Είδα ένα όνειρο σήμερα....

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Re: Είδα ένα όνειρο σήμερα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 11 Νοέμ 2024, 11:44

είχε έρθει ο Χάμιλ στην πόλη μου για συναυλία με τον μακαρίτη τον Στιουαρτ Γκορντον.
και ήταν όλοι εκεί, παλιοί φίλοι και φίλες.
ξεκίνησε να παίζει το πρώτο κομμάτι και διακόπηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων.
περιμέναμε να φτιάξουν τον ήχο, αλλά μάταια.
πέρασε η ώρα, ο Χάμιλ άφαντος.
σε κάποια φάση μπούκαραν γονείς με παιδιά, γιατί είχαν κλείσει το χώρο για παιδικό πάρτυ (μετά τη συναυλία).
και μας έδιωξαν!
πάει η συναυλία. τέλος!
ξύπνησα, μες το όνειρο, στις τουαλέτες του συναυλιακού χώρου, πεσμένος μπρούμητα, μες τα κάτουρα και αναρωτιόμουν αν όντως έγιναν όλα αυτά.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 12 Νοέμ 2024, 16:55

kongrosian έγραψε:
11 Νοέμ 2024, 11:44
είχε έρθει ο Χάμιλ στην πόλη μου για συναυλία με τον μακαρίτη τον Στιουαρτ Γκορντον.
και ήταν όλοι εκεί, παλιοί φίλοι και φίλες.
ξεκίνησε να παίζει το πρώτο κομμάτι και διακόπηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων.
περιμέναμε να φτιάξουν τον ήχο, αλλά μάταια.
πέρασε η ώρα, ο Χάμιλ άφαντος.
σε κάποια φάση μπούκαραν γονείς με παιδιά, γιατί είχαν κλείσει το χώρο για παιδικό πάρτυ (μετά τη συναυλία).
και μας έδιωξαν!
πάει η συναυλία. τέλος!
ξύπνησα, μες το όνειρο, στις τουαλέτες του συναυλιακού χώρου, πεσμένος μπρούμητα, μες τα κάτουρα και αναρωτιόμουν αν όντως έγιναν όλα αυτά.
Παιδός η βασιλείη!
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 12 Νοέμ 2024, 17:23

Eίδα ότι θα πήγαινα στην θεία μου για επίσκεψη σε άλλο μέρος της Ελλάδας και στο αυτοκίνητο υπήρχαν μικρά παιδιά (7-8 χρονών) που δεν τα γνώριζα. Ο ξάδερφός μου (γιος της) πέθανε πριν από δύο χρόνια σε νεαρή ηλικία και άφησε ένα νεογέννητο από τον γάμο του. Δεν ήθελα να πάω. Όταν φτάσαμε δίπλα από το σπίτι υπήρχε μια σχολή (είναι συνταξιούχος καθηγήτρια) με ψηλή, γυαλιστερή, ξύλινη εξώπορτα και διακοσμημένη με χρυσές διακοσμήσεις, πολύ επιβλητική. Δεν μείναμε πολύ. Η αίσθηση ήταν ανάμικτη λύπη αλλά και φόβος, δεν είμασταν καλοδεχούμενοι (εγώ και τα παιδιά). Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει, δηλαδή έχω κάποια ιδέα, δεν της έχω μιλήσει στο τηλέφωνο έστω, μετά τον θάνατο του ξαδέρφου μου, δεν έχω το κουράγιο.
Με προβλημάτισε η ύπαρξη αγνώστων μικρών φτωχών παιδιών στην επίσκεψη αλλά το κατάλαβα και αυτό. Βρε βρε...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Νοέμ 2024, 12:05

Antares έγραψε:
12 Νοέμ 2024, 17:23
Eίδα ότι θα πήγαινα στην θεία μου για επίσκεψη σε άλλο μέρος της Ελλάδας και στο αυτοκίνητο υπήρχαν μικρά παιδιά (7-8 χρονών) που δεν τα γνώριζα. Ο ξάδερφός μου (γιος της) πέθανε πριν από δύο χρόνια σε νεαρή ηλικία και άφησε ένα νεογέννητο από τον γάμο του. Δεν ήθελα να πάω. Όταν φτάσαμε δίπλα από το σπίτι υπήρχε μια σχολή (είναι συνταξιούχος καθηγήτρια) με ψηλή, γυαλιστερή, ξύλινη εξώπορτα και διακοσμημένη με χρυσές διακοσμήσεις, πολύ επιβλητική. Δεν μείναμε πολύ. Η αίσθηση ήταν ανάμικτη λύπη αλλά και φόβος, δεν είμασταν καλοδεχούμενοι (εγώ και τα παιδιά). Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει, δηλαδή έχω κάποια ιδέα, δεν της έχω μιλήσει στο τηλέφωνο έστω, μετά τον θάνατο του ξαδέρφου μου, δεν έχω το κουράγιο.
Με προβλημάτισε η ύπαρξη αγνώστων μικρών φτωχών παιδιών στην επίσκεψη αλλά το κατάλαβα και αυτό. Βρε βρε...
Ένα από τα νοήματα που βγαίνουν είναι ότι θεωρείς τη θεία σου ευνοημένη οικονομικά (γι' αυτό τη θεωρείς και κάτι ξένο) κι εσύ ταυτίστηκες με τα φτωχά παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Νοέμ 2024, 12:23

Είχα δει την προηγούμενη βδομάδα ότι βρισκόμουν μέσα σε ένα διαμέρισμα σε μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά με πολυκατοικίες. Εριχνε πολύ βροχή έξω και εγώ κοιτούσα στα μπαλκόνια, που δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο. Η ορμητική βροχή, έτσι όπως ακουγόταν με χαλάρωνε και η θερμοκρασία ήταν υψηλή (δεν έκανε κρύο, αλλά δροσιά).

Στο απέναντι μπαλκόνι, βγήκε μια γυναίκα, της οποίας το πρόσωπο δεν το έβλεπα ευθέως, αλλά ούτε ήθελα να το δω, γιατί ήταν σαν τα γιαπωνέζικα φαντάσματα στις ταινίες (ringu και Ju on). Εβλεπα μόνο τη νυχτικιά της που έφτανε μέχρι κάτω και ήταν λευκή.

Για λίγο, κανείς μας δεν είπε τίποτα. Έπειτα η γυναίκα, είπε μόνο μια λέξη: "Garbage".

Τότε, ξύπνησα.
Ζούμε σε μία οικονομία.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 13 Νοέμ 2024, 13:17

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 25 Δεκ 2024, 18:14

Σε κάποιο σημείο ενός ονείρου που έβλεπα, έλεγα στην μικρή ανιψιά μου να γίνει κτηνίατρος μιας και της αρέσει να φροντίζει τα ζώα αλλά ότι θέλει διάβασμα και να κάτσει να διαβάσει πολύ. Μια ξαδέρφη μου (λογίστρια) της είπε τότε "γίνε κάτι, γίνε κτηνίατρος αλλιώς θα σε πουλάω και θα σε αγοράζω". :lol:

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 28 Δεκ 2024, 19:09

είδα ένα συγκλονιστικό όνειρο. στο οποίο τρώω ένα τριπάκι, βλέπω όνειρα στο όνειρο, τρελά σκηνικά, και μαζεύω στο χέρι τα δόντια μου και τα οστά της μασέλας, που σταδιακά πέφτουν και γράφουν πάνω έτος κατασκευής (το οποίο δεν συγκράτησα) - δεν είναι δηλαδή δικά μου (!!!).

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 28 Δεκ 2024, 19:21

kongrosian έγραψε:
28 Δεκ 2024, 19:09
είδα ένα συγκλονιστικό όνειρο. στο οποίο τρώω ένα τριπάκι, βλέπω όνειρα στο όνειρο, τρελά σκηνικά, και μαζεύω στο χέρι τα δόντια μου και τα οστά της μασέλας, που σταδιακά πέφτουν και γράφουν πάνω έτος κατασκευής (το οποίο δεν συγκράτησα) - δεν είναι δηλαδή δικά μου (!!!).
Οι φροϋδικοί λένε ότι απώλεια δοντιών σε όνειρο είναι φόβος για απώλεια του ανδρισμού
just saying
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 28 Δεκ 2024, 19:37

Είδα πως φιλοξενούσα σε μια μικρή παράγκα σε ένα χωράφι δίπλα από το πατρικό μου έναν Αφγανό έφηβο με τον γέρο πατέρα του. Από την αρχή του ονείρου είχα θέμα και ήθελα να φύγουν. Στην παράγκα υπήρχε και μια παλιά τηλεόραση philips την οποία ήθελαν να μετακινήσουν για κάποιο λόγο. Τους είπα τόσα χρόνια είναι εκεί πέρα η τηλεόραση, γιατί να βγει από την θέση της. Αργότερα είχαν καθήσει μέσα στο σπίτι και ήρθε η μάνα μου με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου με γλυκά και διάφορες κούτες με χριστουγεννιάτικα δώρα. Για κάποιον λόγο στα δώρα ήταν και τρία ίδια ηχοσύστημα aiwa, το οποίο δεν μου προκάλεσε κάποια εντύπωση μέσα στο όνειρο. Στο τέλος πιάνω την μαμά μου στο άλλο δωμάτιο και της λέω καλά παρά τράβηξε η φιλοξενία, και ο πατέρας πως και δεν λέει τίποτα για αυτό. Μου απαντά έχεις δίκιο ας τους δώσουμε ένα από τα δώρα και να φύγουν. Πρότεινα να τους δώσουμε ένα από τα ηχοσύστημα αλλά μου είπε πάρε αυτό το κουτί με τα γλυκά και πήγαινε το. Είχαν γίνει και άλλα πιο πριν όμως δεν τα θυμάμαι.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 28 Δεκ 2024, 19:38

Beria έγραψε:
28 Δεκ 2024, 19:21
kongrosian έγραψε:
28 Δεκ 2024, 19:09
Οι φροϋδικοί λένε ότι απώλεια δοντιών σε όνειρο είναι φόβος για απώλεια του ανδρισμού
just saying
Και οι καφετζουδες λένε είναι θάνατος
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Antares

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 30 Δεκ 2024, 15:58

Ή αρρώστια και κίνδυνος θανάτου. Θυμάμαι ότι έβλεπα παλαιότερα αρκετά όνειρα όπου έχανα τα δόντια μου. Δεκαετίες αργότερα έμαθα ότι κινδύνευα πραγματικά τότε (και τώρα βέβαια, αλλά μου είναι γνωστό οπότε δεν βλέπω τέτοια όνειρα).

Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- » 08 Ιαν 2025, 08:31

Είδα ένα μέρος με κάτι κλουβιά. Εσωτερικό χώρο. Κλουβιά σαν φυλακές με κάγκελα. Ομως δεν ήταν αστυνομικό τμήμα ούτε ζωολογικός κήπος. Τι να ήταν;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών