Aerofoils

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
Imperium

Re: Aerofoils

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 29 Αύγ 2024, 15:10

enaon έγραψε:
29 Αύγ 2024, 14:59
στην ισορροπία μπορει, αλλα αλματα στο νερό κλπ με την δική μου δύναμη σε χερια ποδια, καμία σχέση στην δύναμη, ειναι αλλιως ειναι να πεφτεις ακμαιος, αλλιως πτώμα.
Αντε ρε που είσαι πτώμα! :lol:

Εδώ εγώ που κοντεύω τα τρίτα -ηντα δεν θεωρώ τον εαυτό μου πτώμα.

(Α, ναι, και δεν είναι "με τη δική σου δ'υναμη" είναι έξυπνος χειρισμός των στοιχείων της φύσης.)

Δες εδώ και έναν που δοκίμασε μια φτηνή Κινεζια. Πολύ αντικειμενική παρουσίαση. Άσε που δεν θα σου αρέσει: Λέει ο το προτιμάει πια και απο το Sur-ron, κι απ το σκέητ, ακόμα και απ' το μονόκυκλο! :smt005:

Έκανε και ένα βίντεο με το πιο ακριβό που μπορούσε να βρει:

Πανακριβα μεν με τα σημερινά δεδομένα, αλλά έτσι σκατά που έχουν γίνει τα λεφτά, σε λίγα χρόνια θα τα θεωρούμε τζάμπα, άσε που τα ηλεκτρονικά θα είναι όλα πια open source.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 29 Αύγ 2024, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι επιστήμονα που φοβάται να πετάξει με αεροπλάνο.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Αύγ 2024, 15:13

δεν λέω πτώμα γενικά οτι ειμαι, αλλα αν κανω 15 αλματα σαν του πιτσιρικά, οταν πέσω στο 16 θα παρω αγκαλια την θαλασσα και θα περιμένω να φτασω στον πατο, ειναι και θεμα αντοχής κλπ. Αν το εκανα αυτο που βλεπω ανετα για 1-2 ωρες, θα ημουν ο ραμπο νομιζω.

αλλα οκ μπορει να φταιει η θαλασσα και δεν τσιμπαω, εκει μου αρεσει κυρίως ο συνδυασμός των στοιχείων της φύσης, γή ουρανός και νερό, και επιστήμη/φιλοσοφία, όποτε κάθομαι ανάσκελα στον γιαλό, κουναω χερια ποδια που και που σαν πουλί σχηματίζω το ανθρωπακι του da Vinci και μετραω κυματα, μπορω να το κανω ωρες αυτο, ειμαι πολυ καλός. Αλλα αν βρεθεί κατι να πετάει θα παω με τον σιντ να το δοκιμάσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 29 Αύγ 2024, 15:16

Nandros έγραψε:
28 Αύγ 2024, 19:31
Imperium έγραψε:
28 Αύγ 2024, 18:24
Τι απίστευτα ωραία πράγματα!
Έχουν διαδοθεί στην Ελλάδα ακόμα;
SpoilerShow
Πραγματικά μια ματιά στο μέλλον. Πώς τόσο καιρό δεν το σκεφτήκαμε; Η ιδια η τεχνολογία δεν είναι και τόσο καινούργια. Ποσο μακρυά θα πάει, ενας θεος μονο ξέρει.

Sid Vicious
]enaon

Electric Flying Boat
.
Πόσες μαλακίες μαζεμένες σε ένα βίντεο...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 29 Αύγ 2024, 15:17

enaon έγραψε:
29 Αύγ 2024, 15:13
δεν λέω πτώμα γενικά οτι ειμαι, αλλα αν κανω 15 αλματα σαν του πιτσιρικά, οταν πέσω στο 16 θα παρω αγκαλια την θαλασσα και θα περιμένω να φτασω στον πατο, ειναι και θεμα αντοχής κλπ.
Ε, κάνε 10, χάθηκε ο κόσμος; :wink

ΥΓ. Για πτήση μιλάμε και εδώ, αλλά υποβρύχια... :P

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 29 Αύγ 2024, 15:32

ισως εχεις δικιο, απλα δεν το εχω με την θαλασσα και τα σπορ, δεν μου αρέσει που αν πέσω δεν μπορώ να τσουλήσω να αποφύγω το οχημα και αν χτυπήσω δεν μπορώ να ζαλιστώ άνετα για λίγο, οπότε δεν μπορω να παιξω καλα, ψυχολογικό ισως, δεν νοιώθω στον χώρο μου. Βεβαια δεν βγαζει νόημα γιατι θελω να πεταξω, τι να πω, μπορει να το λέω γιατι δεν γίνεται ακόμα, ή να το θελω πολυ, θα δουμε ελπίζω.
Imperium έγραψε:
29 Αύγ 2024, 15:10
Έκανε και ένα βίντεο με το πιο ακριβό που μπορούσε να βρει:
το e-tron της audi/aerofoil ειναι πιο ακριβό απο το Lift V4, και εχει με 6χιλ 1-2 καλα Κινέζικα, αλλα η χιαομι δεν εχει βγαλει ακόμα. Ειπαν θα βγαλουν κατι να πετάμε παντως :003:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Σεπ 2024, 17:51

Και σε ποδήλατο.
Δεν άργισε! Έλεγα ήθελε καναν χρόνο ακόμα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών