Ερώτηση για χρέωση χρεωστικης
Ερώτηση για χρέωση χρεωστικης
Ένας φίλος ήταν συνδρομητής σε κάποιο σάιτ και έδινε 2,48€ το μήνα.
Κάποια στιγμή, για άσχετο λόγο, ακύρωσε την κάρτα του και ζήτησε να εκδοθεί νέα.
Εχθες την ενεργοποίησε κανονικά σε ΑΤΜ και ενώ δεν τη χρησιμοποίησε πουθενά, σήμερα ξαναχρεωθηκε τα 2,48€.
Πήρε τηλ απ ότι μου είπε στην τράπεζα και του είπαν ότι δεν ξέρουν πως έγινε αυτό!
Πως στον πουτσο ήξερε το σάιτ τα στοιχεία της νέας κάρτας?
Κάποια στιγμή, για άσχετο λόγο, ακύρωσε την κάρτα του και ζήτησε να εκδοθεί νέα.
Εχθες την ενεργοποίησε κανονικά σε ΑΤΜ και ενώ δεν τη χρησιμοποίησε πουθενά, σήμερα ξαναχρεωθηκε τα 2,48€.
Πήρε τηλ απ ότι μου είπε στην τράπεζα και του είπαν ότι δεν ξέρουν πως έγινε αυτό!
Πως στον πουτσο ήξερε το σάιτ τα στοιχεία της νέας κάρτας?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Re: Ερώτηση για χρέωση χρεωστικης
Αν η επανέκδοση κράτησε ίδιο αριθμό κάρτας ισως;
Οχι, δεν έγινε αυτό.
Δε νομίζω να μπορεί να γίνει γενικά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Γίνεται σε κάποιες επανεκδόσεις...
Πες του να πάρει και να ακυρώσει τη συνδρομή, αν δε θέλει να χρεώνεται
Εκτός αν δεν έχει θέμα και του φάνηκε απλά παράξενο...
Πες του να πάρει και να ακυρώσει τη συνδρομή, αν δε θέλει να χρεώνεται
Εκτός αν δεν έχει θέμα και του φάνηκε απλά παράξενο...
- Otto Weininger
Έχασα μια χρεωστική κάρτα την οποια είχα βάλει τον αριθμό της στο Netflix για να τραβάει αυτόματα κάθε μήνα τα γκαφρα.
Έκανα αίτηση ακύρωσης και μου έστειλαν καινούργια.
Δεν άλλαξα ποτέ τον αριθμό κάρτας στο Netflix, συνεχίζει να τραβάει κανονικά σαν να μην αλλαξε τίποτα
There's freedom of speech. But I cannot guarantee freedom after speech.
Η τράπεζα το κάνει αυτόματα, εχει αρκετά χρόνια που γίνεται αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 10 Ιαν 2025, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό έγινε ουσιαστικά.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 17:51Έχασα μια χρεωστική κάρτα την οποια είχα βάλει τον αριθμό της στο Netflix για να τραβάει αυτόματα κάθε μήνα τα γκαφρα.
Δεν άλλαξα ποτέ τον αριθμό κάρτας στο Netflix, συνεχίζει να τραβάει κανονικά σαν να μην αλλαξε τίποτα
Πως στον πουτσο δικαιολογειται αυτό?
Και η τράπεζα γιατί δηλώνει άγνοια?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ένας φίλος
- Otto Weininger
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Στην αρχή λόγω συνήθειας δεν σκέφτηκα καν ότι αφού έχω αλλάξει κάρτα πως σκατα τραβάνε λεφτά ακόμα. Μετά είπα (σας μαλάκας) "α οκ, καλύτερα μα μην αλλάζω αριθμούς ξανά στο κάθε τι"Lugozzi έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 17:56Αυτό έγινε ουσιαστικά.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 17:51Έχασα μια χρεωστική κάρτα την οποια είχα βάλει τον αριθμό της στο Netflix για να τραβάει αυτόματα κάθε μήνα τα γκαφρα.
Πως στον πουτσο δικαιολογειται αυτό?
Και η τράπεζα γιατί δηλώνει άγνοια?
Τώρα που το σκέφτομαι και στις εφαρμογές που έχω επι πληρωμή στο κινητό συνέβη το ίδιο.
Σκέφτομαι μήπως αλλάζει μεν ο αριθμός της κάρτας αλλά και η νέα και η παλιά εχουν κάτι κοινό που τις συνδέει με τον τραπεζικό λογαριασμό.
Αυτό όμως ουσιαστικά δεν σε προστατεύει.
There's freedom of speech. But I cannot guarantee freedom after speech.
Τα subscription συνδέονται με τον λογαριασμό σου. Στην ουσία ο φίλος έχει δώσει άδεια στο onlyfans να τραβάει λεφτά από τον λογαριασμό του. Η κάρτα μπορεί να έληξε αλλά η τράπεζα "δίνει" τα στοιχεία της νέας κάρτας ώστε να γίνει η χρέωση. Πατάνε στο ότι εσύ συμφωνήσεις να πληρώνεις από τον λογαριασμό σου το onlyfans, αλλά δεν ενημέρωσες το onlyfans ή την τράπεζα ότι θέλεις να σταματήσεις οπότε υποθέτουν ότι θέλεις να συνεχίσεις να πληρώνεις.
Τώρα τον ρώτησα ( patreon τελικά), γιατί ακυρωσε την κάρτα την πρώτη φορά.GoBzi έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 18:04Τα subscription συνδέονται με τον λογαριασμό σου. Στην ουσία ο φίλος έχει δώσει άδεια στο onlyfans να τραβάει λεφτά από τον λογαριασμό του. Η κάρτα μπορεί να έληξε αλλά η τράπεζα "δίνει" τα στοιχεία της νέας κάρτας ώστε να γίνει η χρέωση. Πατάνε στο ότι εσύ συμφωνήσεις να πληρώνεις από τον λογαριασμό σου το onlyfans, αλλά δεν ενημέρωσες το onlyfans ή την τράπεζα ότι θέλεις να σταματήσεις οπότε υποθέτουν ότι θέλεις να συνεχίσεις να πληρώνεις.
Μου είπε ότι του είχε φανεί περίεργο το 2,48€ που χρεώθηκε (δεν θυμόταν ο λακαμας ότι είχε κάνει συνδρομη). Επικοινώνησε με την τράπεζα και τους το είπε (άλλοι μαλακες αυτοι), του πρότειναν για λογους ασφαλειας, να ακυρώσει την κάρτα και να του στείλουν άλλη.
Αλλά, αν η τράπεζα ενημερώνει αυτόματα, ωραία προστασία παρέχουν κι αυτοί
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia