Παλινδρομηση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Παλινδρομηση
Μετα απο γαστροσκοπιση διαγνώστηκε η γυναικα μου με παλινδρόμηση στομαχου και οισοφαγίτιδα σε προχωρημενο βαθμο.. Ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει κανει εγχειρηση για παλινδρομηση ή καποιος γνωστός του?(για να μου πει εμπειρια) Επισης εαν ξερετε καποιο καλο χειρουργο σ αυτον τον τομεα στην αθηνα ? (οχι σε δημοσιο νοσοκομειο γιατι χειρουργουν μετα απο ενα χρονο)
Re: Παλινδρομηση
Η μητέρα μου πριν χρόνια είχε πάρει πολλά κιλά (κλιμακτήριο είχε γίνει φάλαινα ) και τότε τα υγρά από το στομάχι πιεζόντουσαν και τις έκαιγαν τον οισοφάγο με αυτήν την παλινδρόμηση το βράδυ κοιμότανε με 3 μαξιλάρια σχεδόν καθισμένη στο κρεβάτι.
Σταδιακά το πρόβλημα μεγάλωνε οι γιατροί της είπανε ή θα χάσεις 50 κιλά ή θα κάνουμε εγχείρηση.
Με θεραπεία για τα υγρά , με δίαιτα και με επίβλεψη γιατρού.
Έχασε 50 και κιλά και το πρόβλημα σταμάτησε.
Τώρα είναι ζαρκάδι.
Δεν είμαι γιατρός δεν ξέρω την δική σου περίπτωση δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις.
Δεν θέλω να σε μπλέξω.
Απλά σου έγραψα την δική μου εμπειρία.
Σταδιακά το πρόβλημα μεγάλωνε οι γιατροί της είπανε ή θα χάσεις 50 κιλά ή θα κάνουμε εγχείρηση.
Τώρα είναι ζαρκάδι.
Δεν είμαι γιατρός δεν ξέρω την δική σου περίπτωση δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις.
Δεν θέλω να σε μπλέξω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εμάς είναι διαφορετική περίπτωση, δεν είναι θεμα κιλών ή διατροφής μιας κ είναι 50 κιλά κ τρεφόταν σωστά.Ειναι θέμα του "σφυκτηρα" και τα χάπια δεν την βοηθάνε πολυNiki έγραψε: ↑08 Οκτ 2022, 14:32Η μητέρα μου πριν χρόνια είχε πάρει πολλά κιλά (κλιμακτήριο είχε γίνει φάλαινα ) και τότε τα υγρά από το στομάχι πιεζόντουσαν και τις έκαιγαν τον οισοφάγο με αυτήν την παλινδρόμηση το βράδυ κοιμότανε με 3 μαξιλάρια σχεδόν καθισμένη στο κρεβάτι.
Τώρα είναι ζαρκάδι.
Δεν θέλω να σε μπλέξω.

Περαστικά
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία