William Shockley νικητής Νόμπελ διαπίστωσε ότι οι λευκοί είναι πιο νοήμονες από τους μαύρους
William Shockley νικητής Νόμπελ διαπίστωσε ότι οι λευκοί είναι πιο νοήμονες από τους μαύρους
William Shockley
William Bradford Shockley was head of the solid-state physics team at Bell Labs that developed the first point-contact transistor, which he quickly followed up with the invention of the more advanced junction transistor
https://nationalmaglab.org/magnet-acade ... -shockley/
William Bradford Shockley was head of the solid-state physics team at Bell Labs that developed the first point-contact transistor, which he quickly followed up with the invention of the more advanced junction transistor
Re: William Shockley νικητής Νόμπελ διαπίστωσε ότι οι λευκοί είναι πιο νοήμονες από τους μαύρους
Ο Γουίλλιαμ Σόκλεϋ, κάτοχος βραβείου Νόμπελ στη φυσική, υποστηρίζει έντονα ότι αυτό αληθεύει. Λέγει: «Η έρευνά μου με οδηγεί αναπόφευκτα στην άποψη ότι η κυρία αιτία των διανοητικών και κοινωνικών ελλείψεων των Νέγρων της Αμερικής είναι . . . έμφυτη γενετικώς στη φυλή.»
Re: William Shockley νικητής Νόμπελ διαπίστωσε ότι οι λευκοί είναι πιο νοήμονες από τους μαύρους
Ο συγκεκριμένος ήταν φυσικός, όχι γιατρός ή βιολόγος.
Σταματήστε να ποστάρετε βλακείες οι δεξιοί, επειδή το είδατε το διαδίκτυο δε σημαίνει ότι είναι αλήθεια.
Σταματήστε να ποστάρετε βλακείες οι δεξιοί, επειδή το είδατε το διαδίκτυο δε σημαίνει ότι είναι αλήθεια.
Από την μια σπουδαίος ερευνητής κάτοχος βραβείου Νόμπελ και στην άλλη μεριά ένας random χρήστης του διαδικτύου.Χμμμμμμ,ας εμπιστευτώ τον second.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Νόμπελ μαλακίας πήρε;Vardos έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:53Ο Γουίλλιαμ Σόκλεϋ, κάτοχος βραβείου Νόμπελ στη φυσική, υποστηρίζει έντονα ότι αυτό αληθεύει. Λέγει: «Η έρευνά μου με οδηγεί αναπόφευκτα στην άποψη ότι η κυρία αιτία των διανοητικών και κοινωνικών ελλείψεων των Νέγρων της Αμερικής είναι . . . έμφυτη γενετικώς στη φυλή.»
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Στοιχηματίζω το τελευταίο 50ευρω μου ότι είσαι νέγρος από το οχαιοVardos έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:53Ο Γουίλλιαμ Σόκλεϋ, κάτοχος βραβείου Νόμπελ στη φυσική, υποστηρίζει έντονα ότι αυτό αληθεύει. Λέγει: «Η έρευνά μου με οδηγεί αναπόφευκτα στην άποψη ότι η κυρία αιτία των διανοητικών και κοινωνικών ελλείψεων των Νέγρων της Αμερικής είναι . . . έμφυτη γενετικώς στη φυλή.»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 13 Απρ 2025, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν τον ξερω τον κυριο αλλα μπορω να μαντεψω οτι ηταν λευκος. Δυο λεπτα να παω στην wikiVardos έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:50William Shockley
.....
.....
Ρε πως το μαντεψα ετσι. Ιδιοφυια ειμαι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Οι νεγροι στο Οχάιο είναι πληθυσμιακή μειονότητα.Ατυχησες.Esperos έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 19:02Στοιχηματίζω το τελευταίο 50ευρω μου ότι είσαι νέγρος από το οχαιοVardos έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:53Ο Γουίλλιαμ Σόκλεϋ, κάτοχος βραβείου Νόμπελ στη φυσική, υποστηρίζει έντονα ότι αυτό αληθεύει. Λέγει: «Η έρευνά μου με οδηγεί αναπόφευκτα στην άποψη ότι η κυρία αιτία των διανοητικών και κοινωνικών ελλείψεων των Νέγρων της Αμερικής είναι . . . έμφυτη γενετικώς στη φυλή.»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μα είναι επιστημονικό δεδομένο ότι οι λευκοί είναι πιο έξυπνοι από τους μαύρους. Δεν ξέρουμε αν είναι γενετικό ή περιβαλλοντικό βέβαια.
Βραβείο νόμπελ σχετικό με την επιστήμη της φυσικής, όχι σχετικά με την ιατρική ή την βιολογία.
Είσαι άσχετος και αναπαράγεις ρατσιστικές μπούρδες.
ειναι η πιο φτωχη μειοψηφία τους εχουν περασει και οι λατινοι που πηγαν πριν απο 40 χρονια σαν μεταναστες επισης η πιο πλουσια κοινοτητα ειναι η κορεατικη πρωτη και ακολουθουν οι βιετμιεζοι
τα αιτια δεν ειναι μονο φυλετικα αλλα κατι συμβαινει με τον κωδικα συμπεριφορας τους
λειτουργουν σαν να μην εχουν
τα αιτια δεν ειναι μονο φυλετικα αλλα κατι συμβαινει με τον κωδικα συμπεριφορας τους
λειτουργουν σαν να μην εχουν
Nαι μια μαλακία εφεύρε, το τρανσιστορ.taliban έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:59Νόμπελ μαλακίας πήρε;Vardos έγραψε: ↑13 Απρ 2025, 18:53Ο Γουίλλιαμ Σόκλεϋ, κάτοχος βραβείου Νόμπελ στη φυσική, υποστηρίζει έντονα ότι αυτό αληθεύει. Λέγει: «Η έρευνά μου με οδηγεί αναπόφευκτα στην άποψη ότι η κυρία αιτία των διανοητικών και κοινωνικών ελλείψεων των Νέγρων της Αμερικής είναι . . . έμφυτη γενετικώς στη φυλή.»
Οτι ήταν καμμένος ρατσιστής είναι γνωστό εδώ και 50 χρόνια. Έχει φάει κανσελ πριν εφευρεθεί το κανσελ!

Σκέψου κοκομπλοκο που θα πάθει ο νηματοθέτης όταν ανακαλύψει και τον Watson του DNA... και εκείνος, εδώ που τα λέμε ήταν βιολόγος!

(Για αυτούς που ακούν μόνο τους βιολόγους σε βιολογικά ζητήματα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 13 Απρ 2025, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βραβεία Νομπέλ, ένα ηθικό φιλτράρισμα.
από Machine ghost » 21 Ιούλ 2024, 17:43 » σε Φιλοσοφία - 10 Απαντήσεις
- 535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
22 Ιούλ 2024, 07:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νόμπελ Ιατρικής στους δημιουργούς εμβολίων mRNA Covid
από Ίακχος » 03 Οκτ 2023, 09:53 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 55 Απαντήσεις
- 1930 Προβολές
-