατό σκορ που μπορεί να επιτευχθεί σ'αυτήν την πασιέντζα. Αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω να την ρίχνει σωστά, όλο κάποια μαλακία κάνει.
Με πρόγραμμα εξομοίωσης έχω δει συνολικό σκορ μέχρι κάπου στο 320, αλλά θα ήθελα να μου βγάλει μαθηματικά ποιό είναι το μέγιστο δυνατό σκορ που μπορεί να επιτευχθεί σ'αυτήν την πασιέντζα. Αλλά δεν έχω καταφέρει να το κάνω να την ρίχνει σωστά, όλο κάποια μαλακία κάνει.
- Dwarven Blacksmith
Jesus f Christ.
Θα προσπαθήσω να μην το ξαναχρησιμοποιήσω. Είπαμε δεν έχω κάτι να κρύψω αλλά όλα έχουν κι ένα όριο.
Θα προσπαθήσω να μην το ξαναχρησιμοποιήσω. Είπαμε δεν έχω κάτι να κρύψω αλλά όλα έχουν κι ένα όριο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
Εξαιρετικα νεα, ας αρχισουν να τρεμουν οι κινεζοι και οι μαντσουριανοι υποψηφιοι τους
Ρε φίλε, γιατί τέτοιος μαζοχισμός όμως;micmic έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 18:51Προσπαθώ να το κάνω να ρίχνει μια πασιέντζα σωστά, και δεν το έχω καταφέρει.
[...]
Κάτι πιο ακατάλληλο για την δουλειά δεν μπορούσες να βρεις;
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι επιστήμονα που φοβάται να πετάξει με αεροπλάνο.
Εγώ πάντως να πώ οτι έχω ανακαλέσει λίγο την αρχική μου δυσπιστία στις ικανότητές του Τσατ.
Σαν layer για αναζήτηση τύπου Google είναι παρα πολύ καλό, ιδίως άμα ΞΕΡΕΙΣ τι γυρεύεις, και πιο πολύ ακόμα στον τομέα του προγραμματισμού όπου έχουν ένα κάρο δεδομένα.
Για όλα τα άλλα, θεωρώ ακόμα οτι είναι σούπερ-μούφα.
Σαν layer για αναζήτηση τύπου Google είναι παρα πολύ καλό, ιδίως άμα ΞΕΡΕΙΣ τι γυρεύεις, και πιο πολύ ακόμα στον τομέα του προγραμματισμού όπου έχουν ένα κάρο δεδομένα.
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι επιστήμονα που φοβάται να πετάξει με αεροπλάνο.
- Bill Hicks
στην αναζήτηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις πραγματική νοημοσύνη αν διαθέτεις, στον προγραμματισμό, νταξ, χρήσιμο για προγραμματιστές ώσπου να τους αντικαταστήσει.Imperium έγραψε: ↑16 Ιουν 2024, 16:06Εγώ πάντως να πώ οτι έχω ανακαλέσει λίγο την αρχική μου δυσπιστία στις ικανότητές του Τσατ.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
δοκιμαστε και το deepseek, δεν πειράζει που ειναι των εχθρων της Δυσης και της ελευθερίας, να ξερουμε τι κανουν και οι κακοι.
- hellegennes
Όπως έχω πει κι αλλού, είναι στην ουσία μια πιο εξελιγμένη μορφή autocomplete. Αρκετά χρήσιμο για απλοϊκά πράγματα, κυρίως γιατί μπορεί να σου γλυτώσει χρόνο. Δεν είναι ιδιαίτερα καλός αναζητητής όμως, δεν ψάχνει σε βάθος. Δεδομένα που είναι δημοσίως διαθέσιμα δεν μπορεί να τα βρει, σε ανακατευθύνει να τα βρεις μόνος σου. Ακόμα κι αυτά που βρίσκει τα λέει λάθος, ειδικά αν πρόκειται για αριθμούς.Imperium έγραψε: ↑16 Ιουν 2024, 16:06Εγώ πάντως να πώ οτι έχω ανακαλέσει λίγο την αρχική μου δυσπιστία στις ικανότητές του Τσατ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
τι έχω καταλάβει λάθος; καναδυό φορές που το ρώτησα μου λέει δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και ότι ψάχνει σε ό,τι του έχουν φορτώσει σα γενική γνώση μέχρι το 2023hellegennes έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 01:46Όπως έχω πει κι αλλού, είναι στην ουσία μια πιο εξελιγμένη μορφή autocomplete. Αρκετά χρήσιμο για απλοϊκά πράγματα, κυρίως γιατί μπορεί να σου γλυτώσει χρόνο. Δεν είναι ιδιαίτερα καλός αναζητητής όμως, δεν ψάχνει σε βάθος. Δεδομένα που είναι δημοσίως διαθέσιμα δεν μπορεί να τα βρει, σε ανακατευθύνει να τα βρεις μόνος σου. Ακόμα κι αυτά που βρίσκει τα λέει λάθος, ειδικά αν πρόκειται για αριθμούς.Imperium έγραψε: ↑16 Ιουν 2024, 16:06Εγώ πάντως να πώ οτι έχω ανακαλέσει λίγο την αρχική μου δυσπιστία στις ικανότητές του Τσατ.
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
05 Μάιος 2023, 15:50