Αν γνωρίζει κανείς να βοηθήσει, γιατί φεύγουμε σήμερα και θα τους αφήσω χωρίς tv

Ναι εκεί καταλήγω γιατί βρήκα πως να την επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάνω σεταπ με γλώσσα, χώρα κτλ και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω το σκαναρισμα για κανάλια. Κλείνει. Τελικά είναι στο 1' και όχι στα 30" ,το χρονομέτρησα. Έχω καταστενοχωρηθεί
Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:16Είναι η τηλεόραση των γονιών μου.
δηλαδή πρέπει σε κάποιον να έχει χαλάσει κάτι, για να εμφανιστείς
όπως τα λες την χάλασες, άχρηστη, έπρεπε να είχε κάνει γιο ο μπαμπάς. Βεβαιώσου ότι όλες οι συσκευές είναι αποσυνδεδεμενες, βγαλε ολα τα hdmi κλπ από πάνω της, έχουν ένα πρωτόκολλοπλεον και μπορεί να στείλει οφφ στην τβ εξωτερικη συσκευη, μηπως σου την κλείνει κάτι άλλο. Βγαλτη απο την μπριζα, κατα το κουμπί ον πάνω στην τβ 30 δευτερολεπτα, βαλτην παλι και ξαναδοκίμασε.Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 13:35Ναι εκεί καταλήγω γιατί βρήκα πως να την επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάνω σεταπ με γλώσσα, χώρα κτλ και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω το σκαναρισμα για κανάλια. Κλείνει. Τελικά είναι στο 1' και όχι στα 30" ,το χρονομέτρησα. Έχω καταστενοχωρηθεί
Δεν δούλευε τίποτα. Δυστυχώς ανά λεπτό έκλεινε. Θα πάει τεχνικός αύριοdon't speak έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 16:31Πήγαινε στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και ενεργοποίησε απενεργοποίησε μια δυο φορές το WiFi.
Μπορεί να το δείχνει ενεργό και να μην είναι. Εμένα το έχανε μετά από λίγο, ενώ το έδειχνε ενεργό και δεν με άφηνε να το απενεργοποιήσω . Να μην έχεις συνδεδεμένο τον αποκωδικοποιητή καλύτερα.
Ο αποκωδικοποιητής είναι της cosmote? Αν είναι σμαρτ η τιβι μπορεί να δει την εφαρμογή cosmote TV διαδικτυακά, γιατί να συνδέσεις αποκωδικοποιητή;
Όχι εγώ, ο αποκωδικοποιητής την χάλασε.enaon έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 16:57όπως τα λες την χάλασες, άχρηστη, έπρεπε να είχε κάνει γιο ο μπαμπάς. Βεβαιώσου ότι όλες οι συσκευές είναι αποσυνδεδεμενες, βγαλε ολα τα hdmi κλπ από πάνω της, έχουν ένα πρωτόκολλοπλεον και μπορεί να στείλει οφφ στην τβ εξωτερικη συσκευη, μηπως σου την κλείνει κάτι άλλο. Βγαλτη απο την μπριζα, κατα το κουμπί ον πάνω στην τβ 30 δευτερολεπτα, βαλτην παλι και ξαναδοκίμασε.Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 13:35Ναι εκεί καταλήγω γιατί βρήκα πως να την επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κάνω σεταπ με γλώσσα, χώρα κτλ και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω το σκαναρισμα για κανάλια. Κλείνει. Τελικά είναι στο 1' και όχι στα 30" ,το χρονομέτρησα. Έχω καταστενοχωρηθεί
Και να θέλω να τον κρύψω δε γίνεται. Κάνει αισθητή την παρουσία του.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 16:19
Και; Τον κρύβεις από τους γονείς σου;
Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:06Και να θέλω να τον κρύψω δε γίνεται. Κάνει αισθητή την παρουσία του.
Όχι. Λόγω της αυξημένης κατά τόπους ξερολιασης.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:32Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:06Και να θέλω να τον κρύψω δε γίνεται. Κάνει αισθητή την παρουσία του.
Λόγω εντάσεων μεταξύ σας;
Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:40Όχι. Λόγω της αυξημένης κατά τόπους ξερολιασης.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:32Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:06
Και να θέλω να τον κρύψω δε γίνεται. Κάνει αισθητή την παρουσία του.
Λόγω εντάσεων μεταξύ σας;
καλα δεν το ειπα σωστά, δεν φταις εσύ. Εμ κανει κορίτσι, εμ το αφήνει να πιανει το τηλεκοντρολ, τι περίμενε;
Όχι, αρκέστηκε από χθες ακόμα στα σχόλια "πλακέτα είναι","μην το παιδεύεις δεν θα φτιάξει " "θα την κάψεις" "θέλει τεχνικό" "χτύπα το κοντρόλ και θα φτιάξει " "να πάω να στριψω την κεραία να πιάνει σταρ τσανελ;" κτλ40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:41
Άρα δεν το έφτιαξε το χαζοκούτι. Κρίμα την γεμάτη εμπειρίες ηλικία του...