ψώνισα δεξαμενή lpg για σπίτι
ψώνισα δεξαμενή lpg για σπίτι
σε δέκα μέρες θα την έχω στήσει και στη συνέχεια θα αλλάξω τον καυστήρα μόνο με έναν αερίου
συνολικό κόστος μετατροπής περίπου στα 3χιλ
απόσβεση μέσα σε τρία χρόνια το πολύ
συνολικό κόστος μετατροπής περίπου στα 3χιλ
απόσβεση μέσα σε τρία χρόνια το πολύ
Re: ψώνισα δεξαμενή lpg για σπίτι
Πρόσεξε πολύ το θέμα της τροφοδοσίας από το πρατήριο καυσίμων. Φίλος έβαλε στο σπίτι πριν πολλά χρόνια και την απεγκατέστησε γιατί δεν μπορούσε να την επαναπληρώσει όποτε ήθελε. Ξεπάγιαζε περιμένοντας πότε θα του τη γεμίσουν. Τα ίδια μου είχε αναφέρει κι άλλος που την είχε επαγγελματικά σε θερμοκήπιο, υπήρχε θέμα.
Μάρκα?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
αυτό που λες με απασχόλησε ήδη όμως οι καλές σχέσεις εδώ με τους τοπικούς στην περιοχή μου ελπίζω να βοηθήσουνJapetus έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 09:56Πρόσεξε πολύ το θέμα της τροφοδοσίας από το πρατήριο καυσίμων. Φίλος έβαλε στο σπίτι πριν πολλά χρόνια και την απεγκατέστησε γιατί δεν μπορούσε να την επαναπληρώσει όποτε ήθελε. Ξεπάγιαζε περιμένοντας πότε θα του τη γεμίσουν. Τα ίδια μου είχε αναφέρει κι άλλος που την είχε επαγγελματικά σε θερμοκήπιο, υπήρχε θέμα.
σε ποια περιοχή ήταν ο φίλος σου;
πιστεύω ότι το γκάζι όπως έχει δώσει την πιο καθαρή και οικονομική λύση στο αυτοκίνητο και στο σπίτι είναι η λύση, το πετρέλαιο πλέον είναι τελείως ασύμφορο, δεν γίνεται να θέλω 3χιλ περίπου για θέρμανση το χρόνο
για το κρυο τον χειμωνα η λυση ειναι μονο μια ..γυναικα και μαλιστα οσο πιο μαλλιαρη γινεται
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τσεκαρε ρε μήπως δεν χρειάζεται αλλαγή ο καυστήρας αλλά μόνο τα μπεκ του . ( Ή μόνο για το φυσικό αέριο ισχύει αυτό;)
Επίσης πρέπει να είναι θαμμένη ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
κοίτα , ο καυστήρας για πετρέλαιο που έχω δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει αέριο, το έχω ήδη ψάξει, υπάρχει καυστήρας της θερμόλα που τον αλλάζεις και κρατάς το παλιό σύστημα καζάνι κλπenterprise-psi έγραψε: ↑24 Σεπ 2024, 13:51Τσεκαρε ρε μήπως δεν χρειάζεται αλλαγή ο καυστήρας αλλά μόνο τα μπεκ του . ( Ή μόνο για το φυσικό αέριο ισχύει αυτό;)
αυτό που λες για το μπεκ ισχύει στους επιτοίχιους καυστήρες νέας γενιάς ΦΑ, εμένα είναι εικοσαετίας κλασικό κόμπατ σύστημα που με εξυπηρέτησε τόσα χρόνια , αλλά τώρα ....
Γεγονός είναι ότι σκεφτόμουνα να τον ξηλώσω τελείως και να βάλω ένα μπαξι επιτοίχιο καινούργιο, όμως έχω ακούσει διάφορα για τις βλάβες που έχουν από παλιούς συντηρητές και για τα ανταλλακτικά , άλλωστε όταν έχεις ένα καζάνι που δεν παθαίνει τίποτα , γιατί να το αλλάξεις ; το κόστος είναι το ίδιο πάντως
Το πολύ πολύ να αλλάξεις τον κλασικό κυκλοφορητή κάποια στιγμή με ηλεκτρονικό. Περισσότερα δεν χρειάζονται
δεν χρειάζεται θάψιμο αρκεί να είναι 3 μέτρα από κτίσμα και από πάνω να μην περνάνε καλώδια δεη
ευτυχώς έχω τέτοιο σημείο στο οικόπεδο
https://www.andrianos.gr/gr/plhroforiak ... ka-themata
Οι δεξαμενές αποθήκευσης υγραερίου διακρίνονται σε υπέργειες, υπόγειες, επιχωματωμένες ή ημιεπιχωματωμένες ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης τους ως προς το έδαφος.
Υπέργεια δεξαμενή: Είναι τοποθετημένη πάνω από την επιφάνεια του εδάφους στον περιβάλλοντα χώρο και χωρίς καμία επικάλυψη.
Υπόγεια δεξαμενή: είναι δεξαμενή τοποθετημένη κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και εντός αυτού (θαμμένη), κατάλληλα καλυμμένη με αδρανές άφλεκτο υλικό.
Επιχωματωμένη δεξαμενή: είναι η δεξαμενή τοποθετημένη εν μέρει ή εξ ολοκλήρου επάνω από την επιφάνεια του εδάφους και κατάλληλα καλυμμένη με αδρανές άφλεκτο υλικό.
Ημιεπιχωμάτωμένη δεξαμενή: είναι δεξαμενή μερικά επιχωματωμένη. Για το μεν καλυμμένο τμήμα της δεξαμενής ισχύουν οι απαιτήσεις για τις επιχωματωμένες δεξαμενές, για το δε ακάλυπτο ισχύουν οι όροι για τις υπέργειες δεξαμενές.
εντάξει είναι λίγο αντιαισθητικό να έχεις ολόκληρη βόμβα στο οικόπεδο μέσα , αλλά με μια πέργκολα γύρω γύρω την ...κανονίζεις
δεν μπορώ να σκάψω σε βάθος γιατί περνάνε υπόγεια νερά απο κάτω.
δεν μπορώ να σκάψω σε βάθος γιατί περνάνε υπόγεια νερά απο κάτω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δε πάω σπίτι μου απόψεεεεεε....
από Kauldron » 29 Ιαν 2023, 17:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Ιαν 2023, 18:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υγρασία και μούχλα στο σπίτι
από Casp » 18 Δεκ 2023, 15:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 828 Απαντήσεις
- 15085 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
09 Μαρ 2024, 07:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γυρνάτε το μεσημέρι σπιτι...
από George_V » 20 Σεπ 2024, 17:38 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 15 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 22:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατέρρευσε από την πείνα στο σπίτι που ζούσε
από Frappezitis » 16 Οκτ 2022, 21:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 36 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-