Αναζητώντας τη κοινωνία που αντιστέκεται
- Urzaring13
Αναζητώντας τη κοινωνία που αντιστέκεται
Διάβασα ένα άρθρο προ ολίγου με τίτλο "Μέχρι το 2035 τα ρομπότ θα έχουν αντικαταστήσει γιατρούς και δασκάλους λέει ο Bill Gates". Εχω την εντύπωση πως κάτι έλεγαν για 2030. Το τρενάρουν. Οι κεφαλαιοκράτες. Επειδή απ' οτι φαίνεται συναντούν αντιστάσεις. Οπως έχω πει και αλλού αυτό που πάνε να κάνουν οι υπερπλούσιοι και οι κεφαλαιοκράτες, να αντικαταστήσουν ολόκληρο το εργατικό δυναμικό και το στρατό με ρομπότ οδηγεί μαθηματικά στη καταστροφή. Η που θα μείνουν όλοι άνεργοι, τρωτοί απέναντι στα καπιταλιστικά θηρία ή θα οδηγηθούμε στη γάγγραινα που έχει αιμοτοκυλήσει μέρος της ανθρωπότητας: Τον κομμουνισμό. Και θα ζήσουμε μια τραγική δυστοπία. Τι μπορούμε να κάνουμε; Να είμαστε ενημερωμένοι και να λέμε δημόσια την άποψη μας. Αυτό αρκεί για αρχή. Γιατί πρόκειται στη ουσία για πόλεμο. Από σκοτεινές δυνάμεις που επιθυμούν την καταστροφή. Επίσης δεν πρέπει να θέτουμε τον εαυτό μας προς πώληση για ένα υλικό αντίτιμο πενιχρό μπροστά στην οικουμενική ευημερία και ελευθερία.
- Urzaring13
Re: Αναζητώντας τη κοινωνία που αντιστέκεται
Οι ειδικοί προειδοποιούνε "Αν δε μας χτυπήσει κάτι στο κεφάλι ο κόσμος δεν πρόκειται να αντιδράσει." Μεταφορικά μιλώντας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσαλία: Αναζητώντας νέο παραγωγικό μοντέλο για τον κάμπο
από Ίακχος » 18 Σεπ 2023, 10:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος