Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
freak

Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από freak » 13 Νοέμ 2024, 03:02

Βασικα για λογους δουλειας ειπα ψεματα οτι ημουν σε μια πολη μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Θελω να εχω μια τετοια φωτο για την περιπτωση που αναφερθει ποτε κατι τετοιο. Οχι πως θα μου χρειαστει αλλα επειδη ειναι θεμα εργασιας, το θεωρω σημαντικο. You never know sometimes.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 13 Νοέμ 2024, 03:15

Εν έτει 2024 όλα γίνονται. Βρες μια φωτογραφία κάποιου άλλου σε αυτό το μέρος, αλλά να είναι το αντίθετο φύλο από εσένα. Δείξε την φωτογραφία και πες τους ότι είσαι εσύ πριν την εγχείρηση.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 13 Νοέμ 2024, 12:03

.

Στείλε φωτοζ σου στον δικό μας rednick πούχει φωτογραφίσει τη μισή Ευρώπη μήπως εχει καμιά με κανένα που σου μοιάζει.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών