Εμβόλιο covid-19 - Pfizer

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Antares
Δημοσιεύσεις: 5112
Εγγραφή: 11 Απρ 2018, 10:46

Re: Εμβόλιο covid-19 - Pfizer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 28 Απρ 2021, 14:02

Μπίστης έγραψε:
28 Απρ 2021, 13:54
Antares έγραψε:
28 Απρ 2021, 13:41
Αν είναι να απαλλαγούμε από την επιδημία ας κάνουμε και τα πειραματόζωα
Έτσι μου είπαν δύο φίλοι οι οποίοι αρχικώς ήταν αντί.

Κουράστηκαν από το τίποτα και την ανεργία, άλλωστε όσες αντιρρήσεις και να έχουν δεν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο να παλαίψεις την δικτατορία
Αν δεν πεθάνουμε, θα παλέψουμε. Μαζί με όλο τον κόσμο. Άλλο πολυεθνική κοινωνία, όπως είναι οι Αμερικανοί, άλλο αυτό που προωθούν. Πολυεθνική είναι και η ΕΕ. Αλλά θέλουν να διαχυθεί και η μουσουλμανική Ασία μέσα στους λαούς ώστε να μην μείνει τίποτα από αυτούς.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 13609
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Εμβόλιο covid-19 - Pfizer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 30 Απρ 2021, 20:49

26/04/2021
Εμβόλια και φαρμακευτικές: «Ο θάνατός σου η ζωή μου» - Στα 26 δισ. $ τα κέρδη από τους εμβολιασμούς για τον COVID-19.

Εικόνα

Τεράστια τα κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες από τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό, όπως αποδεικνύεται από σχετική έρευνα της οργάνωσης «Συμμαχία για το Εμβόλιο των Λαών» (People’s Vaccine Alliance).

Όπως αναφέρεται τα κέρδη από τις πωλήσεις εμβολίων, τριών μόνο εκ των κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών ανήλθαν το 2020 στο ύψος των 26 δισ.$. ποσό ικανό να καλύψει τον εμβολιασμό όλης της Αφρικής.
Σύμφωνα με το People’s Vaccine Alliance, τα κέρδη που αποκόμισαν ήδη οι μεγάλες φαρμακευτικές είναι σκανδαλώδη τη στιγμή που μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση στα εμβόλια, είτε διότι είναι πολύ ακριβά είτε διότι είναι ελάχιστες οι προμήθειες.

Το κίνημα ζητά κατάργηση της πατέντας των εμβολίων και συνεργασία για την παρασκευή πιο φτηνών εμβολίων σε ολόκληρο τον κόσμο, κατέληξε στο ποσό των 26 δισ.$ υπολογίζοντας ότι η Pfizer έχει μοιράσει 8,44 δισ. δολάρια σε μερίσματα, η Johnson & Johnson 10,5 δισ. δολάρια και 3,2 δισ. σε μετοχές και η AstraZeneca 3,6 δισ. δολάρια.

Η μεγάλη ζήτηση των εμβολίων σε μια περίοδο που η παγκόσμια οικονομία έχει «παγώσει» λόγω της πανδημίας ευθύνεται για την ανάδειξη ενός νέου κύματος δισεκατομμυριούχων, αναφέρει στην ανακοίνωσή του PVA.

Ο Ουγούρ Σαχίν, ιδρυτής της BioNTech που συνεργάζεται με την Pfizer για την παρασκευή του εμβολίου BNT162b2 έχει τώρα μετοχές που αξίζουν 5,9 δισ. δολάρια και ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος και διευθύνων σύμβουλος της Moderna, έχει στην κατοχή του μετοχές αξίας 5,2 δισ. δολαρίων.

«Πρόκειται για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία και όχι μια ευκαιρία για κέρδη» λέει η Αννα Μάριοτ, σύμβουλος της Oxfam, οργάνωση που έχει ενταχθεί στο κίνημα.

«Δεν θα έπρεπε να αφήνουμε τις πολυεθνικές να αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, την ώρα που αυτές αυξάνουν την κερδοφορία τους».

Περίπου 700 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων για τον κορωνοϊό έχουν διανεμηθεί παγκοσμίως σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία έχει αγοραστεί από τις πλούσιες χώρες.

Κατά μέσο όρο- είπε στις αρχές του μήνα ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγεσούς- στις χώρες με υψηλά εισοδήματα σχεδόν ένας στους τέσσερις πολίτες έχουν λάβει εμβόλιο. Στις φτωχές χώρες, η αντίστοιχη αναλογία είναι ένας στους 500.

«Μιλάμε για εμβόλια που έχουν χρηματοδοτηθεί με δημόσιο χρήμα και είναι απολύτως απαραίτητα σε ολόκληρο τον κόσμο, εάν θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος στην πανδημία» λέει η Χέιντι Τσόου, της οργάνωσης Global Justice Now.

«Είναι ηθικά απαράδεκτο οι ηγέτες των πλουσίων χωρών να επιτρέπουν σε μια μικρή ομάδα εταιρειών να κρατούν κλειδωμένες τις πατέντες και την τεχνολογία, ενώ πουλάνε τις περιορισμένες δόσεις που παράγουν σε όποιον πληρώσει τα περισσότερα».

Η AstraZeneca επιβεβαίωσε τις καταβολές των μερισμάτων- αναφέρει ο Guardian- οι οποίοι, όπως αναφέρει πήραν το ρίσκο να επενδύσουν στο εμβόλιο. Εκπρόσωπος της φαρμακευτικής δήλωσε ότι η πολυεθνική έχει παραδώσει τα 37 από τα 38 εκατ. δόσεις που έχουν μοιραστεί σε 100 χώρες μέσω της πλατφόρμας Covax.


https://www.pronews.gr/ygeia/981921_emv ... i-apo-toys

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 13609
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Εμβόλιο covid-19 - Pfizer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 07 Μάιος 2021, 20:30

6 Μαΐ. 2021
ΕΚΘΕΣΗ: Το εμβόλιο Pfizer επιβεβαιώθηκε ότι προκαλεί νευροεκφυλιστικές ασθένειες – Νέα Μελέτη.

Εικόνα

Στις 22.4.2021, στο Νational Life ο NATHANIEL LINDERMAN, αναφέρεται σε μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ για τα εμβόλια COVID-19, που αποκαλύπτει ότι το εμβόλιο Pfizer coronavirus μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία που δεν είχαν αποκαλυφθεί προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένων των «ALS, Alzheimer και άλλων νευρολογικών εκφυλιστικών ασθενειών».

«Τα τρέχοντα εμβόλια SARSCoV-2 που βασίζονται σε RNA εγκρίθηκαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας εντολή έκτακτης ανάγκης χωρίς εκτεταμένες μακροχρόνιες δοκιμές ασφάλειας», δηλώνει η έκθεση.

«..Σε αυτό το έγγραφο το εμβόλιο Pfizer COVID-19 αξιολογήθηκε ως προς τη δυνατότητα πρόκλησης νόσου που βασίζεται σε Prion στους λήπτες εμβολίων. Οι ασθένειες που βασίζονται σε Prion είναι, σύμφωνα με το CDC, μια μορφή νευροεκφυλιστικών ασθενειών, που σημαίνει ότι το εμβόλιο Pfizer είναι πιθανό να προκαλέσει μακροχρόνια βλάβη και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σε σχέση με τον εγκέφαλο.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό αφού το εμβόλιο Pfizer είναι ένα εμβόλιο mRNA, ένας μη δοκιμασμένος τύπος εμβολίου που δημιουργεί νέες πρωτεΐνες και μπορεί στην πραγματικότητα να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα , σύμφωνα με μια έκθεση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ιατρικής. Με άλλα λόγια, εκφυλιστικές εγκεφαλικές καταστάσεις μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή στη ζωή σας μετά τη λήψη του εμβολίου.

«Η αλληλουχία RNA του εμβολίου καθώς και η αλληλεπίδραση στόχου πρωτεΐνης ακίδας αναλύθηκαν για τη δυνατότητα μετατροπής ενδοκυτταρικών πρωτεϊνών δέσμευσης RNA TAR πρωτεΐνης δέσμευσης DNA (TDP-43) και Fused in Sarcoma (FUS) στις παθολογικές τους διαμορφώσεις πριόν», εξηγεί. η αναφορά. Το TDP-43 είναι μια πρωτεΐνη που είναι γνωστό ότι προκαλεί άνοια, ALS και ακόμη και Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με την Alzpedia (https://www.alzforum.org/alzpedia/tdp-43). Ομοίως, η πρωτεΐνη FUS είναι γνωστό ότι προκαλεί ALS και τρομώδες σύνδρομο, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων ανθρώπινου γονιδιώματος.

Το πείραμα που έγινε για την αναφορά ήταν να προσδιοριστεί εάν αυτές οι δύο επιβλαβείς πρωτεΐνες ενσωματώνονται στο DNA μας ή όχι, όπως αναμένεται να κάνει το εμβόλιο mRNA. Η έκθεση διαπίστωσε ότι «το εμβόλιο RNA έχει συγκεκριμένες αλληλουχίες που μπορεί να προκαλέσουν το TDP-43 και το FUS να αναδιπλωθούν στις παθολογικές τους επιβεβαιώσεις Prion», πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο πρωτεΐνες έχουν τη δυνατότητα να ενσωματωθούν στο DNA μας και να προκαλέσουν επιβλαβείς νευρολογικές ασθένειες.

Στο Absract της επίσημης μελέτης που έχει ημ/νία έγκρισης από ομοτίμους στις 18 January 2021, και που δημοσιεύτηκε επίσημα στην έκδοση SCIVISION «Μικροβιολογία & μολυσματικές ασθένειες [Microbiology & Infectious Diseases,(ISSN 2639-9458)] με παγκόσμια ανοιχτή πρόσβαση, σε ένα peer-review περιοδικό που εξετάζει άρθρα για όλες τις πτυχές της πρόληψης, της διάγνωσης και της διαχείρισης μολυσματικών ασθενειών και καλύπτει τα θέματα που σχετίζονται με την επιδημιολογία, την κλινική διάγνωση, τη θεραπεία και τον έλεγχο των μολυσματικών ασθενειών. με τον τίτλο » Τα RNA εμβόλια COVID-19 και ο κίνδυνος της ασθένειας Πριόν»,[ COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease,lassen Immunotherapies, Inc., 3637 Rockdale Road, Manchester,] από τον Dr, J. Bart Classen, διαβάζουμε:

«Η ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας εμβολίων αντιμετωπίστηκε στο παρελθόν με προβλήματα. Τα τρέχοντα εμβόλια SARSCoV-2 που βασίζονται σε RNA εγκρίθηκαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας εντολή έκτακτης ανάγκης χωρίς εκτεταμένους μακροχρόνιους ελέγχους ασφάλειας.

Σε αυτό το έγγραφο το εμβόλιο Pfizer COVID-19 αξιολογήθηκε ως προς τη δυνατότητα πρόκλησης νόσου που βασίζεται σε PRION στους παραλήπτες των εμβολίων. Η αλληλουχία RNA του εμβολίου καθώς και η αλληλεπίδραση στόχου πρωτεΐνης ακίδας αναλύθηκαν για την πιθανότητα μετατροπής ενδοκυτταρικών πρωτεϊνών δέσμευσης RNA σε δέσμευση DNA (TDP-43) και συντηγμένων σε σάρκωμα (FUS) στις παθολογικές τους διαμορφώσεις prion. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το εμβόλιο RNA έχει συγκεκριμένες αλληλουχίες που μπορεί να μετατρέψουν το TDP-43 και το FUS ώστε να αναδιπλωθούν στις παθολογικές τους επιβεβαιώσεις. Στην τρέχουσα ανάλυση ένα σύνολο Από δεκαέξι διαδοχικές επαναλήψεις UG (ΨGΨG) αναγνωρίστηκαν και προσδιορίστηκαν επιπλέον πλούσιες ακολουθίες UG (ΨG).

Βρέθηκαν δύο αλληλουχίες GGΨA. Πιθανές αλληλουχίες G Quadruplex υπάρχουν πιθανώς αλλά είναι πιο εξελιγμένες.
Απαιτείται πρόγραμμα υπολογιστή για την επαλήθευσή τους. Επιπλέον, η πρωτεΐνη spike, που δημιουργήθηκε με τη μετάφραση του εμβολίου RNA, δεσμεύει το ένζυμο μετατροπής της αγγειοτασίνης 2 (ACE2), ένα ένζυμο που περιέχει ψευδάργυρο. Αυτή η αλληλεπίδραση έχει τη δυνατότητα αύξησης του ενδοκυτταρικού ψευδαργύρου. Τα ιόντα ψευδαργύρου έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν το μετασχηματισμό του TDP-43 σε παθολογική διαμόρφωση prion. Η αναδίπλωση των TDP-43 και FUS στις παθολογικές τους επιβεβαιώσεις Prion είναι γνωστό ότι προκαλούν
ALS, εκφυλισμό πρόσθιου κροταφικού λοβού, νόσο του Alzheimer και άλλες νευρολογικές εκφυλιστικές ασθένειες.

Το συνημμένο εύρημα καθώς και οι πρόσθετοι πιθανοί κίνδυνοι οδηγούν τον συγγραφέα να πιστεύει ότι η κανονιστική έγκριση των εμβολίων με βάση το RNA για το SARS-CoV-2 ήταν πρόωρη και ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει πολύ περισσότερη βλάβη παρά όφελος.»

Η ίδια η έκθεση τελειώνει με αυτήν την προειδοποίηση:
«Το εμβόλιο θα μπορούσε να είναι ένα βιολογικό όπλο και ακόμη πιο επικίνδυνο από την αρχική μόλυνση». Και κατηγορεί ευθέως την Αμερικανική Κυβέρνηση γι’ αυτό.
ΤΙ όμως καθιστά τις ενέσεις RNA βιολογικά όπλα;
Στην έκθεση αναφέρεται σαφώς ότι «…Ένα άτομο μπορεί να σκοτωθεί από έναν ιό ενώ ένα άλλο μπορεί να μην έχει κακές επιπτώσεις από τον ίδιο ιό. [Microbiol Infect Dis, 2021 τόμος 5 | Τεύχος 1 | 3 από 3]. Με την τοποθέτηση της ακίδας πρωτείνης στον ίδιο υποδοχέα, στα κύτταρα όλων των ατόμων σε α πληθυσμό, η γενετική ποικιλομορφία για τουλάχιστον έναν πιθανό υποδοχέα εξαφανίζεται. Όλοι στον πληθυσμό γίνονται πλέον δυνητικά ευπαθείς στη δέσμευση με τον ΙΔΙΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ».

«..Μια άλλη σχετική ανησυχία είναι ότι το εμβόλιο Pfizer χρησιμοποιεί ένα μοναδικό
RNA νουκλεοζίτη 1-μεθυλ-3′-ψευδουριδυλύλιο (Ψ). Σύμφωνα με ενημερωτικά έγγραφα της FDA, αυτός ο νουκλεοζίτης επιλέχθηκε για μείωση Ενεργοποίησης του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος», αναφέρεται επίσης στην έκθεση.
ΠΟΙΑ είναι όμως η νόσος PRION;;;

Το CDC περιγράφει τις ασθένειες Prion ως «μια οικογένεια σπάνιων προοδευτικών νευροεκφυλιστικών διαταραχών που προσβάλλουν τόσο τον άνθρωπο όσο και τα ζώα. Διακρίνονται από μεγάλες περιόδους επώασης, χαρακτηριστικές σπογγώδεις αλλαγές που σχετίζονται με νευρωνική απώλεια και πρόκληση φλεγμονώδους απόκρισης.

Οι αιτιολογικοί παράγοντες των TSEs πιστεύεται ότι είναι Prion.
Ο όρος «πριόνια» αναφέρεται σε μη φυσιολογικούς, παθογόνους παράγοντες που είναι μεταδοτικοί και είναι σε θέση να προκαλέσουν μη φυσιολογική αναδίπλωση συγκεκριμένων φυσιολογικών κυτταρικών πρωτεϊνών που ονομάζονται πρωτεΐνες πρίον που βρίσκονται ευρέως στον εγκέφαλο… .. Η ανώμαλη αναδίπλωση των πρωτεϊνών πρίον οδηγεί σε βλάβη στον εγκέφαλο με τα χαρακτηριστικά σημεία και συμπτώματα της νόσου. Οι ασθένειες πρίον είναι συνήθως γρήγορα προοδευτικές και πάντα θανατηφόρες. » (CDC)
Αυτό ισχύει το μέλλον για εκατομμύρια παραλήπτες του εμβολίου mRNA;
Όπως υποστηρίζει η παρούσα μελέτη είναι πολύ πιθανό.

O Dr. Chris Shaw, Ph.D, Ειδικόw στη Νευροπλαστικότητα και τη Νευροπαθολογία, περιέγραψε αυτήν την ίδια κατάσταση που θα μπορούσε να εμφανιστεί ως αντίδραση σε παράγοντες του εμβολίου mRNA που βρίσκουν τον δρόμο τους στον εγκέφαλο.

Να τι είπε:
«Η κατασκευή PEG με επικάλυψη λιπιδίων mRNA – από τη μελέτη της Moderna – δεν παραμένει εντοπισμένη αλλά εξαπλώνεται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου. Βρέθηκαν σε μελέτες σε ζώα στο μυελό των οστών, στον εγκέφαλο, στους λεμφαδένες, στην καρδιά, στα νεφρά, στο συκώτι, στους πνεύμονες κ.λπ. … Εάν φτάσει στον εγκέφαλο θα υπάρξει μια αυτόματη ανοσοαπόκριση που θα προκαλέσει φλεγμονή. Αυτό που χαρακτηρίζει σχεδόν όλες τις νευρο-εκφυλιστικές ασθένειες είναι αυτή η λανθασμένη πρωτεΐνη που είναι χαρακτηριστική για τη νόσο Lou Gerrigs, για το Αλτσχάιμερ, για το Πάρκινσον έως το Χάντινγκτον κ.λπ. Είναι διαφορετικές πρωτεΐνες , αλλά τείνουν να σχηματίζουν αυτά τα φύλλα των αναδιπλωμένων πρωτεϊνών που ονομάζονται Beta Sheets. Τώρα ζητάτε από κύτταρα σε διάφορα μέρη του σώματος – συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου – να παράγουν πολλές από αυτές τις πρωτεΐνες και να τις απελευθερώνουν προς τα έξω και, είμαστε σίγουροι ότι αυτό γι’ αυτό; Λαμβάνετε συστάδες λανθασμένων πρωτεϊνών μέσα στους νευρώνες; Αυτό θα ήταν άσχημο να το κάνουμε .. Άρα, θα θέλατε να μάθετε πού είναι, πόσες υπάρχουν, και ποιες ομάδες νευρωνικών ομάδων στοχεύουν. .και αυτά είναι τα είδη ερωτήσεων που θέλετε οι εταιρείες να έχουν λύσει πολύ πριν λάβουν εξουσιοδότηση και ανακαλύψουμε μερικά χρόνια αργότερα ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. «
«Αυτό είναι ένα τεράστιο πείραμα που θα έπρεπε να είχε γίνει στο εργαστήριο για ζώα και τώρα γίνεται σε ανθρώπους. Το δυναμικό είναι ότι πρόκειται να βλάψετε πολλούς ανθρώπους ενώ κάνετε αυτό το πείραμα.»,
Chris Shaw, Ph.D, Ειδικός στη Νευροπλαστικότητα και τη Νευροπαθολογία
Είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον, μια απότομη αύξηση των νευρολογικών διαταραχών όπως η νόσος του Lou Gehrig, το Alzheimer και το Parkinson;

Προφανώς. Σε μια άλλη ερευνητική εργασία του ο Dr. J. Bart Classen. αναφέρει:
«Τα εμβόλια έχουν βρεθεί ότι προκαλούν πλήθος χρόνιων, αργά αναπτυσσόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών. Ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ο διαβήτης τύπου 1 μπορεί να εμφανιστούν σε 3-4 χρόνια μετά τη χορήγηση ενός εμβολίου [1]…. Δεδομένου ότι ο διαβήτης τύπου 1 είναι μόνο μία από τις πολλές ασθένειες που προκαλούνται από το ανοσοποιητικό και πιθανώς προκαλούνται από εμβόλια, οι χρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες που συμβαίνουν αργά είναι ένα σοβαρό ζήτημα δημόσιας υγείας.

Τα εμβόλια που βασίζονται στο RNA προσφέρουν ειδικούς κινδύνους πρόκλησης συγκεκριμένων ανεπιθύμητων ενεργειών. Ένα τέτοιο πιθανό ανεπιθύμητο συμβάν είναι ασθένειες που βασίζονται σε Prion που προκαλούνται από την ενεργοποίηση εγγενών πρωτεϊνών για να σχηματίσουν Prion. Ένας πλούτος μελετών έχει δημοσιευτεί σε μια κατηγορία πρωτεϊνών σύνδεσης RNA που φαίνεται να συμμετέχουν στην πρόκληση ορισμένων νευρολογικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Alzheimer και του ALS….… Στην παρούσα εργασία εκφράζεται η ανησυχία ότι τα εμβόλια COVID με βάση το RNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες από την επιδημία του COVID-19. Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται σε έναν νέο πιθανό μηχανισμό ανεπιθύμητων ενεργειών που προκαλεί ασθένεια Prion, η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο συχνή και εξουθενωτική από την ιογενή λοίμωξη που έχει σχεδιαστεί για την πρόσληψη του εμβολίου. …….

Με βάση αυτή την έκθεση το ίδιο το National Life έφτασε στο CDC για να ρωτήσει γιατί το εμβόλιο Pfizer εξακολουθεί να διανέμεται παρά τους αξιόπιστους ισχυρισμούς. (!!!) Δεν ελήφθη απάντηση πριν από την παρούσα δημοσίευση.
Και ποια είναι η αλήθεια;

Δυστυχώς, δεν είναι ασυνήθιστο η επικοινωνία των ερευνητών σχετικά με τους κινδύνους να είναι ατελής . Τον Οκτώβριο, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και του Tulane ανέφεραν ότι οι πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στους συμμετέχοντες στις κλινικές δοκιμές του κοροναϊού σχετικά με ένα ανησυχητικό πρόβλημα γνωστό ως παθογόνο αστάρωμα ήταν «επαρκώς κρυμμένες» ώστε να καταστήσουν ακόμη και την «απλή κατανόηση των κινδύνων» ως «απίθανη»!!
Θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι θα έλεγαν αυτοί οι ερευνητές για το αμβλύ συμπέρασμα του Classen ότι «Η έγκριση ενός εμβολίου, η χρήση νέας τεχνολογίας RNA χωρίς εκτεταμένες δοκιμές είναι εξαιρετικά επικίνδυνη».

Εκείνοι που μελετούν τις ενέσεις COVID μπορεί να αγνοούν τους πιθανούς κινδύνους από μόνοι τους.
Κατά την ανάπτυξη εμβολίων κατά των κοροναϊών όπως ο SARS-COV-1 και ο MERS στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι ερευνητές βρήκαν στοιχεία για ένα σοβαρό πρόβλημα. Ομάδες Αμερικανών και ξένων επιστημόνων εμβολίασαν τα ζώα με τα τέσσερα από τα πιο πολλά υποσχόμενα, εμβόλια. Στην αρχή, το πείραμα φάνηκε επιτυχές καθώς όλα τα ζώα ανέπτυξαν μια ισχυρή απόκριση αντισωμάτων στον κοροναϊό. Ωστόσο, όταν οι επιστήμονες εξέθεσαν τα εμβολιασμένα ζώα στον άγριο ιό, τα αποτελέσματα ήταν τρομακτικά. Τα εμβολιασμένα ζώα υπέστησαν υπερ-ανοσοαπόκριση συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής σε όλο το σώμα τους, ειδικά στους πνεύμονές τους.

Αυτό το ζήτημα είναι πολύ γνωστό. Νωρίς στο σενάριο COVID-19, ο Dr.. Peter Hotez, του Baylor College of Medicine, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου σχετικά με τους κινδύνους από την επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίων κορανοϊού, λέγοντας ότι «(το) μοναδικό πρόβλημα ασφάλειας των εμβολίων κοραναϊού» ανακαλύφθηκε πριν από 50 χρόνια, στο εμβόλιο του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV). «
Πήγε για να δηλώσει ότι αυτό το «παράδοξο φαινόμενο ενίσχυσης του ανοσοποιητικού» σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν ακόμα να αναπτύξουν την ασθένεια, να αρρωστήσουν και να πεθάνουν ».

συνεχεια εδω:
https://www.kontrabandafreepress.com/h- ... -zAgdbn1j8
http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%ce%ba% ... %84%ce%b9/

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Δημοσιεύσεις: 13609
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:18
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Εμβόλιο covid-19 - Pfizer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 09 Μάιος 2021, 20:27

08/05/2021
Εμβόλια μέχρι να πεθάνουμε: Mega deal 1,8 δισ. δόσεων μεταξύ ΕΕ και Pfizer - «Θα εμβολιάσουμε παιδιά & εφήβους»
Θα εμβολιάσουν μέχρι και τις γάτες για να «κονομήσουν» οι φαρμακευτικές!


Εικόνα

Η Κομισιόν ανακοίνωσε νέα συμφωνία-μαμούθ με τις Pfizer και BioNTech (η τελευταία είναι γερμανική), για την παροχή 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά του κορωνοϊού (900 εγγυημένες και επιλογή προαγοράς για άλλες 900 εκατομμύρια δόσεις) μέχρι το 2023, κάτι που σημαίνει πως σχεδιάζει να εμβολιάσει όλο τον πληθυσμό της ΕΕ (500 εκατ.) τουλάχιστον δύο φορές μέχρι το 2023.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε το πρωί του Σαββάτου η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας πως «θα ακολουθήσουν κι άλλα συμβόλαια, καθώς και άλλες τεχνολογίες εμβολίων».«Ο εμβολιασμός προχωρά καλά. Τώρα προετοιμάζουμε το επόμενο στάδιο στην απάντησή μας στην πανδημία: προσφέρουμε ενισχυτικές δόσεις εμβολίων, αντιμετωπίζουμε τις πιθανές παραλλαγές και επιτρέπουμε τους εμβολιασμούς σε παιδιά και έφηβους» πρόσθεσε η φον ντερ Λάιεν.Είναι φανερό πλέον πως ο εμβολιασμός έχει ξεφύγει από την υγειονομική σφαίρα κι έχει προχωρήσει στην... οικονομική, αφού τα παιδιά και οι έφηβοι δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά κάπου πρέπει να διατεθούν όλα αυτά τα εμβόλια, που κατασκευάζονται στη Γερμανία, αφού η BioNTech είναι γερμανική. Προκειμένου να διατεθούν και να αγοραστούν νέα η γερμανοκρατούμενη Κομισιόν είναι ικανή να εμβολιάζει μέχρι και τους σκύλους έως το... 2100!
(σσ. Είμαστε σίγουροι για την εντιμότητα της ΕΕ και αποκλείουμε το ενδεχόμενο να πηγαινοέρχονται φουσκωμένες βαλίτσες σε Βρυξέλλες και Βερολίνο μεταξύ πολιτικών & επιχειρηματικών γραφείων).

Ότι όλο αυτό επιχειρείται να γίνει μέσω διαφόρων μορφών εξαναγκασμού, κάνει την όλη κατάσταση ακόμα πιο εξοργιστική, χωρίς να εισερχόμαστε καν στο θέμα των παρενεργειών.

Είναι πλέον ξεκάθαρο γιατί το Βερολίνο τάχθηκε κατά της απελευθέρωσης των πατεντών, γιατί όπως αντιλαμβανόμαστε θα χάσει δεκάδες, μπορεί και εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από την εξαΰλωση της τιμής του εμβολίου της BioNTech.

Δυστυχώς, η πανδημία δημιούργησε μία ομάδα νέων ισχυρών ανθρώπων (φαρμακευτικές, τεχνολογικοί κολοσσοί, κλπ. ) που έχουν συμφέρον στη διαιώνιση αυτής της κατάστασης, καθώς είδαν τα κέρδη τους να εκτοξεύονται και δεν θα ήθελαν να επιστρέψει ποτέ η πραγματική κανονικότητα.

Άλλωστε αν πχ ο κ.Μπουρλά και ο κ.Γκέτις αγαπούσαν τόσο πολύ την ανθρωπότητα, όπως μας διαφημίζουν καθημερινά τα συστημικά ΜΜΕ, γιατί τάσσονται κατά της απελευθέρωσης των πατεντών των εμβολίων τους για να παράξουν όλες οι χώρες εμβόλια; Άλλωστε ήδη έχουν βγάλει αρκετά δισ. δολάρια, ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης έχει βυθιστεί στη φτώχεια.

Η πραγματικότητα είναι ότι η απελευθέρωση των πατεντών των εμβολίων, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιστροφή προς την κανονικότητα, καθώς θα αφαιρέσει το οικονομικό κίνητρο διαιώνισης όλης αυτής της κατάστασης από τις εταιρίες κολοσσούς και θα φέρει το πρόβλημα στην πραγματική του κλίμακα.
https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki ... s-emvolioy

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών