ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
John Dear
Δημοσιεύσεις: 926
Εγγραφή: 03 Δεκ 2018, 01:21

Re: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear » 31 Μαρ 2021, 23:16

sympathy έγραψε:
27 Μαρ 2021, 15:12
Να πας σε κάποιον ψυχολόγο φίλε. Όπως καταλαβαίνεις πρέπει να βοηθηθείς από κάπου.

:+1:

Λίγα και απλά. ταν λέμε να ασχοληθεί κάποιος με το πρόβλημα κάποιου άλλου που ανοίγει ένα θέμα, εννοούμε να δώσει την παραπάνω συμβουλή. Τίποτα άλλο. Σε καμία περίπτωση όμως να μην ειρωνευτεί. Κι αν ειρωνευτεί να μην ξεφτιλίζει μετά τον εαυτό με επιχειρήματα εκλογίκευσης ότι του χρειάζεται του νηματοθέτη η ειρωνεία. Υποκριτικό και φαιδρό. Δική του βρωμιά βγάζει όποιος το κάνει.

Moser
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 19 Μαρ 2021, 10:07

Re: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Moser » 01 Απρ 2021, 10:52

έχω συνενδρία αύριο. να δουμε τι θα γίνει. ειναι πολυ .... (δεν βρισκω την λεξη) το ότι κάποιες φορές συνέρχομαι και λέω "ειναι δυνατον να ανησυχουσα για κάτι τέτοιο?" και άλλες φορές με πιάνει φάση σαν να θέλω να πεθάνω.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών