Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?
Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?
Βασικα για λογους δουλειας ειπα ψεματα οτι ημουν σε μια πολη μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Θελω να εχω μια τετοια φωτο για την περιπτωση που αναφερθει ποτε κατι τετοιο. Οχι πως θα μου χρειαστει αλλα επειδη ειναι θεμα εργασιας, το θεωρω σημαντικο. You never know sometimes.
Re: Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?
Εν έτει 2024 όλα γίνονται. Βρες μια φωτογραφία κάποιου άλλου σε αυτό το μέρος, αλλά να είναι το αντίθετο φύλο από εσένα. Δείξε την φωτογραφία και πες τους ότι είσαι εσύ πριν την εγχείρηση.
Re: Μπορω να παρουσιασω τον εαυτο μου σε μερος που δεν ημουνα? Με photoshop η αλλη εφαρμογη?
.
Στείλε φωτοζ σου στον δικό μας rednick πούχει φωτογραφίσει τη μισή Ευρώπη μήπως εχει καμιά με κανένα που σου μοιάζει.....
.
Στείλε φωτοζ σου στον δικό μας rednick πούχει φωτογραφίσει τη μισή Ευρώπη μήπως εχει καμιά με κανένα που σου μοιάζει.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
18 Μάιος 2024, 13:50
-
-
Νέα δημοσίευση Yπάρχει εφαρμογή σε κινητό που...;;;;;
από Αρίστος » 17 Ιουν 2024, 20:17 » σε Πληροφορική - 20 Απαντήσεις
- 1013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Thor
18 Ιουν 2024, 16:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φάπα ΚΑΙ από τη Λιβύη. Εφαρμογή του τουρκολιβυκού συμφώνου.
από Kauldron » 24 Ιαν 2024, 17:09 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
20 Φεβ 2024, 14:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η παραβολή του άσωτου ιού ως πλήρης θεσμική εφαρμογή στην Ελλάδα
από ΓΑΛΗ » 12 Μαρ 2024, 11:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-