https://www.ethnos.gr/lifestyle/130810_ ... ri-petrako

Δεν προβλήθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένη, η εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ για τους αρνητές του κορoνοϊού στον Alpha. Η αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου και το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook
Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε το παραπάνω συμβάν: «Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε. Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια».

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε το βράδυ της Πέμπτης (29/10) στο πρόγραμμα του Alpha, αφού η εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν προβλήθηκε ποτέ. Το θέμα ήταν «κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας», με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και τον παιδίατρο/λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη.
Τελικά, η ενημερωτική εκπομπή αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία «Ένοχο μυστικό». Η αλλαγή έγινε και στο πρόγραμμα του σταθμού, που υπάρχει στην επίσημη σελίδα του, αλλά το τρέιλερ της εκπομπής είναι ακόμα on air, στο επίσημο κανάλι του Alpha στο Youtube, αλλά και στα social media του Αντώνη Σρόιτερ.
Αγαπητοί διάσημοι, μη συμβάλλετε στην αύξηση των θανάτων
https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/agapi ... -thanaton/
Καθώς η πανδημία καλπάζει και τα ρεκόρ διασωληνωμένων σπάνε το ένα μετά το άλλο, κάποιοι σελέμπριτι -που κώφευσαν στις εκκλήσεις μας προς τους influencers να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία- έκριναν χρήσιμο «να ακουστεί και μια άλλη γνώμη» – με την οποία κάποιοι απ’ αυτούς προφανώς και συμφωνούν.
Ξεκινήσαμε απ’ την εκπομπή Happy Day του Alpha

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εκτιμώ τον Γρηγόρη [τον πρώην παίκτη ριάλιτι] που είναι ένα μορφωμένο παιδί που δεν θέλει να σε καπελώσει με τις απόψεις του…Εκφέρει την άποψή του, σέβεται τους κανόνες»
Κώστας Φραγκολιάς: «Στο τεκμηριώνει, σε όλα έχει απαντήσεις.»
Σέβεται τους κανόνες, τεκμηριώνει τα πάντα, σε όλα έχει απαντήσεις. Τι κι αν οι απαντήσεις του είναι ψευδείς; Τι κι αν είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Οι σταρς των πρωινάδικων τον εκτιμούν και τον προωθούν.
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ (θέλω να πιστεύω πως) δεν υποστηρίζει τους αρνητές, όμως θα αφιέρωνε ένα ολόκληρο επεισόδιο της εκπομπής του στους αρνητές – με καλεσμένο τον τραγουδιστή, πρώην παίκτη ριάλιτι! Η δικαιολογία/άλλοθι, σύμφωνα με το δελτίο τύπου ήταν πως στο τέλος θα έβγαινε ο καθηγητής Σύψας «και θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους». ΟΚ, σωθήκαμε τώρα – όλα στο βωμό της τηλεθέασης…
Το θέμα με το Μουτσινά
Πολύ μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι ανάμεσα στους διάσημους που προώθησαν το βίντεο του πρώην παίκτη ριάλιτι ήταν ο Νίκος Μουτσινάς…

«Έκανε την έρευνά του»…
Έχει 700.000 followers στο Instagram του. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν. Επειδή τον εκτιμώ, τον ρώτησα, θέλοντας αφήσω ένα παραθυράκι ανοιχτό πως δεν το προώθησε επειδή συμφωνεί αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Δεν μου απάντησε ακόμα, αν το κάνει θα βάλω την απάντηση εδώ. [Update: Στην TV είπε ότι ανέβασε το βίντεο του Πετράκου «επειδή μου άρεσε». Οπότε φοβάμαι πως δικαιολογίες άλλες δεν υπάρχουν.]
Μου φαίνεται όμως απίστευτο ότι ένας παρουσιαστής όπως ο Μουτσινάς ο οποίος χλευάζει στην εκπομπή του τους αφελείς παίκτες ριάλιτι και κοροϊδεύει τα κακώς κείμενα θα έδινε κλικ σε κάτι όχι απλά παράνομο αλλά και ανήθικο… Και μάλιστα τη μέρα που σπάγαμε ρεκόρ διασωληνωμένων και ετοιμάζονταν νέα lockdown!