«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Οσο περναει ο καιρος γινεσαι ολο και χαζοτερος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Διεστραμμένος είναι ο κουβελας, γιατί δεν τον απασχολεί καθόλου πως όλοι οι εγκληματίες ψεκες τον αναπαράγουν. Έχει γίνει σαν γκουρού μιας death cult που καθημερινά έχει θύματα. Μπροστά του ο ρεβερεντ τζιμ είναι ψιλικατζής. Σε κάθε σοβαρό σοσιαλιστικό καθεστώς, θα έσπαγε πέτρες σε κάνα χωράφι. Στον καπιταλισμό, anything goes, όποιος θέλει ας ψοφήσει. Ειδικά αν είναι γέρος, δεν παίζει και πολύ άγχος.
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
Ξέρεις τι συμβαίνει, μάλλον, φίλε Beria;Beria έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 22:18Δεν έχει πετύχει ούτε τον λήγοντα, αλλά συνεχίζει να παριστάνει τον ειδικόstavmanr έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 22:12Οι καταπέλτες συνήθως πετούν τούβλα και πέτρες.
Να θυμίσουμε το πρώτο και καλύτερο, ότι "δεν αναμένονται εμβόλια πριν το καλοκαίρι του 2021";
Ή το επόμενο, ότι "με ή χωρίς lockdown ο μέγιστος αριθμός νεκρών θα είναι 15000";
https://www.tanea.gr/2020/11/19/greece/ ... kalokairi/
Κάποιοι, μέσα στο χάος της πανδημίας, βρήκαν ευκαιρία να αυτοπροβληθούν, να χτίσουν καριέρα και όνομα. Και τζογάρουν επάνω σε αυτό. Σου λέει ο άλλος "και να πέσω έξω, απλά θα μείνω στο επίπεδο που ήμουν. Αν όμως πέσω μέσα;". Όλοι γνωρίζουν την εξαιρετική ικανότητα του πλήθους να ξεχνά άσημους. Κι όλοι γνωρίζουν την εξαιρετική ικανότητα του πλήθους να κολλάει σε ονόματα, σε διασημότητες.
Από αρθρογράφους, δημοσιογράφους μέχρι γιουτιούμπερς και ...καλλιτέχνες, δημιουργήθηκε μία νέα αγορά: η αγορά της καφετζούς της πανδημίας.
Γινεται,αν υποθεσουμε οτι ολα ειναι κυκλος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το πρόβλημα είναι, πώς; Βοήθησέ με λίγο. Χτύπαγες συχνά το κεφάλι σου όταν ήσουν μικρή;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Κρίνοντας από τα μέχρι τότε επιστημονικά δεδομένα (ποτέ δεν έχει ανακαλυφθεί εμβόλιο τόσο γρήγορα, και ούτε έχει εγκριθεί ποτέ τόσο γρήγορα), σωστά τα είπε. Επιστήμονας είναι ο άνθρωπος όχι κουμαρτζής.stavmanr έγραψε: ↑20 Δεκ 2021, 22:12Οι καταπέλτες συνήθως πετούν τούβλα και πέτρες.
Να θυμίσουμε το πρώτο και καλύτερο, ότι "δεν αναμένονται εμβόλια πριν το καλοκαίρι του 2021";
Ή το επόμενο, ότι "με ή χωρίς lockdown ο μέγιστος αριθμός νεκρών θα είναι 15000";
https://www.tanea.gr/2020/11/19/greece/ ... kalokairi/
Και εδώ κοντά έπεσε. Ειδικά αν συγκριθεί με κάποιους άλλους προφήτες.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ο Κούβελας είναι ο Δ. Καζάκης της ιατρικής
Βλέπεις δραματικές αλλαγές το 2020 στο διάγραμμα που να δικαιολογούν το σκίτσο σου;
Occasio facit furem
Γατάκια είναι οι άλλοι μπροστά στον Κούβελα.
Occasio facit furem
Και οι Ευρωπαίοι οικονομολόγοι μπροστά στον Καζάκη
Εγώ για τον Κούβελα λέω, δεν με ενδιαφέρει ο Καζάκης.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η χωρα οπου απο τυχη ζουμε ολοι.Ελεγχος κανένας πρόληψη καμία.Όλα στην τυχη τους.
από Μαδουραίος » 20 Αύγ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 227 Απαντήσεις
- 4005 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
20 Σεπ 2024, 22:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρυ σκανδαλο. Μελετη Ολλανδων- Θεσσαλια 4 ΔΙΣ.- Ελληνικη μελετη 2 ΔΙΣ
από Alex Amsterdam » 15 Μαρ 2024, 16:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Μαρ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόρισμα-καταπέλτης για το Λιμενικό
από Frappezitis » 05 Φεβ 2024, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
18 Φεβ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απεγκατέστησα τελείως από το κινητό...
από Allah » 06 Αύγ 2024, 17:23 » σε Πληροφορική - 38 Απαντήσεις
- 1028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Αύγ 2024, 05:54
-