Βραχνιασμα ενα μηνα
Δημοσιεύτηκε: 21 Νοέμ 2019, 05:33
Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://www.phorum.com.gr/
Δεν εχει σημασια.Von Mackensen έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 06:10Σε πολλές γκόμενές αρέσει. Το βραχνιασμα στην αντρική φωνή, όχι ο πονόλαιμος.
Πιθανότατα σου άφησε φλεγμονή στο φάρυγγα, κοινώς φαρυγγίτιδα. Πήγαινε σε κάποιον ΟΡΛ να σου γράψει θεραπεία με αντιβίωση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στρεπτοκοκκος; Θελω να παρει δειγμα για καλλιεργεια. Θα με δουν στα επειγοντα λες;aLiCat έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:36Πιθανότατα σου άφησε φλεγμονή στο φάρυγγα, κοινώς φαρυγγίτιδα. Πήγαινε σε κάποιον ΟΡΛ να σου γράψει θεραπεία με αντιβίωση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Για στρεπτόκοκκο δεν ξέρω, θα πρέπει να γίνουν εργαστηριακές..Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:48Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στρεπτοκοκκος; Θελω να παρει δειγμα για καλλιεργεια. Θα με δουν στα επειγοντα λες;aLiCat έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 07:36Πιθανότατα σου άφησε φλεγμονή στο φάρυγγα, κοινώς φαρυγγίτιδα. Πήγαινε σε κάποιον ΟΡΛ να σου γράψει θεραπεία με αντιβίωση.Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 05:33Γιατι μπορει να ειμαι συνεχεια βραχνιασμενος; Ξεκινησε πριν ενα μηνα με πονολαιμο. Ο πονολαιμος περασε σε λιγες μερες, αλλα εμεινε το βραχνιασμα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 16:02Ορέστη μη δίνεις σημασία τι σου λένε και στους γιατρούς. Άμα πας σε κανα δημόσιο νοσοκομείο πιθανότερο είναι να φύγεις πιο άρρωστος. Τράβα κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω με ένα ωραίο γκομενάκι αλλά κανόνισε να την φέρεις σε οργασμό. Τα οργασμικά υγρά είναι αυτά που βοηθάνε και στον λαιμό αλλά γενικά και στην ιγμορίτιδα.
Πας καλά ρε; Μικρό παιδί ρωτάς τέτοια πράματα. Βγες έξω να δεις τι γίνεται. Να τα μουνιά στον δρόμο. Γαμώ το φελέκι μου να ήμουν 40 χρόνια νεότερος ρε μαλάκες θα σας έδειχνα.
Α στο δρομο...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Νοέμ 2019, 18:47Πας καλά ρε; Μικρό παιδί ρωτάς τέτοια πράματα. Βγες έξω να δεις τι γίνεται. Να τα μουνιά στον δρόμο. Γαμώ το φελέκι μου να ήμουν 40 χρόνια νεότερος ρε μαλάκες θα σας έδειχνα.