Πρώιμοι Φαλμεράυερ
Re: Πρώιμοι Φαλμεράυερ
ολοι οι καθηγηταδες μελη της αριστερας που από το 1991 βυσοδομουν κατά της ελλαδας και υπερ αλβανων και σλαβων
για τον γιουτσο ειναι
για τον γιουτσο ειναι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ωραιο μυθιστόρημα για την ακρίβεια ....Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 09:04Όσοι δεν έχετε διαβάσει την ιστορία της χερσονήσου του μορέα κατά τα μεσαίωνα και τους δύο τόμους διαβάστε την. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Είναι αριστουργημα. Διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.
Σου λέει ο Ζαμπο οτι ελεγε τους Τσακωνες απογονους Σλάβων και συ αντι να μαζευτεις
αντιθετα το .....το συστύνεις ανεπιφύλακτα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 10 Οκτ 2019, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Giorgos 574 έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 09:33Ο τύπος αν και προκατειλημμένος είχε μεγάλο ταλέντο στο γράψιμοΥδράργυρος έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 09:32Άρα δεν έχεις άποψη. Σου λέω τρως χάσιμο. 800 σελίδες παρελαύνουν από μπροστά σου ρωμαϊοι μισθοφόροι λεγεωνάριοι, βάρβαροι με γούνες, σιδηρόφρακτοι ιππότες, ασιάτες έφιπποι τοξοβόλοι, με μπακγκράουντ την Ελλάδα. Η ελληνική ιστορία όπως δεν έχει γραφτεί ποτέ.

Για να δειξεις ζεση για κάτι πρέπει πρώτα να έχει συμβείΥδράργυρος έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 21:13Το κρατος δεν εχει δειξει μεγαλη ζεση για την ερευνα του εκσλαβισμου της ελλαδας. Τεσπα υπαρχουν ανασκαφικα δεδομενα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 20:12210 τάφοι = Εκσλαβισμός Πελοποννήσου;Giorgos 574 έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 20:09
https://www.google.gr/amp/s/www.tanea.g ... toria/amp/
Και στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν αλλά βαριέμαι να ψάξω τώρα
- Υδράργυρος
Ειναι ηλιθιο να κανεις κριτικη σε ενα βιβλιο που δεν εχεις διαβασει.Ρουμ έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 17:29Ωραιο μυθιστόρημα για την ακρίβεια ....Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 09:04Όσοι δεν έχετε διαβάσει την ιστορία της χερσονήσου του μορέα κατά τα μεσαίωνα και τους δύο τόμους διαβάστε την. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Είναι αριστουργημα. Διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.
Σου λέει ο Ζαμπο οτι ελεγε τους Τσακωνες απογονους Σλάβων και συ αντι να μαζευτεις
Οτι να ναι .... Ο βασμερ παληκάρι που τον επικαλεισε και συ και τα αλλ εθνικια συμπεριέλαβε μεσα στα σλαβικα τοπονυμια πχ της ΚορινθιαςArisvilla έγραψε: ↑07 Οκτ 2019, 21:27Καλά εσείς που γράφετε ότι είναι "ψόφια πράγματα" τα αρχαιολογικά ευρήματα (δηλαδή κυρίως νεκροταφεία) που παραπέμπουν σε Σλάβους την επίμαχη περίοδο (Δηλαδή από τον 6ο εως τον 10 αιώνα μχ) ποια είναι τα αντίστοιχα ευρήματα για την ύπαρξη αρχαιοελληνικών νεκροταφείων στην ύπαιθρο της Πελοποννήσου και όχι μόνο την αντίστοιχη περίοδο? Και φυσικά οι Νεοέλληνες δεν έχουν δείξει ιδιαίτερη σπουδή για να κάνουν ανασκαφές και να βρουν σλαβικά νεκροταφεία στην Ελληνική ύπαιθρο. Και αφού οι Σλάβοι στην Ελλάδα ήταν λίγοι και αφομοιώθηκαν από το πολυπληθέστερο ελληνικό στοιχείο όπως υποστηρίζετε οι "εθνοκεντρικοι" που είναι τα αρχαιοελληνικά τοπωνύμια στην ελληνική ύπαιθρο? Γιατί πέρα από κάποιες παραθαλάσσιες πόλεις στην ανατολική κυρίως Ελλάδα και τα νησιά δεν έβρισκες και πολλά αρχαιοελληνικά τοπωνύμια στα τέλη του 19ου αιώνα όταν δηλαδή άρχισε η μετονομασία των "βάρβαρων" τοπωνυμίων και η αντικατάσταση τους με αρχαιοελληνικά.
τα εξεις
Τρικαλα
Σουσακι
Κλένια
και τα κατοικούμενα από αρβανιτες
Βελο
Μπουζι
Βαλτσα
Ζαπαντι κλπ
Τουτεαστιν τα υποτιθεμενα 19 σλαβικα τοπονυμια της Κορινθου γινοντε απευθειας 11....
Οταν λες σλαβικα νεκροταφεια τι εννοείς...με κυριλλικη γραφή κλι έτσι...μηπως να τα πούμε μακεδονικ

αν η πελοποννησος ηταν σλαβικια αλβανικια κτλ θα ειχε επικρατησει το ντι εν έι
και αυτό δεν εγινε
το σλαβικο ντι εν ει φτανει με τη βια 10-15%
πως το διατανο αρφανα μοσκας μαο χοτζα επικρατησαν σλαβοι αλβανοι κι τα ρεστα
και αυτό δεν εγινε
το σλαβικο ντι εν ει φτανει με τη βια 10-15%
πως το διατανο αρφανα μοσκας μαο χοτζα επικρατησαν σλαβοι αλβανοι κι τα ρεστα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δεν το ξέρειςΥδράργυρος έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 17:43Ειναι ηλιθιο να κανεις κριτικη σε ενα βιβλιο που δεν εχεις διαβασει.Ρουμ έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 17:29Ωραιο μυθιστόρημα για την ακρίβεια ....Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 09:04Όσοι δεν έχετε διαβάσει την ιστορία της χερσονήσου του μορέα κατά τα μεσαίωνα και τους δύο τόμους διαβάστε την. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Είναι αριστουργημα. Διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Τα εχω ξαναπεί σε προηγούμενες σελίδες, φτάνει 15% σε συγκριση με Ουκρανία Ρωσία κτλ όχι με βαλκανικους λαούς.
Τι λε ρε μεγάλε...Giorgos 574 έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 17:59Τα εχω ξαναπεί σε προηγούμενες σελίδες, φτάνει 15% σε συγκριση με Ουκρανία Ρωσία κτλ όχι με βαλκανικους λαούς.
Ειπε ο γαιδαρος τον πετινο κεφάλα

δηλ οι σλαβοι σέρβοι,κροατες κι τα ρεστα δεν εχουν σχεση με τους σλαβους ουκρανιας ρωσιας???Giorgos 574 έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 17:59Τα εχω ξαναπεί σε προηγούμενες σελίδες, φτάνει 15% σε συγκριση με Ουκρανία Ρωσία κτλ όχι με βαλκανικους λαούς.
Απέχουν σημαντικάrun έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 18:11δηλ οι σλαβοι σέρβοι,κροατες κι τα ρεστα δεν εχουν σχεση με τους σλαβους ουκρανιας ρωσιας???Giorgos 574 έγραψε: ↑10 Οκτ 2019, 17:59Τα εχω ξαναπεί σε προηγούμενες σελίδες, φτάνει 15% σε συγκριση με Ουκρανία Ρωσία κτλ όχι με βαλκανικους λαούς.
μαλιστα γιωργης ειδικος στο ντι εν ει