Οι ψέκες εμβολιασμένοι ζουν σε μια ψευδαίσθηση ασφαλείας. Και μεταδίδουν και μπορούν να νοσήσουν από ιό και μεταλλάξεις.
Καπραβέλος: Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα το να μην εμβολιάζεται κάποιος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: Καπραβέλος: Δεν είναι δημοκρατικό δικαίωμα το να μην εμβολιάζεται κάποιος
οσοι οδηγουν αυτοκινητο χωρις να εχουν κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκι πρωτα, ζουν σε μια ψευδαίσθηση ασφαλείας. Και μπορουν να τρακαρουν και μπορούν να πεθανουν απο τρακαρισμα
Τη σκέφτηκες αρκετά αυτή τη μαλακία ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ;talaipwros έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 16:57οσοι οδηγουν αυτοκινητο χωρις να εχουν κατεβασει ενα μπουκαλι ουισκι πρωτα, ζουν σε μια ψευδαίσθηση ασφαλείας. Και μπορουν να τρακαρουν και μπορούν να πεθανουν απο τρακαρισμα

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχω δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μου;Lord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 15:33έχω δημοκρατικό δικαίωμα να γράψω στα @@ κάποιον που κινδυνεύει ή έχω την υποχρέωση να προσπαθήσω να τον βοηθήσω? έχω δημοκρατικό δικαίωμα να ακούω μουσική στη διαπασον στις 3 το πρωί στο σπίτι μου?
έχω δημοκρατικό δικαίωμα να βγάινω σε δημόσιο χώρο με τη μαλαπέρδα σε κοινή θεά επειδή ζεσταίνομαι ή επειδή θέλω να την επιδεικνύω?
έχω δημοκρατικό δικαιωμα να μην σταματάω σε κόκκινο φανάρι ή να παρκάρω πάνω σε διάβαση?
έχω δημοκρατικό δικαίωμα να μην κάνω ένα εμβόλιο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
βεβαιως, αρκει να μην βγαινεις απο το σπιτιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:04έχω δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μου;Lord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 15:33έχω δημοκρατικό δικαίωμα να γράψω στα @@ κάποιον που κινδυνεύει ή έχω την υποχρέωση να προσπαθήσω να τον βοηθήσω? έχω δημοκρατικό δικαίωμα να ακούω μουσική στη διαπασον στις 3 το πρωί στο σπίτι μου?
έχω δημοκρατικό δικαίωμα να βγάινω σε δημόσιο χώρο με τη μαλαπέρδα σε κοινή θεά επειδή ζεσταίνομαι ή επειδή θέλω να την επιδεικνύω?
έχω δημοκρατικό δικαιωμα να μην σταματάω σε κόκκινο φανάρι ή να παρκάρω πάνω σε διάβαση?
έχω δημοκρατικό δικαίωμα να μην κάνω ένα εμβόλιο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο;
αντιστοιχα εχει δικαιωμα να κατεβασεις 2 λιτρα ουισκι. Αρκει να μην οδηγησεις
Έχετε αποθρασυνθεί μερικοί και το παίζετε, εκ του ασφαλούς, κήνσορες και τιμητές. Για μαζευτείτε λίγο.
αρκεί να είσαι μακρυά και με μάσκα και να μη διασπείρεις τον ιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:04έχω δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μου;Lord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 15:33έχω δημοκρατικό δικαίωμα να γράψω στα @@ κάποιον που κινδυνεύει ή έχω την υποχρέωση να προσπαθήσω να τον βοηθήσω? έχω δημοκρατικό δικαίωμα να ακούω μουσική στη διαπασον στις 3 το πρωί στο σπίτι μου?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και ο εμβολιασμένος μπορεί να διασπείρει τον ιοLord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:11αρκεί να είσαι μακρυά και με μάσκα και να μη διασπείρεις τον ιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:04έχω δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μου;Lord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 15:33έχω δημοκρατικό δικαίωμα να γράψω στα @@ κάποιον που κινδυνεύει ή έχω την υποχρέωση να προσπαθήσω να τον βοηθήσω? έχω δημοκρατικό δικαίωμα να ακούω μουσική στη διαπασον στις 3 το πρωί στο σπίτι μου?
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Ρε παιδιά, τις ίδιες τρέλες που διαβάζουμε από τους βλάκες στο FB, τις λέτε και εδώ;
Το εμβόλιο το κάνεις για ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ. Να είναι πολύ δυσκολότερο να νοσησεις και σχεδόν μηδενική πιθανότητα να νοσηλευτεις.
Τόσο δύσκολο σας είναι να το καταλάβετε;
Το εμβόλιο το κάνεις για ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΣ. Να είναι πολύ δυσκολότερο να νοσησεις και σχεδόν μηδενική πιθανότητα να νοσηλευτεις.
Τόσο δύσκολο σας είναι να το καταλάβετε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
1) δεν τους προστατευουν ολους και στον ιδιο βαθμο
2) υπαρχουν πολλοι ανεμβολιαστοι
3) οι πολλοι ανεμβολιαστοι μπορει να ειναι πηγες μεταλλαξεων
4) απο τους πολλους ανεμβολιαστους, μπορει να μπουκωσει το συστημα υγειας
Ναι, αλλα τα εμβολια για τον Κοβιντ δεν ειναι πλεον σε πειραματικο σταδιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:04έχω δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μου;Lord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 15:33έχω δημοκρατικό δικαίωμα να γράψω στα @@ κάποιον που κινδυνεύει ή έχω την υποχρέωση να προσπαθήσω να τον βοηθήσω? έχω δημοκρατικό δικαίωμα να ακούω μουσική στη διαπασον στις 3 το πρωί στο σπίτι μου?
- Otto Weininger
1. Οι ανεμβολιαστοι κινδυνεύουν υπερβολικά πολύ περισσότερο
2. Οι ανεμβολιαστοι κάνουν αβαντες στον ιό αφού βοηθούν τις μεταλλάξεις.
3. Τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά, ούτε έγιναν στο πόδι.
4. Μάθετε τι στο διάολο σημαίνει στην Ε.Ε. η "έγκριση υπό όρους".
Νισάφι πια.
2. Οι ανεμβολιαστοι κάνουν αβαντες στον ιό αφού βοηθούν τις μεταλλάξεις.
3. Τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά, ούτε έγιναν στο πόδι.
4. Μάθετε τι στο διάολο σημαίνει στην Ε.Ε. η "έγκριση υπό όρους".
Νισάφι πια.
axilmar έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:25Ναι, αλλα τα εμβολια για τον Κοβιντ δεν ειναι πλεον σε πειραματικο σταδιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:04έχω δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μου;Lord Brum έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 15:33έχω δημοκρατικό δικαίωμα να γράψω στα @@ κάποιον που κινδυνεύει ή έχω την υποχρέωση να προσπαθήσω να τον βοηθήσω? έχω δημοκρατικό δικαίωμα να ακούω μουσική στη διαπασον στις 3 το πρωί στο σπίτι μου?
Σε τι στάδιο είναι αφού η φάση 3 κράτησε 2 μήνες αντί για το ελάχιστο 12
Και ενώ δεν έχουν λάβει κανονική αδεια αλλά έκτακτη?
- Otto Weininger
adon99 έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:32axilmar έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:25Ναι, αλλα τα εμβολια για τον Κοβιντ δεν ειναι πλεον σε πειραματικο σταδιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2021, 17:04
έχω δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μου;
Σε τι στάδιο είναι αφού η φάση 3 κράτησε 2 μήνες αντί για το ελάχιστο 12
Και ενώ δεν έχουν λάβει κανονική αδεια αλλά έκτακτη?

ας αφ'ησουμε τους ψεκες στην ησυχία τους και ας αφήσουμε τη φυσική επιλογή να κάνει τη δουλειά της. Αρκεί να μην πιάνουν κρεβάτια εντατικής λόγω της μαλακίας που τους δέρνει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο δημοκρατικο κομμα ειναι το KKE;
από southern » 06 Φεβ 2025, 10:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 94 Προβολές
-