Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο θα κάνουμε άλλα δύο μαθήματα σε κάθε πεδίο, διακινδυνεύοντας την υγεία όλων.
Απλά για να δείξουμε ότι κάναμε μάθημα;
Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο θα κάνουμε άλλα δύο μαθήματα σε κάθε πεδίο, διακινδυνεύοντας την υγεία όλων.
Συγκεκριμένα εννοουν "η πάρτη μου πρέπει να μάθει να ζει και κάποιος άλλος πρέπει να μάθει να πεθαινει".
Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι πάνε για αυτό;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 22:07Διαβαστε το αρθρο κ βρειτε τις ομοιοτητες με ο,τι γινεται εδω
Για να καταλαβετε τι θα ακολουθησει με τους ΝΔΞΕΦΤΙΛΕΣ
Και τι κάνεις αργότερα; Πες τώρα ότι φτάνει το καλοκαίρι και την βγάζεις καθαρή (σχετικό και αυτό, τουλάχιστον με βάση όσα λέγονται για τον ιό) άντε Σεπτέμβρη και Οκτώβρη γιατί οι συγκεκριμένοι μήνες μόνο παγωμένοι δεν χαρακτηρίζονται (συνήθως) , μετά; Από την στιγμή που όλοι μιλούν για την ίδια ιστορία μέσες άκρες από το φθινόπωρο/χειμώνα θα ξαναπάς σε lockdown πάλι μέχρι τον άλλο Μάη;
Δεν υπάρχει κάποια αντίφαση σε αυτό: ειναι γουρλωματικα καθικια που προτιμούν να ψοφήσει κάποιος παρά να χάσω εγώ την έκπτωση 75% στα πέδιλα με κροκοδειλι τελειωμα που τα έχω βάλει στο μάτι από δύο ώρες πριν, και αυτό είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική τους αντιληψη. Γι' αυτό βρέθηκαν με πενταπλάσια θύματα in the first place.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 08:32Στη αρχή την μπαίνουμε στην κυβέρνηση ως υπερβολική στα μέτρα. Μετά που πάει να τα χαλαρώσει, του λέμε ανεύθυνους. Λαικιστικες αντιπολιτευτικες φαιδροτητες. Εδώ ανοίγουν σχολεία και καταστήματα χώρες με 5πλασια θύματα ανά 1m
Εγώ ήξερα με τα μνημόνια, πως εμείς ειμασταν οι αδηφαγοι ανεύθυνοι ρεμπεσκεδες, και οι δυτικοί, οι σοβαροί και πειθαρχημενοι. Πως άλλαξαν τα πράγματα σε λίγα χρόνια... Μην συζητήσω βέβαια για Βούλγαρος και γεωργιανούς, μιλάμε για ανώτερες φυλές πλέον. Πέφτεις κάτω και προσκύνας.foscilis έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 08:42Δεν υπάρχει κάποια αντίφαση σε αυτό: ειναι γουρλωματικα καθικια που προτιμούν να ψοφήσει κάποιος παρά να χάσω εγώ την έκπτωση 75% στα πέδιλα με κροκοδειλι τελειωμα που τα έχω βάλει στο μάτι από δύο ώρες πριν, και αυτό είναι βαθιά χαραγμένο στη συλλογική τους αντιληψη. Γι' αυτό βρέθηκαν με πενταπλάσια θύματα in the first place.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 08:32Στη αρχή την μπαίνουμε στην κυβέρνηση ως υπερβολική στα μέτρα. Μετά που πάει να τα χαλαρώσει, του λέμε ανεύθυνους. Λαικιστικες αντιπολιτευτικες φαιδροτητες. Εδώ ανοίγουν σχολεία και καταστήματα χώρες με 5πλασια θύματα ανά 1m
Μα σκέψου ότι καταφέραμε και φάγαμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια από αυτά τα άτομα. Και δεν τα κάναμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αποικία στον Άρη αλλά κάτι υπερτιμημένα εξοχικά. Ναι είμαστε πάρα πολύ καλοί στο να τρώμε λεφτά σε μαλακίες. Αυτό δεν είναι αντιφατικό με το ότι δεν έχουμε ψύχωση με τα λεφτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 08:47Εγώ ήξερα με τα μνημόνια, πως εμείς ειμασταν οι αδηφαγοι ανεύθυνοι ρεμπεσκεδες
για Μπόρατ με στατιστικά του κώλου μιλάμε. Εδώ εκεί πας και αγοράζεις μωρό και γυρνάς σαν κύριος, σιγά μη μετράνε τα θύματα του κορωνοϊού.Μην συζητήσω βέβαια για Βούλγαρος και γεωργιανούς, μιλάμε για ανώτερες φυλές πλέον.
Eρώτησα και τους ζαίους εχθές: με μεδέν νεκρούς έμπαινες σε εντατικές και τράβαγες πρίζες κνιτάκο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 22:24Γενικά όπως καταλαβαίνετε είμαστε στον αόματο πιλότο γι' αυτό ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό του κ τους γύρω του.
ίσως όχι ολικό lockdown αλλά σίγουρα όχι ζωή όπως ήταν πριν. Αν κάποιος βασίζεται η δουλειά του στο συνωστισμό, τα μαζικά αεροπορικά ταξίδια, το μπες βγες σε σπίτια κλπ, tough titties. Το σωστό είναι αυτός που πουλάει τα κροκοδειλί παπούτσια κι εκείνη που τα αγοράζει να μάθουν να κάνουν κάτι άλλο ή έστω να κάνουν online αυτό το ίδιο. Όχι να πεθαίνει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα επειδή αρνούνται να προσαρμοστούν.jimdenin έγραψε: ↑23 Απρ 2020, 08:40Και τι κάνεις αργότερα; Πες τώρα ότι φτάνει το καλοκαίρι και την βγάζεις καθαρή (σχετικό και αυτό, τουλάχιστον με βάση όσα λέγονται για τον ιό) άντε Σεπτέμβρη και Οκτώβρη γιατί οι συγκεκριμένοι μήνες μόνο παγωμένοι δεν χαρακτηρίζονται (συνήθως) , μετά; Από την στιγμή που όλοι μιλούν για την ίδια ιστορία μέσες άκρες από το φθινόπωρο/χειμώνα θα ξαναπάς σε lockdown πάλι μέχρι τον άλλο Μάη;
Μου αρέσει που γράφει:ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 10:56"Πληροφορούμαστε ότι υφίσταται σοβαρή διάσταση και ότι η κυβέρνηση πιέζει τους επιστήμονες να εγκρίνουν τις επιλογές της μολονότι δεν υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που θα το επιτρέπουν. "