ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;
- Dwarven Blacksmith
Re: ΠΑΤΩΝΕΙ το iPhone Χ;
Φονιάδες των ζόμπι αντι-ματζικμαουσικοί.
There are decades where you fuck around and days where you find out
ένα ραζερ σκοτωνει σε μια μέρα όσα όλα τα ματζικ σε μια δεκαετία.
Το πρόσεξες και μιλάμε για λειτουργικά; Απρόσεχτο σε βρίσκω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...
ναι πιτσιρίκο για λειτουργικό μιλούσες, δεν υπήρχε δεξι κλικ στο μακ, δεν ήταν θέμα κουμπιου, και από πισι να έβαζες δεν έκανε κάτι, δεν το υποστήριζε. Τεσπα να ήμουν 50 χρονια νεοτερος να λέγαμε πιο παίζει καλυτερα παιχνιδια, πιο είναι καλύτερο εννοώ, τώρα ολόκληρα γαιδουρια δεν σου κάνω την χάρη, πηγαινε ανοιξε τον θερμοσιφωνα με λεντακια που εχεις για πισι να παιξεις και άσε με.
Τα πιο παίζει και πιο είναι, είναι συγκριτικός βαθμός αλλά σε ρήματα; Σχηματίζονται και μονολεκτικά, ας πούμε "παιζότερο";enaon έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 23:45ναι πιτσιρίκο για λειτουργικό μιλούσες, δεν υπήρχε δεξι κλικ στο μακ, δεν ήταν θέμα κουμπιου, και από πισι να έβαζες δεν έκανε κάτι, δεν το υποστήριζε. Τεσπα να ήμουν 50 χρονια νεοτερος να λέγαμε πιο παίζει καλυτερα παιχνιδια, πιο είναι καλύτερο εννοώ, τώρα ολόκληρα γαιδουρια δεν σου κάνω την χάρη, πηγαινε ανοιξε τον θερμοσιφωνα με λεντακια που εχεις για πισι να παιξεις και άσε με.
καλύτερο νομίζω το λέγαμε όταν ημασταν 10 οποιο επαιζε πιο καλά. Τωρα κανουμε μεγαλυτερες προτασεις, αλλα τα ίδια λέμε.
Έχεις κάποιο γούρι να μην βάζεις πάνω από ένα όμικρον σε κάθε λέξη, ή πάλι δεν κατάλαβες; Το δεύτερο μάλλον, γιατί έγραψες "όποιο". Εκτός κι αν έχεις κανένα οσιντί με τα όμικρα και τα θες μονά.
γράφω από παιχνιδομηχανη, τα 11, σορυ.
Τόσο χάλια, ε; Τότε εγώ που γράφω σε αντρόιντ αρχαίου τάμπλετ μόνο φαρμακοποιός θα έπρεπε να τα καταλαβαίνει. Ότοοοοο...
- Dwarven Blacksmith
Κάποιος σοβαρός επαγγελματίας να κάνει εντιτ ένα ματζικ μαους στο χέρι του Βίνσεντ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
έχουμε κλιματική αλλαγή, βάζουμε καταλύτες στα γελάδια, δεν γίνεται να αφήνουμε τα νιάτα της τρίτης ηλικίας να ανοίγουν την σόμπα να φάνε ζόμπι, πρεπει σιγα σιγα να μπει μετρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Σεπ 2023, 00:04Κάποιος σοβαρός επαγγελματίας να κάνει εντιτ ένα ματζικ μαους στο χέρι του Βίνσεντ.
Καλά ναι εννοείται ότι βολεύει περισσότερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 19:08Magic mouse, lmao. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, το μόνο καλό είναι το horizontal scrolling, κατά τ' άλλα χειρότερο από κάθε άποψη. Το χειρότερο βέβαια δεν είναι αυτό αλλά ότι οι μισοί προσπαθούν να μας πουν ότι το magic trackpad βολεύει περισσότερο
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Βλέπω Pixel 7 σε προσφορά με 5 Gb data plan για ένα έτος περί τα €460. Ψήνομαι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 18:54pixel 7 απο best price στα 400 κατι,για πιο φθηνα nord 3Cecily Anne έγραψε: ↑13 Σεπ 2023, 12:13Ρε σεις είμαι στο Xiaomi note pro 9! Έχει βγει κανένα με καλύτερη κάμερα ? Έχω ανάγκη να βγαζω πλέον φωτό και δεν με καλύπτει ιδιαιτερα.
Που'σαι νανοκινεζε? Help
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Στο πίξελ 7 προ δεν ταίριαζε ο λεξάριθμος.
ΓΟΟΓΛΕ ΠΙΞΕΛ 7 = 373 = ΛΟΓΟΣ
ημίσεο πλάτος Πυραμίδος Χέοπος = 373 πόδια Παρθενώνα
ΓΟΟΓΛΕ ΠΙΞΕΛ 7 = 373 = ΛΟΓΟΣ
ημίσεο πλάτος Πυραμίδος Χέοπος = 373 πόδια Παρθενώνα
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-