Ετοιμάζονται να μας ταΐσουν έντομα οι Ευρωπέηδες

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Ετοιμάζονται να μας ταΐσουν έντομα οι Ευρωπέηδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Φεβ 2023, 13:05

OANNHSEA έγραψε:
07 Φεβ 2023, 13:03
Πρώτον, δεν κάνεις να βάζεις μπατονέτες στα αυτιά σου - το έμαθα με σκληρό τρόπο...
Δεύτερον, ούτε κάποια άλλα πιάτα ήταν στο μενού της Δύσης, αλλά εσύ τα τρως κανονικά!!! Όπως οι πατάτες, οι ντομάτες, οι πιπεριές, ακόμα και τα λεμόνια ή τα βερύκοκα!!! Για να μην μιλήσουμε για τις όρνιθες ή τις πάπιες!!!

Άρα το πρόβλημα είναι καθαρά υποκειμενικό και μάλιστα αντιστοιχεί με το "ότι μάθαμε να τρώμε"...
Εγώ πάντως λατρεύω το Biriyani, το Tika masalla και το Kabuli biriyani, που δεν έτρωγα στο σπίτι μου...

ΥΓ
Έχω έναν ξάδερφο αντιδραστικό στοιχείο όπως εσείς.
Δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα που δεν είχε κρέας!!! Ακόμα και στα φασολάκια ή στον αρακά ή μάνα του έβαζε κρέας ή κεφτέδες για να φάει κάποια λαχανικά!!! Φακές, φακές ρεβίθια, φασόλια; Μπα... Ακόμα και τις γαρίδες τις έλεγε κατσαρίδες και τις έτρωγε ή δεν έτρωγε τα μικρά ψάρια σαν τον γαύρο ή την σαρδέλα...
Μέχρι που παντρεύτηκε...
Τώρα τα τρώει όλα!!! Και δεν βγάζει άχνα για το φαγητό που του φτιάχνει ο θηλυκός χίτλερ που παντρεύτηκε... :smt077
Μέχρι και μπορς ή γαριδοσαλάτα!!!

Κάτι τέτοιο χρειάζεστε και εσείς... :003:

.
Αν ξέρεις την ανατομία του αυτιού δεν έχεις κανέναν κίνδυνο, το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να μην πειράζεις το τύμπανο.

Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση ν' αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες στο όνομα μιας οικολογικής παπάτζας τύπου Γκρέτας.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 07 Φεβ 2023, 13:06

Καραμελίτσα έγραψε:
07 Φεβ 2023, 12:51
Green Dragon έγραψε:
07 Φεβ 2023, 12:35
Ας συνεχίσουν να τα τρώνε οι μαμουνοφάγοι που τα λατρεύουν, εγώ δεν θα πάρω.
Κοίταξε, για την ώρα και μέχρι το 2050, το πλάνο είναι απλά να εισαχθούν στα σουπερμάρκετ. Δεν περιμένει κανείς ότι οι υπάρχουσες γενιές θα υπερβούν τις προκαταλήψεις τους. Αλλά σίγουρα οι νεώτερες γενιές θα το μάθουν, και θα υπάρξει αντικατάσταση διατροφικών συνηθειών ως το 2100, ώστε η πρωτεϊνη των φτωχών να είναι το έντομο. Όπως έγινε στις ΗΠΑ με το κοτόπουλο από το 70 ως σήμερα.
Ναιιιι...
Πρέπει να ξέρεις ότι η αύξηση της κατανάλωσης κοτόπουλου και γάλακτος δεν είναι κάτι τυχαίο.
Υπήρχε μεγάλη διαφημιστική καμπάνιας την δεκαετία των 70-80 για το κοτόπουλο και την δεκαετία του 50-60 για το γάλα.
Ακόμα και εμείς εδώ στην Ελλάδα είχαμε τέτοιες διαφημίσεις για την αύξηση της κατανάλωσης κοτόπουλου...

Δεν είναι η αιτία το ότι πρέπει να είναι το πιάτο του φτωχού το κοτόπουλο και το αυγό.
Έτσι και αλλιώς και πιο πριν δεν είχαν τα χρήματα να το πάρουν - άλλοι είναι οι λόγοι.

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 07 Φεβ 2023, 15:25

σχεδον τα παντα τρωγονται ...ενταξει ως εδω αφου ολα ειναι θεμα επιλογης και οικονομικης δυνατοτητας ...
αλλα μιλαμε πλεον για προσπαθεια να εισαχθουν απο τπ παραθυρο αλευρα εντομων για καθαρα οικονομικους λογους ... σε καποιες εταιριες ερχεται φθηνοτερα και με προσχημα το περιβαλλοντικο περνανε νεους κανονισμους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Φεβ 2023, 15:29

Kotas έγραψε:
07 Φεβ 2023, 00:33
Kauldron έγραψε:
06 Φεβ 2023, 23:59
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %b1%cf%82/

https://www.bitchute.com/video/H4Zu7hRDWtWe/

Να τα φάτε εσείς ρε!!!!!!!!

Bazoomba, παρακαλώ πολύ μην εκνευρίζεσαι με το Ευρωπέηδες, γιατί και λίγα λέω γι' αυτό το τσούρμο από βοϊδοκέφαλους.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΤΟΜΑ ΡΕ!!!!
εμενα παντως αυτο οπτικα μου φαινεται εξισου αηδια με μια ακριδα γι αυτο και δεν το τρωω

[img]https://i.postimg.cc/hGfthD48/DPS- ... .jpg[/img]
είναι έντομο αυτό;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Φεβ 2023, 15:36

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
07 Φεβ 2023, 15:29
Kotas έγραψε:
Kauldron έγραψε:
06 Φεβ 2023, 23:59
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %b1%cf%82/

https://www.bitchute.com/video/H4Zu7hRDWtWe/

Να τα φάτε εσείς ρε!!!!!!!!

Bazoomba, παρακαλώ πολύ μην εκνευρίζεσαι με το Ευρωπέηδες, γιατί και λίγα λέω γι' αυτό το τσούρμο από βοϊδοκέφαλους.
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΝΤΟΜΑ ΡΕ!!!!
εμενα παντως αυτο οπτικα μου φαινεται εξισου αηδια με μια ακριδα γι αυτο και δεν το τρωω

είναι έντομο αυτό;
Σκέψου τώρα, είναι κότας και σιχαίνεται τα έντομα. Μάλλον δεν είναι ελευθέρας βοσκής. :lol:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 07 Φεβ 2023, 15:39

Θέλουν να μας επιβάλλουν να τρώμε αυτά που τρώνε κι αυτοί..!! Διαδώστε..!!111!!!11!11
SpoilerShow
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Φεβ 2023, 15:42

Kauldron έγραψε:
07 Φεβ 2023, 15:36
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
07 Φεβ 2023, 15:29
Kotas έγραψε:

είναι έντομο αυτό;
Σκέψου τώρα, είναι κότας και σιχαίνεται τα έντομα. Μάλλον δεν είναι ελευθέρας βοσκής. :lol:
τομλκ :lol::lol:
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Φεβ 2023, 15:43

Dwarven Blacksmith έγραψε:
07 Φεβ 2023, 11:40
Μπίστης έγραψε:
07 Φεβ 2023, 11:28
07 Φεβ 2023, 11:26
Αλλά ίσως δεν σας αξίζουν οι κανονισμοί της ΕΕ, θέλετε ελεύθερη αγορά για να στρώσετε, όλα νόμιμα και να κόψετε το λαιμό σας να μάθετε τι έχει μέσα. Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντα.
:smt005:

Τι τρώς ?

όπως λέμε τι πίνεις ..
Ναι φίλε μου γιατί η ΕΕ έγινε σοβιετικός πατερούλης για να ορίσει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να βάλεις στο πιάτο σου, πηγαίνοντας κόντρα στο πνεύμα της εποχής, κι εσύ τι έχεις να πεις; Γκρίνια που επέτρεψε ένα νέα έντομο στα τόσα χρόνια.
Γιατί λοιπόν η ΕΕ να κάνει τον πατερούλη για χάρη σου και να ακούει γκρίνια; Ιστορικά όσοι δεν εκτίμησαν αυτό που είχαν, δεν το έχουν πια. Πρόσεχε λοιπόν τι εύχεσαι.
το γιατί προχωρούν σε μια τέτοια κίνηση, δε σε προβληματίζει καθόλου;
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Φεβ 2023, 15:45

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
07 Φεβ 2023, 15:43
Μπίστης έγραψε:

Τι τρώς ?

όπως λέμε τι πίνεις ..
Ναι φίλε μου γιατί η ΕΕ έγινε σοβιετικός πατερούλης για να ορίσει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να βάλεις στο πιάτο σου, πηγαίνοντας κόντρα στο πνεύμα της εποχής, κι εσύ τι έχεις να πεις; Γκρίνια που επέτρεψε ένα νέα έντομο στα τόσα χρόνια.
Γιατί λοιπόν η ΕΕ να κάνει τον πατερούλη για χάρη σου και να ακούει γκρίνια; Ιστορικά όσοι δεν εκτίμησαν αυτό που είχαν, δεν το έχουν πια. Πρόσεχε λοιπόν τι εύχεσαι.
Για να μην εξαρτόμαστε από λιπάσματα, τα οποία μάντεψε από ποιά χώρα τα εισάγουμε.
(Ρωσία).
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Φεβ 2023, 15:46

Kauldron έγραψε:
07 Φεβ 2023, 15:45
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

Για να μην εξαρτόμαστε από λιπάσματα, τα οποία μάντεψε από ποιά χώρα τα εισάγουμε.
(Ρωσία).
πολεμώ τον Πούτιν - τρώω έντομα
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 07 Φεβ 2023, 15:47

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
07 Φεβ 2023, 15:46
Kauldron έγραψε:
07 Φεβ 2023, 15:45
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

(Ρωσία).
με άλλα λόγια, πολεμώ τον Πούτιν - τρώω έντομα
Όποιοι θέλουν να πολεμήσουν το Πούτιν, να τα φάνε.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 07 Φεβ 2023, 15:50

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Μπίστης έγραψε:

Τι τρώς ?

όπως λέμε τι πίνεις ..
Πολύ γενική ερώτηση, ας πούμε ότι δεν έχω κάποια ανησυχία που δεν έχει καλυφθεί. Δεν θα κάτσω να εξετάσω αγνότητά κινήτρων στον καπιταλισμό, δεν βγαίνει άκρη έτσι.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Φεβ 2023, 15:51

07 Φεβ 2023, 15:50
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

Πολύ γενική ερώτηση, ας πούμε ότι δεν έχω κάποια ανησυχία που δεν έχει καλυφθεί. Δεν θα κάτσω να εξετάσω αγνότητά κινήτρων στον καπιταλισμό, δεν βγαίνει άκρη έτσι.
ναι αλλά αποδέχεσαι παθητικά τα αποτελέσματά τους
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 07 Φεβ 2023, 15:54

Αν σταματησει η κτηνοτροφια δηθεν γιατι ειναι επιβλαβης στο κλιμα, δεν εχει σκεφτει κανεις οτι το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι οτι θα μας λειψει το κρεας...

αλλα το γαλα.

Που σημαινει οτι τερμα και γιαουρτια, τυρια, κρεμες και ενα σωρο γλυκα που βασιζονται στο γαλα.

επισης θα μας λειψει και το βουτυρο με οτι συνεπαγεται για ενα σωρο φαγητα που το χρειαζονται.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Φεβ 2023, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 07 Φεβ 2023, 15:56

Εγω το κρεας θα μπορουσα να το κοψω αν δεν απαγορευσουν και το ψαρι...

η διατροφη μου ομως βασιζεται πολυ στα γαλακτοκομικα και αν αυτα κοπουν θα εχω προβλημα.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών