Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να καταλάβει.Belisarius έγραψε: ↑13 Νοέμ 2020, 23:02Πραγματικά ρωτάω γιατί από τις παραθέσεις δεν μπορώ να καταλάβω τη θέση σου.
Αυτό συμβαίνει επειδή ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ο ένοχος της παραποίησης τοποθετεί σε άσχετα νήματα τις δήθεν απαντήσεις του και ο συντονισμός (ηθελημένα) διαγράφει ένα σωρό από αυτές, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει με μονόλογο ενός τρελού, αδικαιολόγητα οργισμένου.
Όταν, λοιπόν, γράφω για το context της κάθε μου πρότασης απαιτώ να υπάρχει η τιμιότητα να αναγνωρίζεται ή να διατυπώνεται η απορία, όπως στην περίπτωσή σου.
Συνοπτικά.
Διατυπωνόταν από αρκετούς και πριν πολύ καιρό, πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι να μην τηρούν τα αυτονόητα.
Υπενθυμίζω ότι ήταν η εποχή που κάποια μέτρα είχαν τον χαρακτήρα του υποχρεωτικού και κάποια ακολουθούνταν από "ισχυρές" ή "απλές" συστάσεις.
Όπως καταλαβαίνεις (και από τη μετέπειτα πορεία του φορουμικού διαλόγου) ο καθένας όριζε το "αυτονόητο" κατά πώς τον βόλευε στη μάχη του με τις άλλες περσόνες.
Σε μία ανάρτησή μου, και αποσυνδεδεμένα εντελώς από τα στενά υγειονομικά όρια, έγραψα κάτι που ακράδαντα πιστεύω για τις ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Είναι τέρμα ηλίθιος όποιος, οπουδήποτε στον πλανήτη, πιστεύει ότι η συμπεριφορά των συνανθρώπων του μπορεί να εναρμονιστεί οικειοθελώς και αυτοβούλως με τη δική του, που για την οικονομία της κουβέντας να δεχτώ ότι είναι ολόσωστη.
Διάβασέ το στην |απόλυτη τιμή| του και απλώς αναλογίσου ότι ο ΑΗΘΗΣ ΔΕΙΛΟΣ (αφού επί καιρό δεν έβρισκε ούτε τα κότσια, ούτε τάχα μου τον δρόμο) το συνέδεσε με ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ για ανυπακοή σε μάσκες, το χαρακτήρισε ψεκασμενιά και το ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ σε τέτοιο βαθμό που να συναγωνίζεται τα δικά του ΓΡΑΠΤΑ ΣΚΑΤΑ.