Αλλεργία και εμβόλιο για κοβιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- I know just what you re sayin
Αλλεργία και εμβόλιο για κοβιντ
δεν τρολάρω και το θέμα επείγει, οπότε παρακαλώ οι χαβαλεδιάρηδες και τα μποτς να μείνουν απέξω
φίλος έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη ουσία, πράγμα που διαπίστωσε πολλά χρόνια πριν όταν πήρε φάρμακο που την περιείχε και μπήκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Έχει ένα χαρτί που διαπίστωνε τότε το συμβάν.
όπως πήγα εγώ για εμβολιασμό πφάιζερ, επειδή η γιατρός εκεί φαινόταν σοβαρή και όχι στον κόσμο της, την ρωτάω για αυτόν τον φίλο και μου λέει "η ουσία αυτή δεν είναι συστατικό του εμβολίου απ' όσο ξέρω, άρα αν δεν ήταν σοβαρό επεισόδιο με εισαγωγή σε νοσοκομείο, συστήνεται κανονικά ο εμβολιασμός"
του το μετέφερα και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι αφού αυτός είχε σοβαρό επεισόδιο να μην κάνει το εμβόλιο, τουλάχιστον ακόμα, προτού προκύψει κάποιο επιστημονικό δεδομένο καινούργιο
το θέμα είναι ότι για την εργασία του πρέπει άμεσα είτε να εμβολιαστεί είτε να φέρει χαρτί ότι δεν συνίσταται να κάνει το εμβόλιο
πήγε σήμερα στο προγραμματισμένο (από καιρό, όταν δεν είχαμε το πρώτο δεδομένο) ραντεβού του για το εμβόλιο, με σκοπό να ρωτήσει εκ νέου και όχι να εμβολιαστεί και μόνο που δεν τον πήρανε σηκωτό να το κάνει
και ερωτώ: πώς θα πάρει το ζητούμενο για την εργασία του χαρτί; Στις σελίδες που κλείνεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν βρίσκω ραντεβού σε αλλεργιολόγο. Αν πάει σε ιδιώτη, υποψιάζομαι ότι πέραν ότι δεν θα καλύπτεται για τον εργοδότη, δεν θα έχει και καμία σοβαρή πληροφόρηση (διότι, αν πράγματι του έλεγε κάποιος ειδικός στο θέμα ότι μπορεί να κάνει το εμβόλιο, θα το έκανε)
αν κάποιος είναι γιατρός, του στέλνω την ουσία σε πμ
αν κάποιος είναι αλλεργικός και χρειάστηκε να εκδώσει σχετική βεβαίωση, ας τοποθετηθεί
αν κάποιος παρακολουθεί αναλυτικά σε διεθνή τύπο και βιβλιογραφία τις οδηγίες για αλλεργία σε μη συστατικά του εμβολίου ή ότι κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο είναι λιγότερο επίφοβο για αλλεργικό σοκ, ας δώσει κάποιο λινκ
ευχαριστώ εκ των υστέρων
φίλος έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη ουσία, πράγμα που διαπίστωσε πολλά χρόνια πριν όταν πήρε φάρμακο που την περιείχε και μπήκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Έχει ένα χαρτί που διαπίστωνε τότε το συμβάν.
όπως πήγα εγώ για εμβολιασμό πφάιζερ, επειδή η γιατρός εκεί φαινόταν σοβαρή και όχι στον κόσμο της, την ρωτάω για αυτόν τον φίλο και μου λέει "η ουσία αυτή δεν είναι συστατικό του εμβολίου απ' όσο ξέρω, άρα αν δεν ήταν σοβαρό επεισόδιο με εισαγωγή σε νοσοκομείο, συστήνεται κανονικά ο εμβολιασμός"
του το μετέφερα και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι αφού αυτός είχε σοβαρό επεισόδιο να μην κάνει το εμβόλιο, τουλάχιστον ακόμα, προτού προκύψει κάποιο επιστημονικό δεδομένο καινούργιο
το θέμα είναι ότι για την εργασία του πρέπει άμεσα είτε να εμβολιαστεί είτε να φέρει χαρτί ότι δεν συνίσταται να κάνει το εμβόλιο
πήγε σήμερα στο προγραμματισμένο (από καιρό, όταν δεν είχαμε το πρώτο δεδομένο) ραντεβού του για το εμβόλιο, με σκοπό να ρωτήσει εκ νέου και όχι να εμβολιαστεί και μόνο που δεν τον πήρανε σηκωτό να το κάνει
και ερωτώ: πώς θα πάρει το ζητούμενο για την εργασία του χαρτί; Στις σελίδες που κλείνεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν βρίσκω ραντεβού σε αλλεργιολόγο. Αν πάει σε ιδιώτη, υποψιάζομαι ότι πέραν ότι δεν θα καλύπτεται για τον εργοδότη, δεν θα έχει και καμία σοβαρή πληροφόρηση (διότι, αν πράγματι του έλεγε κάποιος ειδικός στο θέμα ότι μπορεί να κάνει το εμβόλιο, θα το έκανε)
αν κάποιος είναι γιατρός, του στέλνω την ουσία σε πμ
αν κάποιος είναι αλλεργικός και χρειάστηκε να εκδώσει σχετική βεβαίωση, ας τοποθετηθεί
αν κάποιος παρακολουθεί αναλυτικά σε διεθνή τύπο και βιβλιογραφία τις οδηγίες για αλλεργία σε μη συστατικά του εμβολίου ή ότι κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο είναι λιγότερο επίφοβο για αλλεργικό σοκ, ας δώσει κάποιο λινκ
ευχαριστώ εκ των υστέρων
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
- hellegennes
Re: Αλλεργία και εμβόλιο για κοβιντ
Ακόμη κι αν ήταν ιατρικό φόρουμ, δεν πρέπει να εμπιστευτείς τι σου λέει κάποιος στο Ίντερνετ, που δεν ξέρεις καν αν είναι γιατρός στ' αλήθεια.
Γιατρό δικό του δεν έχει για να πάει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Χρειάζεται αλλεργιολόγο (αν και αμφιβάλω ότι θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ).
Σε κάθε περίπτωση αν τελικά το κάνει να φροντίσει να είναι σε κέντρο σε νοσοκομείο και να καθίσει όσο περισσότερο μπορεί και όχι μόνο 10-15 λεπτά. Μια σχετική έρευνα που είδα (link κάτω) έδινε εύρος για αναφύλαξη 1-120 λεπτά με μέσο τα 17 λεπτά.
https://jamanetwork.com/journals/jama/f ... le/2777417
Σε κάθε περίπτωση αν τελικά το κάνει να φροντίσει να είναι σε κέντρο σε νοσοκομείο και να καθίσει όσο περισσότερο μπορεί και όχι μόνο 10-15 λεπτά. Μια σχετική έρευνα που είδα (link κάτω) έδινε εύρος για αναφύλαξη 1-120 λεπτά με μέσο τα 17 λεπτά.
https://jamanetwork.com/journals/jama/f ... le/2777417
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
έχει μετακομίσει πρόσφατα Αθήνα και όχι δεν έχει δικό του αλλεργιολόγοhellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 16:46Ακόμη κι αν ήταν ιατρικό φόρουμ, δεν πρέπει να εμπιστευτείς τι σου λέει κάποιος στο Ίντερνετ, που δεν ξέρεις καν αν είναι γιατρός στ' αλήθεια.

όταν λέω να ακούσω γνώμη γιατρού εννοώ πχ Ταλαίπωρο όχι την 12η περσόνα Κόμετ της τρέχουσας εβδομάδας

έχω τσαντιστεί με το θέμα διότι όλη μέρα ακούω για ψέκες κλπ κλπ
αλλά όταν στο ένα κέντρο σου λένε να μην το κάνει και στο άλλο σε αρπάζουν να στο κάνουν, και στον πιο καλοπροαίρετο δημιουργούν δυσπιστία
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
- hellegennes
Για όνομα του Χριστού και της Παναγίας. Όχι. Τράβα σε έναν ιδιώτη γιατρό. Αν έχεις αμφιβολίες γιατί θα είναι άγνωστος, τράβα σε 2-3.I know just what you re sayin έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 16:56όταν λέω να ακούσω γνώμη γιατρού εννοώ πχ Ταλαίπωρο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οκ, σε πρακτικό επίπεδο ας συζητήσει πρώτα το θέμα με τον εργοδότη του, ώστε να ξέρει τι ακριβώς τον καλύπτει ως στοιχείο (από ιδιώτη ή δημόσιο νοσοκομείο). Μπορεί ακόμη και το στοιχείο της πιστοποιημένης αλλεργίας να αρκεί και να μπορεί να συνεχίσει χωρίς εμβόλιο αλλά με περιοδικά τεστ.I know just what you re sayin έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 16:56έχει μετακομίσει πρόσφατα Αθήνα και όχι δεν έχει δικό του αλλεργιολόγοhellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 16:46Ακόμη κι αν ήταν ιατρικό φόρουμ, δεν πρέπει να εμπιστευτείς τι σου λέει κάποιος στο Ίντερνετ, που δεν ξέρεις καν αν είναι γιατρός στ' αλήθεια.
Γιατρό δικό του δεν έχει για να πάει;\
όταν λέω να ακούσω γνώμη γιατρού εννοώ πχ Ταλαίπωρο όχι την 12η περσόνα Κόμετ της τρέχουσας εβδομάδας
αλλά όταν στο ένα κέντρο σου λένε να μην το κάνει και στο άλλο σε αρπάζουν να στο κάνουν, και στον πιο καλοπροαίρετο δημιουργούν δυσπιστία
Από εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι γιατρός, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί αν είσαι αλλεργικός σε μια συγκεκριμένη ουσία την οποία δεν εμπεριέχει το εμβόλιο, συνεπάγεται ότι είναι επικίνδυνο το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δηλαδή αυτό που σου είπε και η γιατρός.
Είναι σα να είσαι αλλεργικός στα μύδια ή στα καρύδια και να σταματήσεις να τρως το οτιδήποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα και στα δύο κέντρα να το κάνει σας είπαν. Μπορεί να το κάνει σε νοσοκομείο να είναι πιο σίγουρος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Aν δεν πεις ποια ειναι η ουσια ωστε να μπορεσουμε να γκουγκλαρουμε και να βγαλουμε πορισμα,δεν μπορει να γινει κατι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 17:10Οκ, σε πρακτικό επίπεδο ας συζητήσει πρώτα το θέμα με τον εργοδότη του, ώστε να ξέρει τι ακριβώς τον καλύπτει ως στοιχείο (από ιδιώτη ή δημόσιο νοσοκομείο). Μπορεί ακόμη και το στοιχείο της πιστοποιημένης αλλεργίας να αρκεί και να μπορεί να συνεχίσει χωρίς εμβόλιο αλλά με περιοδικά τεστ.I know just what you re sayin έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 16:56έχει μετακομίσει πρόσφατα Αθήνα και όχι δεν έχει δικό του αλλεργιολόγοhellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 16:46Ακόμη κι αν ήταν ιατρικό φόρουμ, δεν πρέπει να εμπιστευτείς τι σου λέει κάποιος στο Ίντερνετ, που δεν ξέρεις καν αν είναι γιατρός στ' αλήθεια.
Γιατρό δικό του δεν έχει για να πάει;\
Από εκεί και πέρα, αν και δεν είμαι γιατρός, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί αν είσαι αλλεργικός σε μια συγκεκριμένη ουσία την οποία δεν εμπεριέχει το εμβόλιο, συνεπάγεται ότι είναι επικίνδυνο το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δηλαδή αυτό που σου είπε και η γιατρός.
Είναι σα να είσαι αλλεργικός στα μύδια ή στα καρύδια και να σταματήσεις να τρως το οτιδήποτε.

θέλω να αγιάσω και πρέπει να με τσαντίσεις παντού
αφού μωρή βαριέσαι να διαβάσεις ένα κείμενο ανω των 3 γραμμων, τι σχολιάζεις;

η πρώτη μου είπε ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ
άρα δεν συνίσταται

ΓΑΛΗ ναι η λογική αυτό λέει
από την άλλη, εικάζω ότι αν έχεις αλλεργία σε κάτι που η πλειοψηφία δεν έχει, τότε είναι πιθανόν να έχεις και σε άλλα πράγματα
με επιφύλαξη αυτό
πχ σήμερα που πήγε ο ίδιος και όπως είπα επέμεναν να του το κάνουν, του είπανε α αυτό το παθες 1 φορά χρόνια πριν, αν είχες πρόβλημα θα εμφάνιζες και σε άλλα πράγματα αλλεργία τόσα χρόνια
να σημειώσω ότι και η πρώτη είπε "να το κάνει σε νοσοκομείο ενηλίκων" και οι δεύτεροι ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ του πανε "καντο σε νοσοκομείο" - πράγμα εξίσου γελοίο, δηλαδή αν ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις σε νοσοκομείο, σε στέλνουν εξαρχής εκεί, όχι αφού σηκώνεσαι να φύγεις
Χέλλη, πίστεψε με επειδή έχω πολλά τραβήγματα με γιατρούς από πολυ μικρή ηλικία, το να πας σε ιδιώτη χωρίς σύσταση είτε γνωριμίας είτε ευχαριστημένου ασθενή που έχει μια α' αντίληψη, 50% σημαίνει ένα πεταμένο 50άρικο. Και στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν θα μπορούμε να αξιολογήσουμε καν αν ήταν χαμένο το 50ευρώ λόγω της ιδιαιτερότητας της. Συνεπώς αν είχα γνωστό ή αν έβγαζε ραντεβού το 1535 απογευματινό, δεν θα ρωτούσα καν εδώ
Βρε δε γαμιέστε με κανά σκύλο της ράτσας σας;
Ένας φίλος με ρώτησε κι εγώ ρώτησα μιά τυχαία γιατρό στο κέντρο και μετά ρωτάω και στο πχωρουμ και τι να πω στο φίλο μου...
Εφόσων ο "φίλος" σου έχει αλλεργία έστω και στα φυστίκια,θα ρωτήσει τον γιατρό του και αυτός θα τον καθοδηγήσει.
Κόψτε τις μαλακίες στα ιατρικά θέματα μη σας πάρει ο γεροδιάολος.
Ένας φίλος με ρώτησε κι εγώ ρώτησα μιά τυχαία γιατρό στο κέντρο και μετά ρωτάω και στο πχωρουμ και τι να πω στο φίλο μου...
Εφόσων ο "φίλος" σου έχει αλλεργία έστω και στα φυστίκια,θα ρωτήσει τον γιατρό του και αυτός θα τον καθοδηγήσει.
- Otto Weininger
Εγώ έχω ιστορικό αλλεργίας πάντως σε αντιβίωση. Και σοβαρό μάλιστα, νοσηλευτηκα και με πρόλαβαν στο τσακ.
Τους το ανέφερα εκεί κανονικά και απλά έκατσα γύρω στα 35-40 λεπτά μετά το εμβόλιο.
Σε κάθε περίπτωση το να πάθεις αλλεργία από κάτι μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν στο παρελθόν το έχεις ξαναπάρει/φάει κλπ.
Να ρωτήσει αλλεργιολογο λοιπόν και να μην παίζετε χαλασμένο τηλέφωνο.
Τους το ανέφερα εκεί κανονικά και απλά έκατσα γύρω στα 35-40 λεπτά μετά το εμβόλιο.
Σε κάθε περίπτωση το να πάθεις αλλεργία από κάτι μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν στο παρελθόν το έχεις ξαναπάρει/φάει κλπ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι βρε βλαμμένε είπε ομως η γυναίκα ότι δεν έχει αυτό το συστατικό το εμβόλιο μέσα και δεν ειπε ξεκάθαρα δεν συνιστάται.I know just what you re sayin έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 17:23θέλω να αγιάσω και πρέπει να με τσαντίσεις παντού
αφού μωρή βαριέσαι να διαβάσεις ένα κείμενο ανω των 3 γραμμων, τι σχολιάζεις;
η πρώτη μου είπε ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ
άρα δεν συνίσταται
ΓΑΛΗ ναι η λογική αυτό λέει
από την άλλη, εικάζω ότι αν έχεις αλλεργία σε κάτι που η πλειοψηφία δεν έχει, τότε είναι πιθανόν να έχεις και σε άλλα πράγματα
με επιφύλαξη αυτό
πχ σήμερα που πήγε ο ίδιος και όπως είπα επέμεναν να του το κάνουν, του είπανε α αυτό το παθες 1 φορά χρόνια πριν, αν είχες πρόβλημα θα εμφάνιζες και σε άλλα πράγματα αλλεργία τόσα χρόνια
να σημειώσω ότι και η πρώτη είπε "να το κάνει σε νοσοκομείο ενηλίκων" και οι δεύτεροι ΑΦΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ του πανε "καντο σε νοσοκομείο" - πράγμα εξίσου γελοίο, δηλαδή αν ΠΡΕΠΕΙ να το κάνεις σε νοσοκομείο, σε στέλνουν εξαρχής εκεί, όχι αφού σηκώνεσαι να φύγεις
Χέλλη, πίστεψε με επειδή έχω πολλά τραβήγματα με γιατρούς από πολυ μικρή ηλικία, το να πας σε ιδιώτη χωρίς σύσταση είτε γνωριμίας είτε ευχαριστημένου ασθενή που έχει μια α' αντίληψη, 50% σημαίνει ένα πεταμένο 50άρικο. Και στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν θα μπορούμε να αξιολογήσουμε καν αν ήταν χαμένο το 50ευρώ λόγω της ιδιαιτερότητας της. Συνεπώς αν είχα γνωστό ή αν έβγαζε ραντεβού το 1535 απογευματινό, δεν θα ρωτούσα καν εδώ
Για αυτό λέμε να το κάνει σε νοσοκομείο.
Και εγώ έχω αλλεργία, το έκανα σε νοσοκομείο και μου είπαν κάτσε λίγο περισσότερο από ότι οι άλλοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εσύ μας έλειπες γεροπαράξενε αναρχοαυτόφωτογκουρμεδιάρηwaldorf έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 17:23Βρε δε γαμιέστε με κανά σκύλο της ράτσας σας;
δεν ρώτησα ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟ
ρώτησα τον ΓΙΑΤΡΟ που στεέκεται δίπλα στην νοσηλεύτρια και σε ρωτάει πριν το εμβόλιο ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
επίσης ότι όλα γίνονται όπως κάτσει , είναι υπερπροφανές διότι:
1.έχει χρειαστεί να παρω εοδυ για συγγενη και στην ερωτηση "εχει κάποιες αντιδράσεις μετά την πρώτη δόση, πόσο μας παίρνει να καθυστερήσουμε την δεύτερη δόση ώστε να είναι αποτελεσματική" η απάντηση ήταν "στα πρακτικά μας έχει καταγραφεί και άτομο που έκανε την δεύτερη δόση ΧΥ βδομάδες μετά"
2.έχω ρωτήσει άπειρους γιατρούς για συγγενείς με περίεργες νόσους αν συστήνουν εμβολιασμό και γιατρούς και γνωστούς και καλούς επαγγελματίες και είναι προφανές ότι δεν υφίσταται καμία προσωποποιημένη απάντηση αλλά μία προκάτ απάντηση
3.όταν σου απαντάει γιατρός μέσα σε εμβολιαστικό κέντρο "δεν είναι στα συστατικά ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ"
4.άλλος γιατρός σου λέει έλα να το κάνουμε τώρα και μετά από 5 λεπτά "καλυτερα καντο σε νοσοκομείο"
δεν είμαι απολυτος σίγουρος τι είναι πλέον μαλακία και τι όχι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος I know just what you re sayin την 16 Ιούλ 2021, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φεμιναζί vs ελληνική γλώσσα : ένας πάντα χαμένος αγώνας

όταν λέμε αν δεν ισχύει κάτι, κάντο
και ισχύει
σημαίνει μην το κάνεις

ευχαριστώ θα ψάξω περαιτέρω για νοσοκομειακό γιατρόOtto Weininger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 17:27Εγώ έχω ιστορικό αλλεργίας πάντως σε αντιβίωση. Και σοβαρό μάλιστα, νοσηλευτηκα και με πρόλαβαν στο τσακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος I know just what you re sayin την 16 Ιούλ 2021, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση CDC: Έγινε γρίπη ο κόβιντ
από Dwarven Blacksmith » 02 Μαρ 2024, 11:15 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 8 Απαντήσεις
- 543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
02 Μαρ 2024, 12:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση η γευση/οσφρηση μου μετα τον 3ο κοβιντ
από foscilis » 13 Ιούλ 2024, 14:46 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 34 Απαντήσεις
- 854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
13 Ιούλ 2024, 18:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιασμος κοβιντ 2023-2024 poll
από GoBack » 11 Δεκ 2023, 19:37 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 92 Απαντήσεις
- 3846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
26 Ιαν 2024, 13:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διώκεται ο πρόεδρος του σωματείου μουσικών γιατί κρατούσαν αποστάσεις στον κοβιντ
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Ιαν 2025, 04:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Ιαν 2025, 12:06
-