τερατωδη κομμουνιστικα-ΕΑΜοβουλγαρικα ψεματα!!!

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
ερνεστο καρανίξ

Re: τερατωδη κομμουνιστικα-ΕΑΜοβουλγαρικα ψεματα!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 28 Οκτ 2024, 22:02

GoBzi έγραψε:
27 Οκτ 2024, 22:45
ερνεστο καρανίξ έγραψε:
27 Οκτ 2024, 22:30
GoBzi έγραψε:
27 Οκτ 2024, 21:53

Τα ανυπεράσπιστα μυαλά στο πφορουμ βρίσκονται; Προσωπικά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω Κυριακή βράδυ, συγκεκριμένα έχω πίτσα στον φούρνο και θα βάλω να δω το νέο βίντεο του Μπλέτσα από το ταξίδι του στην Συρία. :lol:

Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί και οι μεν και οι δε κάθεστε και ασχολείστε με το τι έγινε 75 χρόνια πριν. :102:
καλα φαε την πιτσα σου τωρα αστουλι και κατι παρεμφερες και αποβλακωσου μπροστα στην τιβι, κοιμησου τον υπνο του παχυαρκου προβατου μεχρι να σε ξανασφαξουν οι μπολσεβικοι σημερα παλι....
και αυτη τη φορα θα εχουν μαζι τους εκατομμυρια μουσλιμς και αλλους λαθρο οπως ειχαν το 44 δεκαδες χλιαδες σλαβους βουλγαρους αλβανους και ολη τη σαβουρα των βαλκανιων....
να υποθεσω οτι εισαι οπαδος του κουλι και καραμαλουλι μπουλι?????
Παράνοια και αυταπάτες καταδίωξης. Η παρέμβαση μέσα από σύντομη στρατηγική ψυχοθεραπεία

...
Η δομή και τα διακριτικά χαρακτηριστικά του προβλήματος

Όσοι πάσχουν από παράνοια ζουν με τη συνεχή πεποίθηση ότι έχουν «έναν εχθρό να πολεμήσουν».
Αισθάνεται συνεχώς επίθεση και, για να αμυνθεί, συχνά επιτίθεται πρώτος. εμφανίζεται πολεμικός, πάντα σε εγρήγορση, «κατηγορητικός», ψυχρός και αποστασιοποιημένος, ενίοτε και εχθρικός.
...
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.centroditerapiastrategica.c ... F%8C%CF%82.

Α, δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος ή πολιτικού. :102:
τι εγινε μπουλι-αστουλι εφαγες τη πιτσα σου,και αποβλακωθηκες μπροστα στη τιβι σου?
μετα πηγες για χεσιμο η εχεις δυσκοιλιοτης???? :D:D:D:D:D:D:D

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 28 Οκτ 2024, 22:13

ερνεστο καρανίξ έγραψε:
28 Οκτ 2024, 22:02
GoBzi έγραψε:
ερνεστο καρανίξ έγραψε:
27 Οκτ 2024, 22:30

καλα φαε την πιτσα σου τωρα αστουλι και κατι παρεμφερες και αποβλακωσου μπροστα στην τιβι, κοιμησου τον υπνο του παχυαρκου προβατου μεχρι να σε ξανασφαξουν οι μπολσεβικοι σημερα παλι....
και αυτη τη φορα θα εχουν μαζι τους εκατομμυρια μουσλιμς και αλλους λαθρο οπως ειχαν το 44 δεκαδες χλιαδες σλαβους βουλγαρους αλβανους και ολη τη σαβουρα των βαλκανιων....
να υποθεσω οτι εισαι οπαδος του κουλι και καραμαλουλι μπουλι?????
Παράνοια και αυταπάτες καταδίωξης. Η παρέμβαση μέσα από σύντομη στρατηγική ψυχοθεραπεία

...
Η δομή και τα διακριτικά χαρακτηριστικά του προβλήματος

Όσοι πάσχουν από παράνοια ζουν με τη συνεχή πεποίθηση ότι έχουν «έναν εχθρό να πολεμήσουν».
Αισθάνεται συνεχώς επίθεση και, για να αμυνθεί, συχνά επιτίθεται πρώτος. εμφανίζεται πολεμικός, πάντα σε εγρήγορση, «κατηγορητικός», ψυχρός και αποστασιοποιημένος, ενίοτε και εχθρικός.
...
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.centroditerapiastrategica.c ... F%8C%CF%82.

τι εγινε μπουλι-αστουλι εφαγες τη πιτσα σου,και αποβλακωθηκες μπροστα στη τιβι σου?
Ναι, ετσι έγιναν τα πράγματα, έφαγα πίτσα και είδα Μπλέτσα με την γυναίκα και τα παιδία. Και όντως είμαι πολύ μπουλις-αστουλις για να διαβάζω Σπύρο Χατζάρα στο deltio11.blogspot.com.

Στο χέσιμο τα πάω καλά, δεν έχω θέμα.

Frappezitis/Ληστοσυμμορίτης, εσείς να τα βλέπετε αυτά. Θα με βγάλουν και κομμουνιστή στο τέλος.

AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 28 Οκτ 2024, 22:17

Την ζημιά που έχετε κάνει Καραμανλήδες, Παπανδρέου και Μητσοτακηδες στο έθνος δεν την έχει κάνει κανένας κομμουνιστής της δεκαετίας του 40-50.

ερνεστο καρανίξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 28 Οκτ 2024, 22:55

AOC έγραψε:
28 Οκτ 2024, 22:17
Την ζημιά που έχετε κάνει Καραμανλήδες, Παπανδρέου και Μητσοτακηδες στο έθνος δεν την έχει κάνει κανένας κομμουνιστής της δεκαετίας του 40-50.
ολοι αυτοι που ανεφερες ελεγχονται απ τον περισσο και στησαν το σοβιέτ του 74
αρα παλι οι ερυθροφασιστες κομουνιστες κατεστρεψαν την ελλαδα και μετα το 74!

το αβατο του Περισσου, το βατικανο της ελλαδας, το σπιτι του ΕΑΜοβουλγαρου

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 28 Οκτ 2024, 22:59

Αφού τα λέει ένας αυθεντικός εθνικοσοσιαλιστης σαν τον χατζαρα, έτσι θα είναι, δεν το συζητώ.
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.

Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 » 28 Οκτ 2024, 23:00

Κοπρόσκυλα κατσαπλιάδες, κανένας δεν θα ξεχάσει το παιδομάζωμα που κάνατε.
Κανένας δεν θα σε ξεχάσει τις σφαγές και τις εκδιώξεις απέναντι σε αδερφούς Χριστιανούς από Στάλιν, Τίτο, Τσαουσέσκου κ.λπ.
Ήσασταν, είστε και θα είστε η πέμπτη φάλαγγα.
Απέλαση μαζί με τους λάθρο εύχομαι κάποια μέρα.
«Το πεπρωμένο ενός ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του»
Ηράκλειτος

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 28 Οκτ 2024, 23:08

Φαντάσου να έχει πολεμήσει ο παππούς σου στο Γράμμοβίτσι τους κομμουνιστοσυμμορίτες και το αστικό κράτος που προεκυψε να κάνει στην άκρη τους μπάτσους του για να βάφουν τα υπουργεία του οι ΠΑΜΙΤΕΣ ενώ η αρχιέρεια του ντόπιου κομμουνισμού να διατυμπανίζει τον πατριωτισμό των κομμουνιστών μπροστά στους χαρτογιακάδες του ΣΚΑΙ και αυτοί να μην τολμούν να βγάλουν κιχ.

Πω πω κλάμα οι εθνικιστές :003:
Γ@μ@ τους Κούλη :smt005:

ερνεστο καρανίξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 28 Οκτ 2024, 23:17

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
28 Οκτ 2024, 22:59
Αφού τα λέει ένας αυθεντικός εθνικοσοσιαλιστης σαν τον χατζαρα, έτσι θα είναι, δεν το συζητώ.
τι πινεις και δεν μας δινεις αναρχοπλουσιοπαιδο?
κεντρωος βενιζελικος δημοκρατης ειναι ο χατζαρας πασοκος τι ναζιστης τον λες ερυθροφασιστα???????

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 28 Οκτ 2024, 23:22

ερνεστο καρανίξ έγραψε:
28 Οκτ 2024, 23:17
κεντρωος βενιζελικος δημοκρατης ειναι ο χατζαρας πασοκος τι ναζιστης τον λες ερυθροφασιστα???????
Αυριανιστης κιτρινιαρης πασοκος που στα γεράματα του βγήκε φουλ ναζαντικομμουνιστικος.
Κρίμα για τον αδερφό του, που ήταν πάρτυ άνιμαλ, και μας άφησε τέτοια ντοκουμέντα 90ς νύχτας με τον Μπονάτσο.
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.

ερνεστο καρανίξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 29 Οκτ 2024, 01:10

28 Οκτ 2024, 23:22
ερνεστο καρανίξ έγραψε:
28 Οκτ 2024, 23:17
Αυριανιστης κιτρινιαρης πασοκος που στα γεράματα του βγήκε φουλ ναζαντικομμουνιστικος.
Κρίμα για τον αδερφό του, που ήταν πάρτυ άνιμαλ, και μας άφησε τέτοια ντοκουμέντα 90ς νύχτας με τον Μπονάτσο.
τι ναζιστοκομουνιστης τι ειναι αυτο παλι?
σου εχω πει να κοψες τις νοθευμενες ουσιες αναρχοπλουσιοπαιδο.....

ερνεστο καρανίξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 29 Οκτ 2024, 23:36

Jimmy81 έγραψε:
28 Οκτ 2024, 23:08
Φαντάσου να έχει πολεμήσει ο παππούς σου στο Γράμμοβίτσι τους κομμουνιστοσυμμορίτες και το αστικό κράτος που προεκυψε να κάνει στην άκρη τους μπάτσους του για να βάφουν τα υπουργεία του οι ΠΑΜΙΤΕΣ ενώ η αρχιέρεια του ντόπιου κομμουνισμού να διατυμπανίζει τον πατριωτισμό των κομμουνιστών μπροστά στους χαρτογιακάδες του ΣΚΑΙ και αυτοί να μην τολμούν να βγάλουν κιχ.

Πω πω κλάμα οι εθνικιστές :003:
Γ@μ@ τους Κούλη :smt005:
αυτο ακριβως εγινε μετα το 74. συμφωνηθηκν ολα
μπορειτε να πανηγυρισετε σταλινάρες....

ερνεστο καρανίξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ » 30 Οκτ 2024, 21:10

GoBzi έγραψε:
28 Οκτ 2024, 22:13
ερνεστο καρανίξ έγραψε:
GoBzi έγραψε:

Ναι, ετσι έγιναν τα πράγματα, έφαγα πίτσα και είδα Μπλέτσα με την γυναίκα και τα παιδία. Και όντως είμαι πολύ μπουλις-αστουλις για να διαβάζω Σπύρο Χατζάρα στο deltio11.blogspot.com.

Frappezitis/Ληστοσυμμορίτης, εσείς να τα βλέπετε αυτά. Θα με βγάλουν και κομμουνιστή στο τέλος.
κομμουνιστης μπορει να μην εισαι, σιγουρα εισαι ερυθροφασιστας φιλελέφτ αριστεριστης καποιο μπολσεβικοειδες τελοσπαντων...
μας τοπαιζες και υπερανω οτι δεν εισαι με κανενα κομμα υποκριτη..... :lol::lol::lol:

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 30 Οκτ 2024, 21:22

ik_90 έγραψε:
28 Οκτ 2024, 23:00
Κοπρόσκυλα κατσαπλιάδες, κανένας δεν θα ξεχάσει το παιδομάζωμα που κάνατε.
Κανένας δεν θα σε ξεχάσει τις σφαγές και τις εκδιώξεις απέναντι σε αδερφούς Χριστιανούς από Στάλιν, Τίτο, Τσαουσέσκου κ.λπ.
Ήσασταν, είστε και θα είστε η πέμπτη φάλαγγα.
Απέλαση μαζί με τους λάθρο εύχομαι κάποια μέρα.
Μου αρέσει η υπογραφή σου. Πάει γάντι με το ποστ σου νομιζω
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 30 Οκτ 2024, 22:13

ερνεστο καρανίξ έγραψε:
30 Οκτ 2024, 21:10
GoBzi έγραψε:
28 Οκτ 2024, 22:13
ερνεστο καρανίξ έγραψε:

κομμουνιστης μπορει να μην εισαι, σιγουρα εισαι ερυθροφασιστας φιλελέφτ αριστεριστης καποιο μπολσεβικοειδες τελοσπαντων...
μας τοπαιζες και υπερανω οτι δεν εισαι με κανενα κομμα υποκριτη..... :lol::lol::lol:
Μπα ρε αδερφέ. Και για του λόγου του αληθές, κάνω μπάνιο κάθε μέρα, μπέσα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών