Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Φεβ 2020, 02:01

dna replication έγραψε:
06 Φεβ 2020, 01:54
ΟΚ λοιπόν
παρόλο που αυτός ο λογαριασμός λέει οτι η Ρωσία για μια φορά ακόμη είναι πρωτοπόρος στη βοήθεια ενώ οι πλούσιες δυτικές χώρες κυρίως ασχολούνται με τον εκφοβισμό και τη λασπολογία της Κινας και των κινέζων, η ΕΕ έστειλε 12 τόνους προστατευτικού εξοπλισμού
Επίσης η ΕΕ και η Κίνα είναι σε συνεχή επικοινωνία, η Κίνα ζήτησε την συνδρομή της ΕΕ και όχι ας πούμε της Ρωσίας ή του Τραμπ και η ΕΕ έχει απαντήσει ότι είναι έτοιμη να συνδράμει όπως και όποτε χρειαστεί. Στο μεταξύ, η Ρωσία ήταν αυτή που έκλεισε τα σύνορά της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 06 Φεβ 2020, 08:32

independent_44 έγραψε:
06 Φεβ 2020, 00:13
Η ταχύτητα εξάπλωσης και αύξησης των κρουσμάτων είναι φυσιολογική ή χειροτερεύει;
Η χθεσινή ημέρα ήταν σχετικά καλή. Υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων με ρυθμό 14,8% ενώ τις προηγούμενες ημέρες ξεπερνούσε το 20%. Μου κάνει εντύπωση που η θνησιμότητα βρίσκεται σταθερά (τηρεί ευλαβικά θα μπορούσε να πεί κανείς) στο 2% (μέγιστο 2,08% και ελάχιστο 2,00% μέσα στον Φεβρουάριο). Ο δείκτης Cases/(Cases+Suspected) έφθασε το 54,3% που σημαίνει ότι σιγά-σιγά ξεπερνιούνται τα προβλήματα στην διάγνωση
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 06 Φεβ 2020, 13:55

https://www.dw.com/en/do-asians-face-di ... d-4025-rdf

#iamnotavirus

Ακουσα και στην Ερμου σχολια ιταν περνουσαν ασιατες

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 06 Φεβ 2020, 14:05

Ως κάτοικος Πεκίνου πλέον (λόγω δουλειάς), το σχόλιο που έχω να κάνω είναι αυτό:

-_-

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Φεβ 2020, 14:18

Αυτό δεν είναι σχόλιο, είναι το βίντεο ενός μαλάκα, που ξεκίνησε κάνοντας χιούμορ και κατέληξε να κάνει δήθεν χιούμορ. που όλες του οι χιουμοριστικές ατάκες βασίζονται σε σκατά ή τσιμπούκια, παίζοντας τον ειδικό σε θέματα για τα οποία δεν θα έπρεπε να μιλάει, μιας και το επάγγελμά του είναι κωμικός, όχι επιδημιολόγος ή οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με επιστήμες.

Ότι τα μήντια αρέσκονται να πουλάνε υστερία είναι γεγονός, δεν περιμέναμε να το μάθουμε από τον προαναφερθέντα μαλάκα. Αυτό που δεν λέει πουθενά στο βίντεο είναι ότι η κινητοποίηση του ΠΟΥ και των κυβερνήσεων περιόρισαν σημαντικά τις επιπτώσεις από προηγούμενες πανδημίες. Θα αφήσω ασχολίαστα τα συνωμοσιολογικά για τον ΠΟΥ και γιατί οι κυβερνήσεις παίρνουν μέτρα.

Στις ίδιες μαλακίες βασίζονται πάνω-κάτω οι αντιεμβολιαστές. Σιγά, πόσοι πέθαιναν να 'ούμε από Ιλαρά τα τελευταία 20 χρόνια; Δεν χρειαζόμαστε εμβόλια. Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό.

Το δικό μου σχόλιο είναι ότι το μόνο που προκαλεί αυτισμό και βασίζεται σε τεχνητά αίτια είναι τα ηλίθια βίντεο στο Youtube, εξυπνάκηδων που την είδαν επιστήμονες για να κονομήσουν λεφτά από τα views.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 06 Φεβ 2020, 14:41

Leporello έγραψε:
06 Φεβ 2020, 08:32
independent_44 έγραψε:
06 Φεβ 2020, 00:13
Η ταχύτητα εξάπλωσης και αύξησης των κρουσμάτων είναι φυσιολογική ή χειροτερεύει;
Η χθεσινή ημέρα ήταν σχετικά καλή. Υπήρξε αύξηση των κρουσμάτων με ρυθμό 14,8% ενώ τις προηγούμενες ημέρες ξεπερνούσε το 20%. Μου κάνει εντύπωση που η θνησιμότητα βρίσκεται σταθερά (τηρεί ευλαβικά θα μπορούσε να πεί κανείς) στο 2% (μέγιστο 2,08% και ελάχιστο 2,00% μέσα στον Φεβρουάριο). Ο δείκτης Cases/(Cases+Suspected) έφθασε το 54,3% που σημαίνει ότι σιγά-σιγά ξεπερνιούνται τα προβλήματα στην διάγνωση
ευχαριστώ :wave:

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 06 Φεβ 2020, 15:19

hellegennes έγραψε:
06 Φεβ 2020, 14:18
Αυτό δεν είναι σχόλιο, είναι το βίντεο ενός μαλάκα, που ξεκίνησε κάνοντας χιούμορ και κατέληξε να κάνει δήθεν χιούμορ. που όλες του οι χιουμοριστικές ατάκες βασίζονται σε σκατά ή τσιμπούκια, παίζοντας τον ειδικό σε θέματα για τα οποία δεν θα έπρεπε να μιλάει, μιας και το επάγγελμά του είναι κωμικός, όχι επιδημιολόγος ή οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με επιστήμες....

... ηλίθια βίντεο στο Youtube, εξυπνάκηδων που την είδαν επιστήμονες για να κονομήσουν λεφτά από τα views.
μόλις πάτησα πλέυ να ακούσω το βίντεο και σε λιγότερο από λεπτό πάτησα αηδιασμένη και με σύγχιση το στοπ, με πρόλαβες λοιπόν, ήμαρτον πια με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες και τα οπτικοακουστικά τους, πήξαμε πια!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 06 Φεβ 2020, 15:21

Ζενίθεδρος έγραψε:
06 Φεβ 2020, 01:00
Ορέστης 35 έγραψε:
06 Φεβ 2020, 00:55
Σουβλίτσα έγραψε:
05 Φεβ 2020, 13:25
Γατάκια, έχει κανείς να μου προτείνει προμηθευτή για καλής ποιότητος βατόμουρα ή να ποστάρω στην Μαγειρική?
Πες μου κι εμενα αν βρεις. Επαιρνα κατι κατεψυγμενα απο μασουτη παλια.
Μήπως εννοείτε τα σμεουρα;
δεν ξέρω, με πετιμέζι από βατόμουρα την παλεύει ο Σουλτάνος, για διευκρινήσεις να στείλουμε φαξ στην τουρκική πρεσβεία

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 06 Φεβ 2020, 15:25

bluerose έγραψε:
06 Φεβ 2020, 00:24
Υβριδικός δεν είναι αυτός ο ιός;
Σαν να μην έφτανε αυτό,κρούσματα αφρικανικής πανωλης σε εκτροφείο χοίρων στις Σέρρες
Ψημένο σε γύρο δε κολλάει φανταζομε γιατί ήδη θα φύγανε για γύρο καποια

τώρα δηλαδή, δεν τρώμε χοιρινό? ό,τι κανόνιζα να παραγγείλω μια χοιρινή :-?

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 06 Φεβ 2020, 15:29

Σουβλίτσα έγραψε:
06 Φεβ 2020, 15:25
bluerose έγραψε:
06 Φεβ 2020, 00:24
Υβριδικός δεν είναι αυτός ο ιός;
Σαν να μην έφτανε αυτό,κρούσματα αφρικανικής πανωλης σε εκτροφείο χοίρων στις Σέρρες
Ψημένο σε γύρο δε κολλάει φανταζομε γιατί ήδη θα φύγανε για γύρο καποια

τώρα δηλαδή, δεν τρώμε χοιρινό? ό,τι κανόνιζα να παραγγείλω μια χοιρινή :-?
Ξέρω γω;

ΥΓ. Την αγιογραφία που ζήτησες να βγάλω φωτό. Δεν βρίσκεται στο κινητό μου

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 06 Φεβ 2020, 15:30

Έβαλα κάρτα μνήμης κάτι έκανε αυτός και χάθηκαν αρχεία

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 06 Φεβ 2020, 15:44

bluerose έγραψε:
06 Φεβ 2020, 15:30
Έβαλα κάρτα μνήμης κάτι έκανε αυτός και χάθηκαν αρχεία
Φτιαξε μια φανουροπιτα.Aν δεν πιασει,δες αυτο https://www.cleverfiles.com/memory-card ... overy.html
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 06 Φεβ 2020, 15:52

Χουργιατς έγραψε:
02 Φεβ 2020, 12:05
The Age of Aquarius έγραψε:
02 Φεβ 2020, 11:59
Πάντως 37 σελίδες χτύπησε το θέμα. Που να υπήρχε και κρούσμα στη χώρα σας. Τέλος πάντων.
Πείτε και κανένα ευχαριστώ στο ΚΚΚ. Αν είχε ξεσπάσει σε καμία Ινδία θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι

:102:
Εικόνα
Εικόνα:102:

μόλις είδα, δε, οτι αναμένεται κυκλοφορία της συνέχειας του The Last of Us!
Εικόνα

@ blue, έχεις μήνυμα!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών