Ισχύει, αλλά και πάλι θέλω να το ψάξω παραπάνω. Επίσης, το βρόχινο δεν έχει μέταλλα, που είναι κι αυτό ένα θέμα.Machine ghost έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:49Δεν μπορεις εσυ να χλωριώσεις με ασφαλεια. και να μπορουσες υποχλωριώδες μόρτο!Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:27Εγώ να πω την αμαρτία μου, έχω αρχίσει να μαζεύω βρόχινο νερό από τις υδρορροές (έχω δύο μεγάλες αποθήκες με μεγάλη επιφάνεια στέγης). Το χρησιμοποιώ μόνο για πότισμα προς το παρόν, αλλά σκέφτομαι να βρω τρόπο να το κάνω και πόσιμο (ποτέ δεν ξέρεις).
Η Ισπανία επενδύει μαζικά σε μονάδες αφαλάτωσης νερού
-
- Επικοινωνία:
Re: Η Ισπανία επενδύει μαζικά σε μονάδες αφαλάτωσης νερού
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ορθώς πράττεις .Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:27Εγώ να πω την αμαρτία μου, έχω αρχίσει να μαζεύω βρόχινο νερό από τις υδρορροές (έχω δύο μεγάλες αποθήκες με μεγάλη επιφάνεια στέγης). Το χρησιμοποιώ μόνο για πότισμα προς το παρόν, αλλά σκέφτομαι να βρω τρόπο να το κάνω και πόσιμο (ποτέ δεν ξέρεις).
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ωραίες συζητήσεις και ωραίες σκέψεις.
Ας ελπίσουμε πως το φετινό φθινόπωρο και ο φετινός χειμώνας να είναι φυσιολογικοί με αρκετές βροχές και με χιόνια μέχρι τον Μάρτιο τύπου 2021-2022 γιατί αλλιώς την βάψαμε.
Ας ελπίσουμε πως το φετινό φθινόπωρο και ο φετινός χειμώνας να είναι φυσιολογικοί με αρκετές βροχές και με χιόνια μέχρι τον Μάρτιο τύπου 2021-2022 γιατί αλλιώς την βάψαμε.
-
έχει οτι ξεπλένει πέφτοντας όπου και να είναι ο τόπος´Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 17:02Ισχύει, αλλά και πάλι θέλω να το ψάξω παραπάνω. Επίσης, το βρόχινο δεν έχει μέταλλα, που είναι κι αυτό ένα θέμα.Machine ghost έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:49Δεν μπορεις εσυ να χλωριώσεις με ασφαλεια. και να μπορουσες υποχλωριώδες μόρτο!Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:27Εγώ να πω την αμαρτία μου, έχω αρχίσει να μαζεύω βρόχινο νερό από τις υδρορροές (έχω δύο μεγάλες αποθήκες με μεγάλη επιφάνεια στέγης). Το χρησιμοποιώ μόνο για πότισμα προς το παρόν, αλλά σκέφτομαι να βρω τρόπο να το κάνω και πόσιμο (ποτέ δεν ξέρεις).
άσε καταμέρος τη χλωρίωση ακου με
Χασκογελάνε τα δάσα.
Το πόσιμο είναι μικρη ποσότητα της συνολικής κατανάλωσης. Ας έχεις για καθάρισμα σπιτιού, καζανάκι, μπάνιο κλπ κάντο πότισμα και το μαγείρεμα είναι λίγα λίτρα ανά άτομο 3 περίπου. Ηβσυνολικη κατανάλωση ανά άτομο και ημέρα είναι γύρω στα 150-200(περιλαμβάνοντας τα πάντα μέσα και καθαρισμούς δρόμων κλπ). Εκεί εί άι τονπρ8βλημα.οχι στο.ποσιμο νερό αλλά το.οτι χρησιμοποιούμε το.ποσιμο για τα πάνταΚαπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 17:02Ισχύει, αλλά και πάλι θέλω να το ψάξω παραπάνω. Επίσης, το βρόχινο δεν έχει μέταλλα, που είναι κι αυτό ένα θέμα.Machine ghost έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:49Δεν μπορεις εσυ να χλωριώσεις με ασφαλεια. και να μπορουσες υποχλωριώδες μόρτο!Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:27Εγώ να πω την αμαρτία μου, έχω αρχίσει να μαζεύω βρόχινο νερό από τις υδρορροές (έχω δύο μεγάλες αποθήκες με μεγάλη επιφάνεια στέγης). Το χρησιμοποιώ μόνο για πότισμα προς το παρόν, αλλά σκέφτομαι να βρω τρόπο να το κάνω και πόσιμο (ποτέ δεν ξέρεις).
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
σκουπίδια όπως όλα εδω μέσα !Lord Brum έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 17:22Το πόσιμο είναι μικρη ποσότητα της συνολικής κατανάλωσης. Ας έχεις για καθάρισμα σπιτιού, καζανάκι, μπάνιο κλπ κάντο πότισμα και το μαγείρεμα είναι λίγα λίτρα ανά άτομο 3 περίπου. Ηβσυνολικη κατανάλωση ανά άτομο και ημέρα είναι γύρω στα 150-200(περιλαμβάνοντας τα πάντα μέσα και καθαρισμούς δρόμων κλπ). Εκεί εί άι τονπρ8βλημα.οχι στο.ποσιμο νερό αλλά το.οτι χρησιμοποιούμε το.ποσιμο για τα πάνταΚαπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 17:02Ισχύει, αλλά και πάλι θέλω να το ψάξω παραπάνω. Επίσης, το βρόχινο δεν έχει μέταλλα, που είναι κι αυτό ένα θέμα.Machine ghost έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 16:49
Δεν μπορεις εσυ να χλωριώσεις με ασφαλεια. και να μπορουσες υποχλωριώδες μόρτο!
το τι έχει το βρόχινο μέσα δεν ξες ούτε και θες να μάθεις
Χεστη τη χλωρίωση θα πάθεις χουνερ ειτε υπο ειτε υπερ χλωριωνεις
τα 3 λτ ανα άτομο για πότισμα μαγείρεμα για γέλια βέβαια 12 νεροποτηρα είναι.
καλοκαίρι ένας μέσος ενηλικος για πιώμα ασταθμητο τι δουλεια που δουλεια ηλικια αντρας γυναίκα κιλα
Βρόχινο μόνο για αυλες και πότισμα υπο συνθήκες
ούτε καν για ζώα αν δεν αναλυσεις κυρίως ΜΒ.
μην ακους τον κάθε τυχάρπαστο εδω μέσα, ρώτα έξω τσέκαρε τη δεξαμενη και για στεγανότητα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαζικά κρούσματα γαστρεντεριτιδας στη Γαύδο
από Ίακχος » 27 Αύγ 2024, 20:42 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 65 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
27 Αύγ 2024, 20:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τεράστιες ποσότητες νερου στον Αρη
από talaipwros » 14 Αύγ 2024, 00:09 » σε Θετικές Επιστήμες - 1 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
14 Αύγ 2024, 00:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσλήψεις ψυχολόγων-κοινωνικών λειτουργών στις σχολικές μονάδες;
από Sol » 18 Οκτ 2022, 22:45 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 82 Απαντήσεις
- 2387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
03 Νοέμ 2022, 18:46
-