Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
2ο Hint:
Sex με ανεμβολίαστο ασυμπτοματικό;
Βλέπω και προοτικές για μπίζνες, εδώ που τα λέμε...
Sex με ανεμβολίαστο ασυμπτοματικό;
Βλέπω και προοτικές για μπίζνες, εδώ που τα λέμε...
Είχα πάει τις προάλλες στο βενζινάδικο ενός φίλου για καφέ και βγήκε ένας ελληνέντζος με μαγιό και κοντομάνικο,Δημοκρατικός έγραψε: ↑02 Ιουν 2021, 00:26
Αυτά πρέπει να τα κάνει ασχέτως του εμβολίου, ή ακόμη και της ύπαρξης της πανδημίας.
ξυπόλητος, να πληρώσει με κάρτα. Πάτησε όλη την βρωμιά, χώματα, βενζίνες, σκατά, σαν να μην τρέχει τίποτα. Νέο παιδί
σαν τον γύφτο, μετά λένε για τους τουρίστες με το καλτσοπέδιλο. Τούτος δεν αποκλείεται άμα κατουριέται μέσα στην
θάλασσα να τα αφήνει ελεύθερα.
- Dwarven Blacksmith
- Dwarven Blacksmith
Φαντάζομαι κάθε εβδομάδα θα πρέπει να ξεβουλώνεις την μπανιέρα
πάντως, αλλεργία που περνά με απλά αντιισταμινικά και βγάζεις βούλες στο σώμα, δεν ειναι σοβαρή αλλεργία. δηλ σαν αυτήν που παθαίνουν ορισμένοι με τις μέλισσες ή τα αμυγδαλα, θαλασσινα κτλ. που πρήζεται ο λαιμός και παθαίνουν ασφυξία.
ας πάει σε κανεναν αλλεργιολόγο πριν για να ειναι σιγουρη και θα της πει αυτός τι να κάνει, αν θα παρει δηλ κανα ζιρτεκ πριν το εμβολιο ή μετά.
ας πάει σε κανεναν αλλεργιολόγο πριν για να ειναι σιγουρη και θα της πει αυτός τι να κάνει, αν θα παρει δηλ κανα ζιρτεκ πριν το εμβολιο ή μετά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 00:10Πώς θα τον κολλήσει ακριβώς;Niki έγραψε: ↑02 Ιουν 2021, 19:07Κάποιος της έδωσε συμβουλή να πάει σε ένα αλλεργιολόγο και να πάρει χαρτί να το πάει στον επιμελητή.
Με αυτό θα απορριφθεί από το σύστημα για την δεύτερη δόση ανεξάρτητα τι λέει ο επιμελητής.
Τώρα τι θα κάνει μετά;
Δυστυχώς σκέφτεται σοβαρά αν δεν βρούνε τίποτα για την δεύτερη δόση και το πράμα τραβήξει ,τότε θα πάει να κολλήσει τον ιό.

Γενικά πολύ οφφ που τόσοι φαίνονται να θεωρούν το να «πάει να κολλήσει» απλή και εύκολη εναλλακτική, ειδικά δεδομένου ότι υποτίθεται είναι με πρώτη δόση ΑΖ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Έχει προσφορά την κατοστάρα στα Mikel, δικέ μου.Null έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 15:13Είχα πάει τις προάλλες στο βενζινάδικο ενός φίλου για καφέ και βγήκε ένας ελληνέντζος με μαγιό και κοντομάνικο,Δημοκρατικός έγραψε: ↑02 Ιουν 2021, 00:26
Αυτά πρέπει να τα κάνει ασχέτως του εμβολίου, ή ακόμη και της ύπαρξης της πανδημίας.
ξυπόλητος, να πληρώσει με κάρτα. Πάτησε όλη την βρωμιά, χώματα, βενζίνες, σκατά, σαν να μην τρέχει τίποτα. Νέο παιδί
σαν τον γύφτο, μετά λένε για τους τουρίστες με το καλτσοπέδιλο. Τούτος δεν αποκλείεται άμα κατουριέται μέσα στην
θάλασσα να τα αφήνει ελεύθερα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
τα ψαρια, που πανε στην τουαλετα, για να μην εχει κατουρα η θαλασσα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ευκολάκι.Stalker έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 17:02Otto Weininger έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 00:10Πώς θα τον κολλήσει ακριβώς;Niki έγραψε: ↑02 Ιουν 2021, 19:07Κάποιος της έδωσε συμβουλή να πάει σε ένα αλλεργιολόγο και να πάρει χαρτί να το πάει στον επιμελητή.
Με αυτό θα απορριφθεί από το σύστημα για την δεύτερη δόση ανεξάρτητα τι λέει ο επιμελητής.
Τώρα τι θα κάνει μετά;
Δυστυχώς σκέφτεται σοβαρά αν δεν βρούνε τίποτα για την δεύτερη δόση και το πράμα τραβήξει ,τότε θα πάει να κολλήσει τον ιό.
Γενικά πολύ οφφ που τόσοι φαίνονται να θεωρούν το να «πάει να κολλήσει» απλή και εύκολη εναλλακτική, ειδικά δεδομένου ότι υποτίθεται είναι με πρώτη δόση ΑΖ.
Θα βρει κάποιον θετικό ασυμπτωματικό ή στη χειρότερη κάποιον που πέρασε τον ιό ως απλό κρυολόγημα (μέχρι 37.6 δεκτοί) και θα τον περάσει με τον ίδιο τρόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν κατάλαβα καλά,Niki έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 20:33Η κουμπάρα μου έκανε την πρώτη δόση με αστραζενεκα.
Από το ίδιο βράδυ παρουσίασε αναφυλαξία.
Επικοινώνησε με τον επιμελητή εμβολιασμού και της έδωσε οδηγίες με αντισταμινικά.
Με τα αντισταμινικά υποχώρησε το πρόβλημα αλλά δεν εξαφανίστηκαν όλες οι κοκκινίλες.
Ο επιμελητής της είπε ότι σιγά σιγά με τον καιρό θα φύγουν.
Τώρα πλησιάζει ο καιρός για την δεύτερη δόση.
Η κοπέλα μπήκε στο επίσημο site της αστραζενεκα και μέσα αναφέρει ρητά τις περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνει την δεύτερη δόση .
Πρώτη πρώτη είναι η περίπτωση αναφυλαξίας.
Μετά βρήκε μία εγκύκλιο της Ε.Ε που αναφέρει ότι χρηματοδοτούνται τρείς φαρμακευτικές εταιρείες για να βρούνε εμβόλιο που θα αντικαταστήσει την δεύτερη δόση του αστραζενεκα για τις περιπτώσεις της αναφυλαξίας.
Πήρε τηλέφωνο τον επιμελητή και του τα είπε και αυτός της λέει να μην φοβάται και να πάει να κάνει το εμβόλιο.
Αυτή αρνείται και αυτός δεν την απορρίπτει για ιατρικούς λόγους για να μπεί στην λίστα της Ε.Ε για την αντικατάσταση απλά θα φαίνεται ότι αυτή αρνείται.
Περιμένω συμβουλές για την περίπτωση.
Μην διαβάζοντας όλο το νημα
Έβγαλε εξάνθημα (πομφοι) με φαγουρα (κνησμο) χωρίς πρήξιμο στα χείλη κ στην γλώσσα χωρίς δύσπνοια και χωρίς να χρειαστεί αδρεναλίνη (οψι υποταση/σοκ)
Και δευτερον, το έβγαλε ώρες μετά το εμβόλιο, οχι άμεσα
Και τρίτον υποχώρησε μόνο του (τα αντισταμινικα βοήθησαν στην φαγουρα)
Εάν συντρέχουν και τα 3 παραπανω δλδη
1. Απλή κνίδωση (μη σοβαρή αλλεργική αντίδραση)
2. Οχι άμεση αντίδραση, στις πρωτες λίγες ώρες (μετα απο.4 ωρες πχ)
3. Υποχώρησε χωρίς αλλά προβληματα
Τότε μάλλον θα μπορουσε κ να κάνει την Β δόση.
Γενικά, το κλειδί από το λίγο που έψαξα είναι πως δεν ήταν άμεση η αλλεργική της αντίδραση κ προφανως δεν ήταν σοβαρή.
Εδώ ένας πολυ καλός αλγόριθμος

Κι εδώ τι λεει το. Cdc για τα mrna όμως.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... ction.html
Α. Σε. Αλλεργικο σοκ ή σοβαρή αλλεργία (πχ δυσπνοια κλπ)
ΔΕΝ κάνεις το ιδιο εμβολιο
Β. Σε άμεση αντίδραση εντός 4 ωρών, ακόμα κι αν δεν ηταν σοβαρή όπως της φίλης σου, ΔΕΝ κάνεις το ίδιο.
Σε μη σοβαρή και μη άμεση (πανω απο 4 ώρες πχ) δεν λέει. Κατά ιατρική κρίση λοιπόν...
Επομένως, ο επιμελητής δεν είναι κ τόσο παραλογος
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Και ξαφνικά δεν είναι "το πιο γρήγορο εμβόλιο το καλύτερο", που λέει ο Μητσοτέας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 23:19Βασικά η κρητικοπουλα θέλει να βρει τρόπο να μην κάνει το εμβόλιο κολλώντας κορονοιο και τσαμπουνα ιστορίες για αρκούδες και για φαλακρες αεροσυνοδους...
Όταν μπαίνει ο κώλος μας ον δε λάιν, αλλάζουν όλα.
Πως, θα βάλει αγγελία ότι δίνει 50€ για να βήξει κάποιος στο στόμα της;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιουν 2021, 18:00Ευκολάκι.
Θα βρει κάποιον θετικό ασυμπτωματικό ή στη χειρότερη κάποιον που πέρασε τον ιό ως απλό κρυολόγημα (μέχρι 37.6 δεκτοί) και θα τον περάσει με τον ίδιο τρόπο.
Επίσης είναι παρανοϊκό να θεωρείται λύση το να βρει να κολλήσει κάποια σούπερ κοβιντοπαραλλαγή που δεν μασάει από πρώτη δόση ΑΖ.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26