Σου έχω εξηγήσει κι εγώ κατ'ιδίαν πως είμαι παρορμητικός άνθρωπος και κάποια πράγματα που ξεπερνούν τα όρια, δεν τα δέχομαι. Κι εγώ φυσικά κρίνω τον τρόπο που θα διαχειριστώ κάθε φορά, μια κατάσταση.Saturn έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 13:29Κορίτσι, εννοώ Πάσι γιατί παρεμβλήθσαν κι άλλα ποστ μέχρι να γράψω το δικό μου, ειλικρινά το θέμα σηκώνει ωραία συζήτηση αλλά κάπου ώπα με τους γνωστούς άγνωστους που μπαχαλεύουν κάθε νήμα και γίνονται stalker σε κάθε νήμα με αποτέλεσμα το νήμα να γ@μιέται.
Ειλικρινά, οι συντονιστές τα βλέπουν αυτά?
Δεν μιλώ μόνο για το δικό μου, έχω βαρεθεί να προσπαθώ να παρακολουθήσω συζήτηση και να πετάγονται οι γνωστοί άγνωστοι και να γαμάνε την κουβέντα.
Έχω βαρεθεί να έχω ειδοποιήσεις για παραθέσεις από άτομα που τα έχω στο ιγκνορ και να χρειάζεται να κάνω ριφρες συνέχεια για να εξαφανίζονται τα κόκκινα σημαδάκια.
Έχω βαρεθεί να τρώω στη μάπα τα απωθημένα καθενός.
Και για να μην νομίζουν οι φίλτατοι πχορουμίτες οτι κάνουμε τώρα κάποιο πηγαδάκι, μια χαρά τα άκουσες κι εσύ κατ'ιδίαν (αγαπώ σε) όταν μου είπες οτι έπρεπε να μιλήσω πιο χύμα σε άτομο που θεώρησες οτι ήθελε να με προσβάλει και σου λεω, κλαιν μαλακα σε ένα φόρουμ αν κάθομαι να κυνηγάω τη παπαριά του καθενός, διαχειρίζομαι όπως νομίζω εγώ οτι πρέπει το κάθε τί σε ενα ΦΟΡΟΥΜ γιατί στην τελική για το συγκεκριμένο θέμα για το οποίο αναφερόσουν για εμένα είχε γέλιο και γινόταν λεκτικό παιχνίδι όμορφο.
Δεν μπαίνω δω μέσα για να τσακώνομαι-μόνο όσον αφορά το θέμα των Τεμπών όπου εκεί ήταν όντως σοβαρό θέμα-έχω και πραγματική ζωή και πραγματικά προβλήματα να αντιμετωπίσω, δεν είναι το φόρουμ ο τόπος να λύσω τα θέματά μου ούτε να δημιουργώ άλλες εντάσεις στην κεφάλα μου.
Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό και οι συντονιστές που γίνεται (οκ, τί να πρωτοκάνουν και αυτοί, καταλαβαίνω) τί να πω αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις παράλογες, στην τελική άμα θέλω μπαίνω άμα θέλω βγαίνω (όπως το έχω κάνει ηδη στο παρελθόν, τώρα ζω την περίοδο της εξαιρεσης).
Ρε μαλάκες, γενικότερα το λέω, μεγαλώσαμε πια, δεν μπορώ να φανταστώ οτι μερικοί εξ υμών δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε στη ζωή σας ουτε έχετε κανένα πρόβλημα στην ζωή σας έχετε για να συμπεριφέρεστε σαν τρίχρονα σε ένα διαδικτυακό χώρο.
Μπαίνει το γυφτάκι εχθες να κάνει ακριβώς τί? Και τον βλέπει οτι δεν τον παιρνει, έχει κάνει παπάτζα και το συνεχίζει.
Λοιπόν, τί ακριβώς πρέπει να κάνω εγώ ας πούμε? Να τον βρίσω? Δεν νομίζω, τα μπινελίκια ειναι ακριβά για να τα μοιράζεις δεξιά αριστερά σαν πασατέμπο και δεν αξίζει κι άλλωστε. Να τον δουλέψω? Κλαιν, γιατί να μπω στην διαδικασία? Απαντάς εκεί πέρα δυο πράγματα, το πολύ να ρίξεις δυο τρεις ειρωνίες και αντε γεια.
Οπότε, οψόμεθα αν και πού θα συνεχιστεί κουβέντα.
Που μπορεί να μην έχει διάθεση κι όλας , η υγιής πλευρά όσων γράφουν εδώ μέσα, να ασχοληθούν παραπάνω.
Θεωρώ πως αν υπάρχει κάποιο θέμα, ενοχλείς συντονιστές. Είτε διαβάζουν, είτε οχι, η αναφορά είναι εκείνη που στην ουσία θα τους ''λύσει'' τα χέρια, νομότυπα. Αυτό φυσικά ΔΕΝ σημαίνει οτι θα πρέπει να βλέπουν και να μην επεμβαίνουν.
Όπως σου εξήγησα, θα έπρεπε αρκετοί απο τους χρήστες, ( βάζω κι εμένα μέσα..) να έχουμε φάει, τουλάχιστον τρίμηνο. Τεσπα.
Επειδή κι εγώ επιθυμώ την υγιή αντιπαράθεση, ας το δούμε κάτω από άλλη βάση και να συζητήσουμε βρε μάνα μου.