ψώνισα δεξαμενή lpg για σπίτι

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

ψώνισα δεξαμενή lpg για σπίτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 09:11

σε δέκα μέρες θα την έχω στήσει και στη συνέχεια θα αλλάξω τον καυστήρα μόνο με έναν αερίου
συνολικό κόστος μετατροπής περίπου στα 3χιλ
απόσβεση μέσα σε τρία χρόνια το πολύ

Άβαταρ μέλους
Japetus

Re: ψώνισα δεξαμενή lpg για σπίτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus » 24 Σεπ 2024, 09:56

Πρόσεξε πολύ το θέμα της τροφοδοσίας από το πρατήριο καυσίμων. Φίλος έβαλε στο σπίτι πριν πολλά χρόνια και την απεγκατέστησε γιατί δεν μπορούσε να την επαναπληρώσει όποτε ήθελε. Ξεπάγιαζε περιμένοντας πότε θα του τη γεμίσουν. Τα ίδια μου είχε αναφέρει κι άλλος που την είχε επαγγελματικά σε θερμοκήπιο, υπήρχε θέμα.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 24 Σεπ 2024, 09:58

βοθρατζης έγραψε:
24 Σεπ 2024, 09:11
σε δέκα μέρες θα την έχω στήσει και στη συνέχεια θα αλλάξω τον καυστήρα μόνο με έναν αερίου
Μάρκα?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 13:24

Japetus έγραψε:
24 Σεπ 2024, 09:56
Πρόσεξε πολύ το θέμα της τροφοδοσίας από το πρατήριο καυσίμων. Φίλος έβαλε στο σπίτι πριν πολλά χρόνια και την απεγκατέστησε γιατί δεν μπορούσε να την επαναπληρώσει όποτε ήθελε. Ξεπάγιαζε περιμένοντας πότε θα του τη γεμίσουν. Τα ίδια μου είχε αναφέρει κι άλλος που την είχε επαγγελματικά σε θερμοκήπιο, υπήρχε θέμα.
αυτό που λες με απασχόλησε ήδη όμως οι καλές σχέσεις εδώ με τους τοπικούς στην περιοχή μου ελπίζω να βοηθήσουν
σε ποια περιοχή ήταν ο φίλος σου;

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 13:32

Unique έγραψε:
24 Σεπ 2024, 09:58
βοθρατζης έγραψε:
24 Σεπ 2024, 09:11
Μάρκα?
ιταλική

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 13:33

πιστεύω ότι το γκάζι όπως έχει δώσει την πιο καθαρή και οικονομική λύση στο αυτοκίνητο και στο σπίτι είναι η λύση, το πετρέλαιο πλέον είναι τελείως ασύμφορο, δεν γίνεται να θέλω 3χιλ περίπου για θέρμανση το χρόνο

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 24 Σεπ 2024, 13:46

για το κρυο τον χειμωνα η λυση ειναι μονο μια ..γυναικα και μαλιστα οσο πιο μαλλιαρη γινεται

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 13:49

nemo έγραψε:
24 Σεπ 2024, 13:46
για το κρυο τον χειμωνα η λυση ειναι μονο μια ..γυναικα και μαλιστα οσο πιο μαλλιαρη γινεται
γυναίκα και μαλλιαρή δεν συμφέρει νεμο
το μπιμπελό πρέπει να τηρεί προδιαγραφές...
δεν τα είπαμε;
αχχ τίποτα δεν μαθαίνεις
:lol:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Σεπ 2024, 13:51

Τσεκαρε ρε μήπως δεν χρειάζεται αλλαγή ο καυστήρας αλλά μόνο τα μπεκ του . ( Ή μόνο για το φυσικό αέριο ισχύει αυτό;)

Επίσης πρέπει να είναι θαμμένη ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 13:59

enterprise-psi έγραψε:
24 Σεπ 2024, 13:51
Τσεκαρε ρε μήπως δεν χρειάζεται αλλαγή ο καυστήρας αλλά μόνο τα μπεκ του . ( Ή μόνο για το φυσικό αέριο ισχύει αυτό;)

κοίτα , ο καυστήρας για πετρέλαιο που έχω δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει αέριο, το έχω ήδη ψάξει, υπάρχει καυστήρας της θερμόλα που τον αλλάζεις και κρατάς το παλιό σύστημα καζάνι κλπ
αυτό που λες για το μπεκ ισχύει στους επιτοίχιους καυστήρες νέας γενιάς ΦΑ, εμένα είναι εικοσαετίας κλασικό κόμπατ σύστημα που με εξυπηρέτησε τόσα χρόνια , αλλά τώρα ....
Γεγονός είναι ότι σκεφτόμουνα να τον ξηλώσω τελείως και να βάλω ένα μπαξι επιτοίχιο καινούργιο, όμως έχω ακούσει διάφορα για τις βλάβες που έχουν από παλιούς συντηρητές και για τα ανταλλακτικά , άλλωστε όταν έχεις ένα καζάνι που δεν παθαίνει τίποτα , γιατί να το αλλάξεις ; το κόστος είναι το ίδιο πάντως
Το πολύ πολύ να αλλάξεις τον κλασικό κυκλοφορητή κάποια στιγμή με ηλεκτρονικό. Περισσότερα δεν χρειάζονται

δεν χρειάζεται θάψιμο αρκεί να είναι 3 μέτρα από κτίσμα και από πάνω να μην περνάνε καλώδια δεη
ευτυχώς έχω τέτοιο σημείο στο οικόπεδο

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 24 Σεπ 2024, 14:00

enterprise-psi έγραψε:
24 Σεπ 2024, 13:51

https://www.andrianos.gr/gr/plhroforiak ... ka-themata
Οι δεξαμενές αποθήκευσης υγραερίου διακρίνονται σε υπέργειες, υπόγειες, επιχωματωμένες ή ημιεπιχωματωμένες ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης τους ως προς το έδαφος.
Υπέργεια δεξαμενή: Είναι τοποθετημένη πάνω από την επιφάνεια του εδάφους στον περιβάλλοντα χώρο και χωρίς καμία επικάλυψη.
Υπόγεια δεξαμενή: είναι δεξαμενή τοποθετημένη κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και εντός αυτού (θαμμένη), κατάλληλα καλυμμένη με αδρανές άφλεκτο υλικό.
Επιχωματωμένη δεξαμενή: είναι η δεξαμενή τοποθετημένη εν μέρει ή εξ ολοκλήρου επάνω από την επιφάνεια του εδάφους και κατάλληλα καλυμμένη με αδρανές άφλεκτο υλικό.
Ημιεπιχωμάτωμένη δεξαμενή: είναι δεξαμενή μερικά επιχωματωμένη. Για το μεν καλυμμένο τμήμα της δεξαμενής ισχύουν οι απαιτήσεις για τις επιχωματωμένες δεξαμενές, για το δε ακάλυπτο ισχύουν οι όροι για τις υπέργειες δεξαμενές.
Αρίστος έγραψε:
02 Σεπ 2024, 15:40
Ο Διας ηταν παντρεμενος και με τη νομιμη γυναικα του ειχε γιους θεους

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 14:02

εντάξει είναι λίγο αντιαισθητικό να έχεις ολόκληρη βόμβα στο οικόπεδο μέσα , αλλά με μια πέργκολα γύρω γύρω την ...κανονίζεις
δεν μπορώ να σκάψω σε βάθος γιατί περνάνε υπόγεια νερά απο κάτω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών