Ρε μην είσαι κορόιδο..τι δουλειά έχεις να στείλεις δώρο και τέτοιο δώρο;;; Μη με τρελλαινεις ρε συ δε μπορεί να το σκέφτεσαι σοβαρά!
Δε νομίζω να σου στείλει στα γενέθλια, λυπάμαι.
Εφόσον τα έχω παραγγείλει όλα, πως δεν το σκέφτομαι σοβαρά; Φυσικά και θα το στείλω. Έτσι θέλω να αποχωρησω, να ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ότι τάχα τς κεράσματα και τα δώρα μου ως τωρα μου τα κατηγορεί ως πεσιμο. Όχι,δεν ήταν πεσιμο, ήταν εκτίμηση, όπως μου έκανε κι εκείνη. Αν πλέον φοβάται να αφεθεί σε κάτι δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν μπορεί να με τσαλαπατα εται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 11 Ιούλ 2023, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θέλω ένα διήγημα σου, γράψε μας πλιζζζ μου αρέσουν τα διηγήματα
να μας γραψει ενα ασχετο ομως, να ξεκολλήσουμε λιγο. Ο ήρωας να ειναι ενας αναρχικός φωτογράφος που περναει ενα υπεροχο καλοκαιρι με μια ομορφη συγγραφέα.
Εγώ αν θέλετε το γράφω όντως αλλά μετά μην μου λέτε πως είμαι εμπαθης γιατί οκ, "αναρχικός φωτογράφος" εμπαίζει από μόνος του τον εαυτό του. Λες και η αναρχία είναι χιπστερικη ταυτότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 10 Ιούλ 2023, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράψε για τον έρωτα μιας ανεμβολιαστης κι ενός εμβολιασμένου. Θα την μολύνει ή θα την απαρνηθεί για να τη σώσει; Θα νικήσει ο έρωτας ή η αγάπη του για εκείνη??
Εεεε ???
Δεν γράφω τέτοια εγώ. Τώρα ασχολούμαι με ένα άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 11 Ιούλ 2023, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να μας γραψει ενα ασχετο ομως, να ξεκολλήσουμε λιγο. Ο ήρωας να ειναι ενας αναρχικός φωτογράφος που περναει ενα υπεροχο καλοκαιρι με μια ομορφη συγγραφέα.
Εγώ αν θέλετε το γράφω όντως αλλά μετά μην μου λέτε πως είμαι εμπαθης γιατί οκ, αναρχικός φωτογράφος εμπαίζει από μόνος του τον εαυτό του. Λες και η αναρχία είναι χιπστερικη ταυτότητα.
Τρεις μήνες και κάτι μιλουσαμε. Και αυτή κι εγώ διαβάζουμε περίπου 70 το χρόνο, άρα αρκετά.
Το έχω πάρει απόφαση. Απλώς λέω ότι είναι απηνης. Και ότι το δώρο θα το στείλω για να δει πως φέρεται κάποιος που σε εκτιμά πάρα την άσχημη συμπεριφορά.
Διαβάζεις δηλαδή 1-1,5 βιβλίο την εβδομάδα; Μπράβο ρε θηρίο. Τα αγοράζεις ή pdf/ebook/audiobook;
Τρεις μήνες και κάτι μιλουσαμε. Και αυτή κι εγώ διαβάζουμε περίπου 70 το χρόνο, άρα αρκετά.
Το έχω πάρει απόφαση. Απλώς λέω ότι είναι απηνης. Και ότι το δώρο θα το στείλω για να δει πως φέρεται κάποιος που σε εκτιμά πάρα την άσχημη συμπεριφορά.
Διαβάζεις δηλαδή 1-1,5 βιβλίο την εβδομάδα; Μπράβο ρε θηρίο. Τα αγοράζεις ή pdf/ebook/audiobook;
Απορώ που δεν είχατε καταλάβει όλοι τι τέρας μορφώσεως είναι ο συγκεκριμένος.
Γράψε για τον έρωτα μιας ανεμβολιαστης κι ενός εμβολιασμένου. Θα την μολύνει ή θα την απαρνηθεί για να τη σώσει; Θα νικήσει ο έρωτας ή η αγάπη του για εκείνη??
Εεεε ???
Δεν γράφω τέτοια εγώ. Τώρα ασχολούμαι με ένα που έχει να κάνει με τη φαινομενολογια σε σχέση με τα σώματα και το σεξ.
Ναι περιπου.
Από ολα διαβάζω. Κυρίως τα αγοράζω αλλά και pdf, από scribd ή το ηλεκτρονικό αναγνωστήριο αν έχει τους τίτλους που θέλω.
Εγώ αν θέλετε το γράφω όντως αλλά μετά μην μου λέτε πως είμαι εμπαθης γιατί οκ, "αναρχικός φωτογράφος" εμπαίζει από μόνος του τον εαυτό του. Λες και η αναρχία είναι χιπστερικη ταυτότητα.
Αφού δεν διάβασε το μήνυμα καλό θα ήταν να μη στείλεις το κουτί . Γιατί εσύ μπορεί να το λες δώρο εκτίμησης για εκείνη όμως που δεν θέλει άλλες επαφές με σένα θα είναι ενόχληση τα δώρα .
Mου λείπει απεριόριστα. Σκεφτόμουν το πρωί να της στείλω πρωινό. Συγκρατήθηκα. Νιώθω σαν να είμαι εξορισμένος, σαν όλοι να της είναι αγαπητοί εκτός από εμένα.
Γιατί είναι τόσο σκληρή μαζί μου; Ειλικρινά υποφέρω. Θα μπορούσε έστω να μου μιλήσει, να είναι πιο ξεκάθαρη μαζί μου. Δεν έγινε κάτι τραγικό, γιατί μου φέρεται τόσο άσχημα;
Στείλεις δεν στείλεις...
όπως λογικά έχεις πάρει χαμπάρι, το θέμα ξεφούσκωσε...
εκτός αν το αντιλαμβάνεσαι όπως το θέμα με τη γκόμενα οπότε ...μάλλον δεν θα έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα.
ΥΓ. Να σουνα 20 χρονών μωρ αδερφάκι μου, ν ασχοληθούμε και λίγο σοβαρά. Έλα όμως που είσαι 33ών...χρονών... .......ς
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.