Περίεργο email virus
Re: Περίεργο email virus
Πώς μπορώ να ελέγξω αν ένας κωδικός πληρωμής RF δεν είναι απάτη ;
Όχι από ΔΕΗ που είναι πάντα ο ίδιος, αλλά ας πούμε από μια δημόσια υπηρεσία ή ένα υπουργείο με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή για πρώτη φορά.

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Απ´όσο ξέρω, πριν κάνεις την πληρωμή το σύστημα της τράπεζάς σου δείχνει τον δικαιούχο του λογαριασμού. Αν το όνομα του δικαιούχου δεν ταιριάζει με την υπηρεσία ή το υπουργείο, τότε κάτι παίζει. Εαν πχ εσυ πλερώνεις το υπουργείο οικονομικών και το όνομα δικαιούχου είναι Θανάσης Παπαδόπουλος, μάλλον παίζει μαλακία.
Α, εντάξει. Ευχαριστώ πολύ.GoBzi έγραψε: ↑10 Μαρ 2025, 16:51Απ´όσο ξέρω, πριν κάνεις την πληρωμή το σύστημα της τράπεζάς σου δείχνει τον δικαιούχο του λογαριασμού. Αν το όνομα του δικαιούχου δεν ταιριάζει με την υπηρεσία ή το υπουργείο, τότε κάτι παίζει. Εαν πχ εσυ πλερώνεις το υπουργείο οικονομικών και το όνομα δικαιούχου είναι Θανάσης Παπαδόπουλος, μάλλον παίζει μαλακία.

Ναι. Δεν ξέρω τι είχε γίνει. Μάλλον θεωρούσε ύποπτη την ip μου. Μετά από μια μέρα ξεμπλόκαρε μόνο του και έμπαινα κανονικά. Έλεγξα και την δραστηριότητα και ευτυχώς δεν είχε μπει κάποιος άλλος.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
01 Φεβ 2025, 22:11
-
-
Νέα δημοσίευση Τινάζεται στον αέρα … η επιστολική ψήφος! Διαρροή email – Στο κάδρο και η Singular Logic
από Frappezitis » 26 Μαρ 2024, 07:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 1466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
27 Μαρ 2024, 21:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο ειναι το πιο περιεργο παρατσουκλι που εχετε ακουσει;
από plouf » 28 Σεπ 2023, 07:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
01 Οκτ 2023, 10:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περίεργο χαμένο νησί στο Αιγαίο σε παλιό χάρτη
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 09 Νοέμ 2024, 17:50 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 72 Απαντήσεις
- 1984 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
10 Νοέμ 2024, 16:43
-