Ξεσπά ο πατέρας του Νάσου Κάτρη: «Καταραμένη να είναι η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ξεσπά ο πατέρας του Νάσου Κάτρη: «Καταραμένη να είναι η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο»
Κόβουμε τα άνθη για να σώσουμε τον μούστο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Re: Ξεσπά ο πατέρας του Νάσου Κάτρη: «Καταραμένη να είναι η ώρα που του είπα να κάνει το εμβόλιο»
Θα δούμε από τι είναι, μη βιαζόμαστε. Εγώ πάντως αν έκανα, μόνο μοντέρνα, έχουν ακουστεί ελάχιστα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν εχει σημασία απο τι είναι, σημασία έχει να ανοίξει ο κολντρον νήμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Ιουν 2021, 21:47Θα δούμε από τι είναι, μη βιαζόμαστε. Εγώ πάντως αν έκανα, μόνο μοντέρνα, έχουν ακουστεί ελάχιστα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όλα συμπτώσεις είναι, ας μην ήμαστε καχύποπτοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Καλά, στις άλλες περιπτώσεις διαμαρτυρηθηκαν για πόνους, η τους πήγαν στο νοσοκομείο. Εδώ για να δούμε τι έγινε, πρέπει να περιμένουμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Βασικα η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι η πιο ευκολη και θα το μαθουμε συντομα.Αν βγουν καθαρες οι τοξικολογικες σημαινει οτι τον πεθανε το αστρα τον ανθρωπο.Γιατι αν πουν τιποτα για ανακοπες που δεν σχετιζονται με το εμβολιο θα τους κυνηγανε με τις καραμπινες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι, πες τα στον πατέρα του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Ιουν 2021, 21:47Θα δούμε από τι είναι, μη βιαζόμαστε. Εγώ πάντως αν έκανα, μόνο μοντέρνα, έχουν ακουστεί ελάχιστα.
Τι φάση; Τελευταία πιο πολύ ακούγονται οι θάνατοι από τα εμβόλια απ' ότι από τον κορωνοϊό.
Σα να υπάρχει ατζέντα...
Σα να υπάρχει ατζέντα...
Όχι δα!
Στους πέντε θανάτους (τυχαίο νούμερο) οι τέσερεις τελικά δεν σχετίζονται με το εμβόλιο.Αλλά ακόμη κι αν παρουσιάζεις αυτούς του πέντε θανάτους ως απόλυτα σχετιζόμενους με το εμβόλιο,πάλι τα εμβόλια κερδάνε γιατί είναι μερικά μύρια...
Το έχω ξαναγράψει:Αν είναι να γίνω εγώ πειραματόζωο και να πεθάνω μετά το εμβόλιο προκειμένου να σωθούν άλλοι εκατό μετά τη μελέτη της περίπτωσής μου,τότε το δέχομαι και το υπογράφω κιόλας.
Δεν με κατάλαβες. Η ατζέντα που λέω είναι από τα ΜΜΕ. Κάνουν πόλεμο στο ΑΖ λόγω μπρέξιτ. Δεν διαφωνούμε κάπου (εκτός από το φιλοσοφικό ζήτημα του κατά πόσον θα ψηνόμουν να θυσιαστώ για να σωθούν άλλοι εκατό. Δεν θα τους σκότωνα για να επιβιώσω, κι αυτό θεωρώ ότι με κάνει καλό άθρεπο, αλλά να πω ότι θα θυσιαζόμουν, δεν θα το έκανα).waldorf έγραψε: ↑11 Ιουν 2021, 18:49Όχι δα!
Στους πέντε θανάτους (τυχαίο νούμερο) οι τέσερεις τελικά δεν σχετίζονται με το εμβόλιο.Αλλά ακόμη κι αν παρουσιάζεις αυτούς του πέντε θανάτους ως απόλυτα σχετιζόμενους με το εμβόλιο,πάλι τα εμβόλια κερδάνε γιατί είναι μερικά μύρια...
Το έχω ξαναγράψει:Αν είναι να γίνω εγώ πειραματόζωο και να πεθάνω μετά το εμβόλιο προκειμένου να σωθούν άλλοι εκατό μετά τη μελέτη της περίπτωσής μου,τότε το δέχομαι και το υπογράφω κιόλας.
Λέγαμε ένα τσιτάτο στα μικράτα μας (μπορεί να είναι και του Μπρεχτ,ειλικρινά δεν θυμάμαι) .
"Αν δεν καώ εγώ,αν δεν καείς εσύ πως θα φωτίσει ο κόσμος;" ή κάπως έτσι.
Οκ δεν είμαι στα μικράτα μου πλέον,αλλά όσο να πεις κάπου υπάρχει αυτή η φράση στο πίσω μέρος του μυαλού.
"Αν δεν καώ εγώ,αν δεν καείς εσύ πως θα φωτίσει ο κόσμος;" ή κάπως έτσι.
Οκ δεν είμαι στα μικράτα μου πλέον,αλλά όσο να πεις κάπου υπάρχει αυτή η φράση στο πίσω μέρος του μυαλού.
Δεν είναι Ζαφείρης Μελάς αυτό;

Είσαι σατανάς και μ`έβαλες να το ψάξω..
Ναζιμ Χικμετ είναι.
"Aν δεν καώ εγώ
αν δεν καείς εσύ
αν δεν καούμε εμείς
πώς θα γενούνε τα σκοτάδια
λάμψη;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καταραμένη Αμερική.25 χρονια φυλακη επειδη πηδηχτηκαν με μαθητές;
από Μαδουραίος » 04 Ιούλ 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
06 Ιούλ 2024, 11:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας είπα ότι δούλευε είκοσι τέσσερεις αλλα 8 πμ με 8 πμ
από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
26 Απρ 2025, 17:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»
από tanipteros » 18 Φεβ 2024, 16:26 » σε Θρησκειολογία - 83 Απαντήσεις
- 4015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
15 Απρ 2025, 22:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πατέρας της ανωμαλίας: Alfred Kinsey
από tanipteros » 25 Οκτ 2023, 23:24 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
09 Σεπ 2024, 20:06
-