Νάρκωση

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
nowhere

Re: Νάρκωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Δεκ 2023, 09:25

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 09:36

Ένα ένα μου τα λέει ο τυπος. Τον πήρα τηλέφωνο και λέει να συναντηθούμε σε μια ώρα στην κλινική, του λέω ότι δεν νιώθω καλά με τη διάρροια και ότι ανακατεύομαι και μου λέει να μην ανησυχώ γιατί θα μου κάνουν ΚΑΙ κλισμα όταν πάω. Δεν έχω ξανακάνει κλισμα. Απο πού και ως πού σου κανουν και κλισμα; Στην κολονοσκοπηση δεν μου είχαν κάνει. Του είπα να το βάλουμε για Πέμπτη πιο νωρίς είπε "αντε παλι", αλλά είπε θα το κοιτάξει. Περιμένω να με πάρει να μου πει. Αν δεν βρει την Πέμπτη θα πάω σήμερα αναγκαστικά.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 09:44

Πονάει το κλισμα; Το καλό είναι ότι δεν πεινάω, αλλά μέχρι τη 13.30 έχουμε δρόμο. Και μετά δεν θα μπορώ να φάω και αμέσως.
Σταμάτησε η ταχυκαρδία πάντως, κάτι είναι κι αυτό.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Δεκ 2023, 09:48

αντί να πάει τοίχο τοίχο μέχρι το πάρκινγκ,να κοπανήσει με ένα πυροσβεστήρα τον οδηγό ενός ασθενοφορού και να το σκάσει τρακάροντας τα περιπολικά που πετάγονται από τα στενά το σκάει με ένα ταπεινο κλισμα.απογοήτευση

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 09:56

Σορυ,δεν έχω λόγους να αδειάζω ολοτελα τον πρωκτό μου καθώς δεν διαπράττεται πρωκτικο σεξ στο σωμα μου, άρα δεν εχω εμπειρία. Είδα τώρα ένα βιντεακι στο YouTube. Δεν φαίνεται εντελώς φρικτό αλλά η κυρία στην οποία υποβληθηκε είχε ξυρισμένο πρωκτο. Και σας ρώτησα αν πρέπει να ξυριστω. Θα γίνω ρεζίλι στις νοσοκόμες.

Λέτε να μου λέει ψέματα ότι θα κοιτάξει τις ωρες των χειρουργειων και να με σύρει σημερα; Εντωμεταξύ μου λέει να πάω εκεί στις 10, να μου κάνουν το κλισμα και μετά αν θέλω να ξαναφύγω μέχρι τις 12. Αλλοπροσαλα πραγματα. Θα του πω να κάνω εισαγωγή με το που πάω. Δεν έχει μπαταρία το psp μου όμως, κρίμα. Θα παίζω σκάκι ονλαιν και θα γράφω εδώ μέχρι να με ναρκωσουν.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Δεκ 2023, 10:07

είμαι σίγουρος ότι θα βάλεις τα δυνατά σου να γράφεις και κατά τη διάρκεια της νάρκωσης

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 10:58

Το αναβαλλαμε για την Πέμπτη. Μήπως έκανα βλακεια; Αφού έφαγα όλο το λούκι χθες και σήμερα. Και πρέπει να ξαναπληρωσω και τεστ κοβιντ. Τουλάχιστον το άλλο θα είναι πρωι.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 09 Δεκ 2023, 11:12

Kappa έγραψε:
09 Δεκ 2023, 10:58
Το αναβαλλαμε για την Πέμπτη. Μήπως έκανα βλακεια; Αφού έφαγα όλο το λούκι χθες και σήμερα. Και πρέπει να ξαναπληρωσω και τεστ κοβιντ. Τουλάχιστον το άλλο θα είναι πρωι.
Μεταξύ μεσημεριού (= ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα ) και πρωινού (=αναβολή= παράταση της αγωνίας), επέλεξες το δεύτερο.
Δεν έχει έννοια να αναρωτιέσαι πλέον.
Ο κύβος ερρίφθη.

Παρεκτός κι αν θες να το αναβάλλεις γι ακόμα μια φορά, προκειμένου να επαναλάβεις τον- οικείο σου- κύκλο του άγχους. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Δεκ 2023, 11:22

μια χαρά περνάει.το κοινό έχει βογγήξει λίγο

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 11:29

nowhere έγραψε:
09 Δεκ 2023, 11:22
μια χαρά περνάει.το κοινό έχει βογγήξει λίγο
Σε αυτό το σημείο θα σου ζητήσω ευγενικά να απέχεις από το τοπικ μου γιατί όχι, οι μέρες αγωνίες που περνάω δεν είναι "μια χαρα". Βρες κάτι άλλο να ασχοληθεις ή,όπως είπα πολλάκις, βγες λίγο έξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 09 Δεκ 2023, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Δεκ 2023, 11:33

λεω να αρνηθω την ευγενική σου πρόταση και να συνεχίσω

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 11:36

aLiCat έγραψε:
09 Δεκ 2023, 11:12
Kappa έγραψε:
09 Δεκ 2023, 10:58
Μεταξύ μεσημεριού (= ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα ) και πρωινού (=αναβολή= παράταση της αγωνίας), επέλεξες το δεύτερο.
Δεν έχει έννοια να αναρωτιέσαι πλέον.
Ο κύβος ερρίφθη.

Παρεκτός κι αν θες να το αναβάλλεις γι ακόμα μια φορά, προκειμένου να επαναλάβεις τον- οικείο σου- κύκλο του άγχους. :102:
Οχι πιστευω ότι πλέον το πήρα απόφαση. Για μενα είναι σημαντικό που εξοικιωθηκα με την κλινική και τη διαδικασία και που πέρασα το βράδυ θεωρώντας ότι θα γίνει σήμερα. Έχω λιγότερο άγχος πλεον,νιωθω πιο δυνατος. Αν και βρίσκω κάπως ενοχλητικό το ότι ο γιατρός δεν μου είπε εξαρχής όλες τις λεπτομέρειες. Ηθελα να ξέρω και για το κλισμα και για όλα εξαρχής. Το να μου τα ξεφουρνιζει ένα ένα δεν με βοηθάει. Δεν θα το αναβάλω άλλο. Βέβαια πάντα κάθε φορά που το αναβάλω σκεφτομαι μήπως αυτή τη φορά θα γίνει και η επιπλοκη αλλά δεν έχει νόημα.
Επίσης χθες ένιωθα υπνηλία από τις 11 αλλά κρατήθηκα ξύπνιος για να μπορώ να φάω μέχρι τις 12.30 κάτι που ήταν λάθος γιατί μπουκωθηκα στα κουλουράκια και μετά είχα καούρες όλο το βράδυ.
Και είπα στο γιατρό όταν με πήρε, να μου πει αν έχει πιο νωρίς την Πέμπτη ΑΛΛΙΩΣ θα πάω σήμερα. Δηλαδή μέχρι που με ξαναπήρε τηλέφωνο ήμουν έτοιμος να το κάνω αν μου έλεγε ότι δεν βρήκε για την Πέμπτη. Νιώθω άσχημα που το ματαίωσα πάλι, και με έπιασε πάλι και η φοβία ότι έχω καρκίνο, αλλά πιστεύω αυτή τη φορά θα φανώ δυνατός. Και δεν θα το αναβάλω άλλο γιατί μετά είναι γιορτές.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 11:37

nowhere έγραψε:
09 Δεκ 2023, 11:33
λεω να αρνηθω την ευγενική σου πρόταση και να συνεχίσω
Σκέψου να αποκτήσεις ζωή παντως, δεν θα ήταν κακή ιδέα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Δεκ 2023, 11:40

μην εισαι τόσο σκληρός,ισως ζηλεύω τη δική σου ο έρμος

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 11:44

Εγώ ούτε δημοσιεύσεις σου ψάχνω, ουτε σε τοπικς σου μπαινω, ουτε ξερω ποιος εισαι βασικα. Ειμαι πολυ ξεκαθαρος και ειλικρινης οταν λεω πως εχω θέμα αγχώδους διαταραχης, έχω θέμα υγείας και γράφω για να λάβω υποστήριξη. Ακομα κι αν κάνω χαβαλέ και αυτοσαρκαζομαι, υπάρχει ένα όριο θεωρώ, αν θες να γραφεις στο τοπικ μου, σεβασου το.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών