Υψηλη μολυνση απο αρμονικες στο δικτυο ρευματος
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Re: Υψηλη μολυνση απο αρμονικες στο δικτυο ρευματος
SeaHawk έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 19:55Λες για μια μοναδα στην οποια εχω εγκαταστησει εξοπλισμο που τραβαει συνολικα πανω απο 1400Amper στην οποια εχω εγκαταστησει πανω απο 30 inverter με το μικροτερο να ειναι 20Αμπερ και το μεγαλυτερο 250Amper και στην οποια εχω 14 plc και 30 ΗΜΙ screens να ρωτησα καποιον μινιμαρκετα;
Xαλαρωσε λιγο βρε κατασκευαστη χεστρων γατας
enaon έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 20:00μιναρκετά οχι, δεν θα το ελεγα ποτε, αλλα καποιος που σε μια μοναδα εχει εγκαταστησει εξοπλισμο που τραβαει συνολικα πανω απο 1400Amper στην οποια εχει εγκαταστησει πανω απο 30 inverter με το μικροτερο να ειναι 20Αμπερ και το μεγαλυτερο 250Amper και στην οποια εχωει 14 plc και 30 ΗΜΙ screens, αλά δεν εχει παλομγράφο, ειναι λογικό να ρωτήσει μια πολυεθνική, οπως τα λιντλ. Τους δονητες τους έβγαλες απο την μπίζα;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τον παμλογραφο μπορεις να τον βαλεις εσυ
Στον κωλο σους θα τον βαλεις,στην χεστρα για τις γατες θα τον βαλεις αλλα δεν με ενδιαφερει και πολυ
Τι παλμογραφο να βαλω βρε αδαη οταν εχω ηδη πληθος μετρητων;
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Φιλε καποια στιγμη πρεπει να καταλαβεις οτι δεν μιλαμε για το που χεζει το γατιenaon έγραψε: ↑26 Νοέμ 2024, 20:00μιναρκετά οχι, δεν θα το ελεγα ποτε, αλλα καποιος που σε μια μοναδα εχει εγκαταστησει εξοπλισμο που τραβαει συνολικα πανω απο 1400Amper στην οποια εχει εγκαταστησει πανω απο 30 inverter με το μικροτερο να ειναι 20Αμπερ και το μεγαλυτερο 250Amper και στην οποια εχωει 14 plc και 30 ΗΜΙ screens, αλά δεν εχει παλομγράφο, ειναι λογικό να ρωτήσει μια πολυεθνική, οπως τα λιντλ. Τους δονητες τους έβγαλες απο την μπίζα;
Αυτος ειναι ενας απο τους 6 μετρητες μου.Αν ερχοσουνσ το γραφειο μου μετα απο την πληροφορηση που σου εδωσα και μου ελεγες οτι δεν εχω παλμογραφο και οτι πρεπει να αγορασω εναν και να παω να μετρησω οχι μονο θα σε απελυα αμεσα αλλα θα ζητουσα και αποζημιωση για το οτι σε πληρωνα ως υπαλληλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η μόλυνση του τόνου και αλλων ψαριων από υδράργυρο
από Ίακχος » 05 Δεκ 2024, 11:46 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 61 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Χθες, 13:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγωνισμός για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στο εθνικό δίκτυο ενέργειας
από Ίακχος » 22 Νοέμ 2024, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 56 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
22 Νοέμ 2024, 17:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Βήμα αποκαλύπτει το ευρύ δίκτυο διαφθοράς του καθεστώτος Μητσοτάκης
από Μαδουραίος » 27 Οκτ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Οκτ 2024, 13:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα στο διάβασμα κειμένου με υψηλή κατανόηση
από Καραμελίτσα » 26 Μαρ 2024, 15:14 » σε Θετικές Επιστήμες - 6 Απαντήσεις
- 739 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
26 Μαρ 2024, 20:45
-