Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Η κουμπάρα μου έκανε την πρώτη δόση με αστραζενεκα.
Από το ίδιο βράδυ παρουσίασε αναφυλαξία.
Επικοινώνησε με τον επιμελητή εμβολιασμού και της έδωσε οδηγίες με αντισταμινικά.
Με τα αντισταμινικά υποχώρησε το πρόβλημα αλλά δεν εξαφανίστηκαν όλες οι κοκκινίλες.
Ο επιμελητής της είπε ότι σιγά σιγά με τον καιρό θα φύγουν.
Τώρα πλησιάζει ο καιρός για την δεύτερη δόση.
Η κοπέλα μπήκε στο επίσημο site της αστραζενεκα και μέσα αναφέρει ρητά τις περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνει την δεύτερη δόση .
Πρώτη πρώτη είναι η περίπτωση αναφυλαξίας.
Μετά βρήκε μία εγκύκλιο της Ε.Ε που αναφέρει ότι χρηματοδοτούνται τρείς φαρμακευτικές εταιρείες για να βρούνε εμβόλιο που θα αντικαταστήσει την δεύτερη δόση του αστραζενεκα για τις περιπτώσεις της αναφυλαξίας.
Πήρε τηλέφωνο τον επιμελητή και του τα είπε και αυτός της λέει να μην φοβάται και να πάει να κάνει το εμβόλιο.
Αυτή αρνείται και αυτός δεν την απορρίπτει για ιατρικούς λόγους για να μπεί στην λίστα της Ε.Ε για την αντικατάσταση απλά θα φαίνεται ότι αυτή αρνείται.
Περιμένω συμβουλές για την περίπτωση.
Από το ίδιο βράδυ παρουσίασε αναφυλαξία.
Επικοινώνησε με τον επιμελητή εμβολιασμού και της έδωσε οδηγίες με αντισταμινικά.
Με τα αντισταμινικά υποχώρησε το πρόβλημα αλλά δεν εξαφανίστηκαν όλες οι κοκκινίλες.
Ο επιμελητής της είπε ότι σιγά σιγά με τον καιρό θα φύγουν.
Τώρα πλησιάζει ο καιρός για την δεύτερη δόση.
Η κοπέλα μπήκε στο επίσημο site της αστραζενεκα και μέσα αναφέρει ρητά τις περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνει την δεύτερη δόση .
Πρώτη πρώτη είναι η περίπτωση αναφυλαξίας.
Μετά βρήκε μία εγκύκλιο της Ε.Ε που αναφέρει ότι χρηματοδοτούνται τρείς φαρμακευτικές εταιρείες για να βρούνε εμβόλιο που θα αντικαταστήσει την δεύτερη δόση του αστραζενεκα για τις περιπτώσεις της αναφυλαξίας.
Πήρε τηλέφωνο τον επιμελητή και του τα είπε και αυτός της λέει να μην φοβάται και να πάει να κάνει το εμβόλιο.
Αυτή αρνείται και αυτός δεν την απορρίπτει για ιατρικούς λόγους για να μπεί στην λίστα της Ε.Ε για την αντικατάσταση απλά θα φαίνεται ότι αυτή αρνείται.
Περιμένω συμβουλές για την περίπτωση.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Cecily Anne
Re: Πρόβλημα με εμβόλιο θέλω συμβουλές.
Για αρχή να φροντίσει η δεύτερη δόση να μην γίνει σε κάνα κέντρο υγείας του κώλου, αλλά σε νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, καλύτερα να ρωτήσετε γιατρό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όλοι οι γιατροί που δεν είναι στο δημόσιο λένε ότι δεν πρέπει να κάνει την δεύτερη δόση.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 20:34Για αρχή να φροντίσει η δεύτερη δόση να μην γίνει σε κάνα κέντρο υγείας του κώλου, αλλά σε νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, καλύτερα να ρωτήσετε γιατρό.
Αφού και η ίδια η εταιρεία που έφτιαξε το εμβόλιο το λέει.
Ο επιμελητής επιμένει.
Επιμελητής σημαινει έχει εικοσαπλασια εμπειρία από οποιονδήποτε γιατρό της γειτονιάς αλλά τέλος πάντων ρωτήστε έναν άλλον επιμελητή.
Α οπα μόλις πρόσεξα ότι είναι επιμελητής εμβολιασμού όχι επιμελητής ΕΣΥ.
Το πρόβλημα είναι μεγάλο.
Η κοπέλα δεν έχει θέμα οικονομικό μπορεί να πληρώσει για το εμβόλιο που θα αντικαταστήσει την δεύτερη δόση της αστραζενεκα.
Όμως για να μπορεί να το πάρει πρέπει ο επιμελητής να την απορρίψει για να μπει στην λίστα της Ε.Ε.
Δεν το κάνει.
Ρώτησε αν περάσει ένας χρόνος παράδειγμα μπορώ να κάνω το εμβόλιο της Johnson ή άλλο εμβόλιο;
Της λένε όχι η θα κάνεις την δεύτερη δόση του αστραζενεκα ή θα πρέπει να μπεί στην λίστα της Ε.Ε για την αντικατάσταση.
Η κοπέλα δεν έχει θέμα οικονομικό μπορεί να πληρώσει για το εμβόλιο που θα αντικαταστήσει την δεύτερη δόση της αστραζενεκα.
Όμως για να μπορεί να το πάρει πρέπει ο επιμελητής να την απορρίψει για να μπει στην λίστα της Ε.Ε.
Δεν το κάνει.
Ρώτησε αν περάσει ένας χρόνος παράδειγμα μπορώ να κάνω το εμβόλιο της Johnson ή άλλο εμβόλιο;
Της λένε όχι η θα κάνεις την δεύτερη δόση του αστραζενεκα ή θα πρέπει να μπεί στην λίστα της Ε.Ε για την αντικατάσταση.
Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 20:34Για αρχή να φροντίσει η δεύτερη δόση να μην γίνει σε κάνα κέντρο υγείας του κώλου, αλλά σε νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, καλύτερα να ρωτήσετε γιατρό.
Αυτό , εμένα με παρακολουθεί διευθυντής παθολογικής.Όταν και αν μου δώσει το ΟΚ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εχεμύθεια και καθαριότητα.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 20:34Για αρχή να φροντίσει η δεύτερη δόση να μην γίνει σε κάνα κέντρο υγείας του κώλου, αλλά σε νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα, καλύτερα να ρωτήσετε γιατρό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Παιδιά αν ξέρει αυτή 5 γιατρούς και εγώ άλλους 5 και οι φίλοι μας από 5 όλοι ρωτήσαμε και όλοι λένε να μην το κάνει.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δέκα γιατρούς μου φέρανε,
και μου είπαν και οι δέκα,
πως πρέπει να κάνω εμβόλιο
το Άστρα το Ζενέκα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Η κοπέλα θέλει να εμβολιαστεί για πολλούς λόγους.
Ένας από αυτούς είναι η δουλειά της.
Είναι αεροσυνοδός και βρίσκεται με άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να εμβολιαστεί και τις δύο δόσεις.
Ένας από αυτούς είναι η δουλειά της.
Είναι αεροσυνοδός και βρίσκεται με άδεια άνευ αποδοχών μέχρι να εμβολιαστεί και τις δύο δόσεις.
Mου φαίνεται λίγο περίεργο να επιμένει ο επιμελητής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να μαζευτούμε ,να το κάνετε..Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:09Δέκα γιατρούς μου φέρανε,
το Άστρα το Ζενέκα.
Εντάξει αλλά αν έκανες την πρώτη δόση και παρουσίαζες αλλεργία και η ίδια η φαρμακευτική σου έλεγε ότι αυτός είναι λόγος να μην κάνεις την δεύτερη δόση εσύ θα την έκανες την δεύτερη δόση;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2021, 21:09Δέκα γιατρούς μου φέρανε,
το Άστρα το Ζενέκα.
Λέει ότι οι κοκκινίλες είναι φυσικό στις περιπτώσεις εμβολιασμού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
10 Οκτ 2023, 09:26