Έχετε δει ποτέ στον ύπνο σας ότι συνουσιάζεστε με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Sid Vicious
Re: Έχετε δει ποτέ στον ύπνο σας ότι συνουσιάζεστε με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος;
Arbeit Macht Frei
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Re: Έχετε δει ποτέ στον ύπνο σας ότι συνουσιάζεστε με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος;
Μην δίνεις σημασία. Ξέχασέ τα.Εκτωρ έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 17:57Εμένα μου έχει συμβεί δύο φορές, αμφότερες κάπου στα 14-15 μου.
Την πρώτη φορά ονειρεύτηκα ότι ήμουν έτοιμος να το κάνω με την αδελφή μου. Σταματάω μια στιγμή και σκέφτομαι ότι είμαι έτοιμος να χάσω την παρθενιά μου. Μπροστά σε αυτή τη συνειδητοποίηση, η καύλα μου χτυπάει κόκκινο και πάω να της το χώσω με λύσσα. Ξύπνησα όμως πριν το χώσω. Και όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν η αδελφή μου στο όνειρο, η καύλα μου φεύγει και αντικαθίσταται από αηδία.
Τη δεύτερη φορά είδα ότι το είχα κάνει με τη μάνα μου. Δεν είδα την πράξη, μόνο το μετά, όταν η μητέρα μου περπατούσε στο διάδρομο με το νυχτικό, κι'εγώ σκέφτομαι, "Μα πως το έκανα αυτό;" Είχα φρικάρει άσχημα. Όταν ξύπνησα και κατάλαβα ότι ήταν όνειρο, ένοιωσα τεράστια ανακούφιση.
Τι ερμηνεία δίνετε σ'αυτά τα όνειρα; Εσείς έχετε δει ποτέ παρόμοια;
Εσύ ξέρεις πολλούς που θεραπεύτηκαν από τον διαβήτη επειδή πήγαν στον διαβητολόγο;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
- Έκτωρ Φοίνιξ
Ο μεγαλύτερος μου προβληματισμός είναι η ανυπαρξία του Θεού και η θνητότητά μου. Μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό ο ψυχίατρος;
Ε μίλα και με ψυχολόγο. Αλλά δεν νομίζω το ΙΚΑ να παρέχει ψυχολόγο. Ίσως σε καμιά κοινωνική υπηρεσία να υπάρχει δωρεάν ψυχολόγος.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑04 Φεβ 2025, 22:23Ο μεγαλύτερος μου προβληματισμός είναι η ανυπαρξία του Θεού και η θνητότητά μου. Μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό ο ψυχίατρος;
Σεχ με 1st grade σημαίνει ότι ο οργανισμός σου υποσυνείδητα σου στέλνει ραβασάκι...Ψάξου ακόμα και για κακοήθεια...
Χωρίς πλάκα..
Χωρίς πλάκα..
- Έκτωρ Φοίνιξ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε δει ποτέ άτομα να καπνίζουν σε βαγόνι τραίνου;
από Εκτωρ » 01 Οκτ 2023, 11:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 75 Απαντήσεις
- 2402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
04 Οκτ 2023, 23:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα στον ύπνο μου ωραίο όνειρο για την πατρίδα μου.
από Niki » 18 Μαρ 2024, 20:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Μαρ 2024, 10:46
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Αν η διοίκηση της ΝΔ στην ΕΡΤ κόψει το «Αρχελάου 5» θα μείνουν 200 άτομα στον δρόμο
από georgebi » 27 Νοέμ 2024, 22:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
27 Νοέμ 2024, 22:39
-