Ρε παραμυθά! Αλλού έγινε αυτό που λες με την ελληνική σημαία.Passager έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 23:34Ναι εσυ θα μου πεις...taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 20:56Άλλο εννοούν και εσυ ονειρευεσαι λακωνικα!Passager έγραψε: ↑22 Ιουν 2023, 17:21
Καλα μωρε. Και τους Ρωμαιους τους εχουμε.
Δικοι μας ειναι κι αυτοι. Το υποτιθεμενο διλημα ειναι αλβανιά καμαρωτη.
Οπως λενε και οι φιλοι μου οι Χιλιανοι, (οχι οι χιλιαστες, οι χιλιανοι, εχει διαφορα) Η Ισπανια ειναι η ματαρ (Το λενε Λακωνικα πιο κοντα στο μαδερ) η Ελλαδα ειναι η Γκρανματαρ
Που μου εχουν διηγηθει στους τρομερους πολεμους που ειχαν με τους Βολιβιανους η τους Αργεντινους υψωναν Ελληνικες σημαιες για να παραδωθουν για να μην να σφαχτουν οι μεν και οι δε.
Στα χωρια σηκωναν Ελληνικες σημαιες οταν εμπαινε ο εχθρος για να σεβαστουν και να μην τους περασουν οους απο μαχαιρι.
Θα μου πεις και τι εννοουν οι λατινοαμερικανοι φιλοι μου αλβανε. Κανε ονειρα τρελα... δεν θα θελες να ξερεις πως σας υπολογιζουν.
https://greekreporter.com/2022/10/16/th ... dres-peru/
When the Chilean massacre began, all the Greek men gathered in one house together with their in-laws and friends, and locked the doors. They all together waited out the invasion in anguish, hearing the horrific sounds outside, and not knowing what could possibly be in store for them as well.
The Chilean soldiers succeeded in completely wiping out the Peruvian population of San Andres, but — miraculously — did not go near the house which the Greek flag was flying.
The descendants of those seven original Greek sailors, now of the 6th, 7th and some of the 8th generation, who now number approximately 650, constitute the Greek community (“Colonia Griega”) of San Andres.
Οι φανταστικοί φίλοι σου!
Πως να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά; Παραληρείς...

Δώρο ένα...

ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΗΜΑ.... ρε Επιβάτη της Παραμύθας και Παραβάτη της Αλήθειας!