Οπότε δεν διαφώνεις (μάλλον;) με αυτό που έγραψα, προφανώς και καταλαβαίνεις τι γράφω, απλώς ήθελες να πεις τη μαλακία σου; Είμαι σίγουρος ότι περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τι γράφεις εσύ, δεδομένου ότι γράφεις λες και τριπάρεις μόνιμα με ψυχεδελικά, πάρα να καταλάβει οποιοδήποτε αγγλικό όρο χρησιμοποιώ εγώ.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:23ρε σαϊνόπουλε,klg έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 09:15Είναι φοβερό το ότι είσαι τόσο βλάκας, που ακόμα και όταν pretty much συμφωνώ μαζί σου πρέπει να γράψεις την ανοησία σου.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 00:47
μαλιστα.
να πατε να πειτε αυτα στην λαικη που πουλανε μανταρινια... να τους πειτε μαζι με το stav οτι το 1+1=2 μανταρινια μπορεί να μην είναι verifiable στο εμπειρικο context. ... και βιντεοσκοπηστε το να δουμε τι θα σας πουνε 100 πωλητες μανταρινιων και ελατε να βαλετε το βιντεο εδω στο ποστ να εχουμε υλικο για να γελανε και οι επομενες γενιες....
ειναι αδυνατον να μην κανουμε πλακα με ολες τις αγγλικουρες που αμολας... στο χω ξαναπει και παλιοτερα...
γραφε ελληνικα κι αν δεν ξερεις την ορολογια αυτου που θες να πεις, ψαξε να την βρεις...
ποσο δυσκολο ειναι να πεις θεμελιώδης αντι για fundamental;... ασε δε που το φουνταmental υπονοει χασισονοητον...
Κατσε να σε βοηθησω και μην διαστασεις να ζητηξεις βοηθεια απο εναν βλακα...
concept = έννοια / ες
modus ponens = μεθοδος τοποθετησης
fundamental = θεμελιώδης
context = συμφραζόμενο /α
foundationally = θεμελιωδώς
point = προκείμενο / σημείο
contrarian = αντίθετος
verifiable = βεβαιώσιμος
for that matter = για το θέμα αυτό
αν τα πεις με ελληνικα, στην λαϊκη θα σε κερασουν και 1+1 τσαντες με μανταρινια...
αν τα πεις οπως τα λες, θα σε κοιτανε με φάτσα, wtf is wrong with him/her/it ?...
και θα γελανε και τα τελαρα με τα μανταρινια... ειναι μπιτι verifiable αυτο...
Γυρνα τωρα στον διάλογο που εχεις με τον μπετατζή... και να προσεχεις πως μιλας σε συνφορουμυτη γιατι κυκλοφορει ο μπογιας που μπαναρει καθε λιγο και λιγακι για ψυλλου πηδημα...
Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Re: Υπάρχει το σύμπαν χωρίς τον παρατηρητή?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Μα ούτε ο ίδιος συμφωνείς ότι ισχύει τέτοιο πράγμα όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις και ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ μεταξύ των μανταρινιών.taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:48Εισαι τρελος;stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:13Ξαναγράφω:
αν συμφωνούσαμε έστω και κάποιοι από μας ότι 1+1=2 στην πράξη, θα ζούσαμε στον παράδεισο.
Το γεγονός ότι συμφωνούμε σημειολογικά δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε ουσιαστικά.
Ούτε στα παρκινγκ συμφωνούμε, ούτε στα μανταρίνια, ούτε στο αέριο, ούτε οπουδήποτε.
1 μανταρινι + 1 μανταρινι = 2 μανταρινια... ή όχι;
Αν σου έδινα δύο τυχαία θα μου έλεγες "όχι αυτό". Θα σε ρωτούσα "μα 1+1=2 δεν σου έδωσα; 2 δεν πήρες; Ποιο το πρόβλημά σου;" και θα μου απαντούσες "δεν είναι ίδια".
Φαντάσου τώρα ότι σου αφαιρώ τη γυναίκα που αγαπάς και σου δίνω μία άλλη που δεν σου ταιριάζει και δεν σου αρέσει.
Πάλι το σύνολο των γυναικών δίπλα σου είναι ίσο με 1. Είσαι ευχαριστημένος από τα μαθηματικά της απλής αριθμητικής;
Εκεί που στην καθημερινότητά σου εφαρμόζεις άλλα μαθηματικά, εδώ μου το παίζεις Ράσελ;
- taxalata xalasa
Δεν διαφωνω με εσενα, αλλα με τον τροπο που τα γραφεις... στο χω ξαναπει... ενω ο stav ειναι συνεχεια στην μανουρα, εσυ περιπλεκεις το απλο...klg έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:41Οπότε δεν διαφώνεις (μάλλον;) με αυτό που έγραψα, προφανώς και καταλαβαίνεις τι γράφω, απλώς ήθελες να πεις τη μαλακία σου; Είμαι σίγουρος ότι περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τι γράφεις εσύ, δεδομένου ότι γράφεις λες και τριπάρεις μόνιμα με ψυχεδελικά, πάρα να καταλάβει οποιοδήποτε αγγλικό όρο χρησιμοποιώ εγώ.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:23ρε σαϊνόπουλε,
ειναι αδυνατον να μην κανουμε πλακα με ολες τις αγγλικουρες που αμολας... στο χω ξαναπει και παλιοτερα...
γραφε ελληνικα κι αν δεν ξερεις την ορολογια αυτου που θες να πεις, ψαξε να την βρεις...
ποσο δυσκολο ειναι να πεις θεμελιώδης αντι για fundamental;... ασε δε που το φουνταmental υπονοει χασισονοητον...
Κατσε να σε βοηθησω και μην διαστασεις να ζητηξεις βοηθεια απο εναν βλακα...
concept = έννοια / ες
modus ponens = μεθοδος τοποθετησης
fundamental = θεμελιώδης
context = συμφραζόμενο /α
foundationally = θεμελιωδώς
point = προκείμενο / σημείο
contrarian = αντίθετος
verifiable = βεβαιώσιμος
for that matter = για το θέμα αυτό
αν τα πεις με ελληνικα, στην λαϊκη θα σε κερασουν και 1+1 τσαντες με μανταρινια...
αν τα πεις οπως τα λες, θα σε κοιτανε με φάτσα, wtf is wrong with him/her/it ?...
και θα γελανε και τα τελαρα με τα μανταρινια... ειναι μπιτι verifiable αυτο...
Γυρνα τωρα στον διάλογο που εχεις με τον μπετατζή... και να προσεχεις πως μιλας σε συνφορουμυτη γιατι κυκλοφορει ο μπογιας που μπαναρει καθε λιγο και λιγακι για ψυλλου πηδημα...
οσο για το αλλο, εχω πεσει στην μαρμιτα με τα ψυχεδελικα, απο μικρος...

Εδω εχουμε φτασει στο σημειο να ρωτησουμε τον μπετατζη, με βαση τα δικα του γραφομενα, αν Υπαρχει συμπαν/ενεργεια(δυναμη)/θεος χωρίς τον παρατηρητή και εχει μπλοκαρει το συστημα του σε λουπα και δεν απαντα...
Αυτα που γραφει ο stav και εσυ ειναι παρεμβολες και δεν αφηνετε τον μπετατζη να απαντησει για να δουμε αν θα γκρεμοτσακιστει η αν θα πνιγει...
chilll out!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
γιατι μπερδευεις την ποσοτητα με την ποιοτητα... ; το 1+1=2 μανταρινια δεν αναφερεται στην ποιοτητα του ενος και του αλλου αλλα στην συνολικη ποσοτητα δυο μοναδων...stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:44Μα ούτε ο ίδιος συμφωνείς ότι ισχύει τέτοιο πράγμα όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις και ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ μεταξύ των μανταρινιών.taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:48Εισαι τρελος;stavmanr έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:13Ξαναγράφω:
αν συμφωνούσαμε έστω και κάποιοι από μας ότι 1+1=2 στην πράξη, θα ζούσαμε στον παράδεισο.
Το γεγονός ότι συμφωνούμε σημειολογικά δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε ουσιαστικά.
Ούτε στα παρκινγκ συμφωνούμε, ούτε στα μανταρίνια, ούτε στο αέριο, ούτε οπουδήποτε.
Αν σου έδινα δύο τυχαία θα μου έλεγες "όχι αυτό". Θα σε ρωτούσα "μα 1+1=2 δεν σου έδωσα; 2 δεν πήρες; Ποιο το πρόβλημά σου;" και θα μου απαντούσες "δεν είναι ίδια".
Φαντάσου τώρα ότι σου αφαιρώ τη γυναίκα που αγαπάς και σου δίνω μία άλλη που δεν σου ταιριάζει και δεν σου αρέσει.
Πάλι το σύνολο των γυναικών δίπλα σου είναι ίσο με 1. Είσαι ευχαριστημένος από τα μαθηματικά της απλής αριθμητικής;
Εκεί που στην καθημερινότητά σου εφαρμόζεις άλλα μαθηματικά, εδώ μου το παίζεις Ράσελ;
Δεν μπερδεύω τίποτα, ταχαλαταχάλασα.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:56γιατι μπερδευεις την ποσοτητα με την ποιοτητα... ; το 1+1=2 μανταρινια δεν αναφερεται στην ποιοτητα του ενος και του αλλου αλλα στην συνολικη ποσοτητα δυο μοναδων...stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:44Μα ούτε ο ίδιος συμφωνείς ότι ισχύει τέτοιο πράγμα όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις και ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ μεταξύ των μανταρινιών.taxalata xalasa έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 22:48
Εισαι τρελος;
Εσύ είσαι αυτός που υποστηρίζεις ότι 1+1=2, αλλά όταν σου δίνουν 1+1 που δεν προτιμάς, δεν τα βρίσκεις ...2. Τα βρίσκεις λιγότερο.
Ακριβώς αυτό σου γράφω εδώ και τόσα ποστς. Το 1+1=2 είναι σημειολογική ταύτιση, σημειολογική συμφωνία που δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ στην καθημερινότητά μας.
- taxalata xalasa
ρε συ φιλε, γιατι επιμενεις στο εμφανες...; οταν σου δινουν 1+1 ευρω, εχεις συνολο 2 ευρα... και ποσοτικα και ποιοτικα... και δεν τα βρισκω λιγοτερα απο 2 οσες φορες κι αν τα κοιταξω...stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:59Δεν μπερδεύω τίποτα, ταχαλαταχάλασα.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:56γιατι μπερδευεις την ποσοτητα με την ποιοτητα... ; το 1+1=2 μανταρινια δεν αναφερεται στην ποιοτητα του ενος και του αλλου αλλα στην συνολικη ποσοτητα δυο μοναδων...stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:44
Μα ούτε ο ίδιος συμφωνείς ότι ισχύει τέτοιο πράγμα όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις και ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ μεταξύ των μανταρινιών.
Εσύ είσαι αυτός που υποστηρίζεις ότι 1+1=2, αλλά όταν σου δίνουν 1+1 που δεν προτιμάς, δεν τα βρίσκεις ...2. Τα βρίσκεις λιγότερο.
Ακριβώς αυτό σου γράφω εδώ και τόσα ποστς. Το 1+1=2 είναι σημειολογική ταύτιση, σημειολογική συμφωνία που δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ στην καθημερινότητά μας.
Το ευρώ, ως αξία, είναι σημειολογικό, επικοινωνιακό εργαλείο.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 11:01ρε συ φιλε, γιατι επιμενεις στο εμφανες...; οταν σου δινουν 1+1 ευρω, εχεις συνολο 2 ευρα... και ποσοτικα και ποιοτικα... και δεν τα βρισκω λιγοτερα απο 2 οσες φορες κι αν τα κοιταξω...stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:59Δεν μπερδεύω τίποτα, ταχαλαταχάλασα.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:56
γιατι μπερδευεις την ποσοτητα με την ποιοτητα... ; το 1+1=2 μανταρινια δεν αναφερεται στην ποιοτητα του ενος και του αλλου αλλα στην συνολικη ποσοτητα δυο μοναδων...
Είναι φτιαγμένο, μία επινόηση, για να λύνει το πρόβλημα επικοινωνίας των ανθρώπων (άσχετα αν το επιδεινώνει σε πολλές περιπτώσεις).
Παρα ταύτα, αν ζητήσεις 1+1=2 ευρώ από έναν δανειστή θα σου πει ότι το 1+1 που σου δάνεισε είναι ίσο με 8.
- taxalata xalasa
οκ, τοτε 1 ευρώ, ως αξία, σημειολογικό, επικοινωνιακό εργαλείο + 1 ευρώ, ως αξία, σημειολογικό, επικοινωνιακό εργαλείο = 2 ευρώ, ως αξία, σημειολογικά, επικοινωνιακά εργαλεία.stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 11:03Το ευρώ, ως αξία, είναι σημειολογικό, επικοινωνιακό εργαλείο.taxalata xalasa έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 11:01ρε συ φιλε, γιατι επιμενεις στο εμφανες...; οταν σου δινουν 1+1 ευρω, εχεις συνολο 2 ευρα... και ποσοτικα και ποιοτικα... και δεν τα βρισκω λιγοτερα απο 2 οσες φορες κι αν τα κοιταξω...stavmanr έγραψε: ↑05 Ιαν 2023, 10:59
Δεν μπερδεύω τίποτα, ταχαλαταχάλασα.
Είναι φτιαγμένο, μία επινόηση, για να λύνει το πρόβλημα επικοινωνίας των ανθρώπων (άσχετα αν το επιδεινώνει σε πολλές περιπτώσεις).
Παρα ταύτα, αν ζητήσεις 1+1=2 ευρώ από έναν δανειστή θα σου πει ότι το 1+1 που σου δάνεισε είναι ίσο με 8.
παλι το ιδιο βγαινει... δεν γινεται ουτε 1,5 ουτε 3...
δεν ειναι ισον με 8 το 1+1 που σου δινει ο δανειστης... ειναι 2 και θα το πληρωσεις επι 4 φορες... οποτε 2χ4=8...
μην γραφεις οτιναναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 05 Ιαν 2023, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξαναδιάβασε. Έκανα edit μία πρόταση ταυτόχρονα με την απάντησή σου.
- taxalata xalasa
το εκανα edit ηδη... νομιζω...
- EKPLIKTIKOS

This thread
Απ' ότι συμπεραίνω απ' τα γραφόμενα, βλέπουμε όλοι το ίδιο σύμπαν. Όλοι εκτος από τον σισμικ και τον στραβμανρ όπου ο πρώτος βλέπει ενέργεια μόνο, ενώ ο δεύτερος δεν είναι σίγουρος για το τι βλέπει.
Ορίστε, κεης κλοουζντ
Ορίστε, κεης κλοουζντ

- taxalata xalasa
καηκαν τα τσερβέλα...
Cervelles d'Agneau au Beurre Noir !!!... λιχουδια...
Μην ασχολείσαι με μας, έχουμε κατασταλάξει
Κοίτα εσυ να αποφασίσεις τι βλέπεις, γιατί απ' ότι γράφεις φαίνεσαι μπερδεμενος

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο σύμπαν.
από Ίακχος » 10 Ιαν 2025, 09:27 » σε Θετικές Επιστήμες - 4 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Ιαν 2025, 09:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το πιο φωτεινό αντικείμενο (κβάζαρ) στο Σύμπαν
από Λοξίας » 20 Φεβ 2024, 12:43 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
20 Φεβ 2024, 12:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 12213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-
-
- 78 Απαντήσεις
- 2321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
05 Ιουν 2024, 01:25