Έχει σαλτάρει το φατσομπούκι; (στ' αληθεια)
Re: Έχει σαλτάρει το φατσομπούκι; (στ' αληθεια)
καλα ρε τυπε μη ξυνιζεις . εχω fb απο οταν βγηκε απ το 2008 και ποτε δεν ειχα θεμα . μου φανηκε περιεργο .
Και εμένα μου φάνηκε περίεργο, γι αυτό ρωτάω.
Βασικά τείνω να πιστεύω οτι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τους πολούς αλγόριθμους και τα πολλά ΑΙ, και ούτε που έχουν πια ιδέα τι τους γίνεται.
Ειδωμεν, αλλά δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
Η δε αναίδεια τους να κατηγορούν χωρίς να δίνουν την παραμικρή εξήγηση ή σεβασμό, και η αυθάδεια τους σε ο,τι ζητάνε (άκου βίντεο για να μου κάνει... εξακρίβωση ο αλγόριθμος!) δείχνει οργάνωση με την οποια δεν θες να έχεις και πολλά πάρε-δώσε.
Βασικά τείνω να πιστεύω οτι έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τους πολούς αλγόριθμους και τα πολλά ΑΙ, και ούτε που έχουν πια ιδέα τι τους γίνεται.
Ειδωμεν, αλλά δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
Η δε αναίδεια τους να κατηγορούν χωρίς να δίνουν την παραμικρή εξήγηση ή σεβασμό, και η αυθάδεια τους σε ο,τι ζητάνε (άκου βίντεο για να μου κάνει... εξακρίβωση ο αλγόριθμος!) δείχνει οργάνωση με την οποια δεν θες να έχεις και πολλά πάρε-δώσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 23 Μαρ 2025, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιο Facebook ρε δικέ μου; Πού ζεις; Εφηύρες καμμία χρονομηχανή και μας το κρύβεις;
Έλα στο 2025, φτιάξε λογαριασμό στο Tik Tok και ανέβασε βιντεάκι να χορεύεις με ρουλεμάν.
Έλα στο 2025, φτιάξε λογαριασμό στο Tik Tok και ανέβασε βιντεάκι να χορεύεις με ρουλεμάν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Καλα, μην γίνεσαι και εσύ σαχλός δεν σου πάει. Ξέρεις πολυ καλά οτι τα εξειδικευμένα γκρουπάκια ακόμα στο ΦΒ πάιζουν, καλώς ή κακώς, ιδίως αν γυρεύεις τοπικά. Αλλίώς θα πήγαινα κατευθείαν Reddit.
Μια τεχνική απάντηση ζητούσα, κατα προτίμηση απο γείτονες, όχι να κουνήσω το κωλαράκι μου.
Όσοι βέβαια θέλουν να κουνήσουν κωλαράκια, ναι, το ΤικΤοκ είναι αχτύπητο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 2076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Οκτ 2023, 03:03
-
-
Νέα δημοσίευση ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 14 Φεβ 2025, 01:59 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 624 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
19 Φεβ 2025, 16:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
από πήζον bot » 10 Ιούλ 2024, 14:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 112 Απαντήσεις
- 3928 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας