Έχεις δίκαιο. Μάλιστα έγινε ποιο εύκολο και για τους χάκερς να κτυπούν μαζικά και χρειάζετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή & γνώση η διαχείριση του δικτύου.Κοκκορας έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 22:38η ραγδαια βελτιωση ειναι λογικη αφου υπηρχε μπολικος κωδικας εκει εξω,απο ενα σημειο και μετα ομως δεν θα επιβραδυνει;
επισης αφου η ΑΙ διευκολυνει τον κωδικα,δεν θα γινεται πολυπλοκοτερος αυτος;
θελω να πω ηταν ιδιος ο κωδικας στα 90ς με αυτον του 2020;τα εργαλεια βελτιωθηκαν και εγινε και αυτος πολυπλοκοτερος..τα προτζεκτς δηλαδη
Coding is DEAD!
Re: Coding is DEAD!
καλα ναι η εποχη της cybersecurity ειναι αυτη,οσο και της ΑΙelpidios έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 22:41Έχεις δίκαιο. Μάλιστα έγινε ποιο εύκολο και για τους χάκερς να κτυπούν μαζικά και χρειάζετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή & γνώση η διαχείριση του δικτύου.Κοκκορας έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 22:38η ραγδαια βελτιωση ειναι λογικη αφου υπηρχε μπολικος κωδικας εκει εξω,απο ενα σημειο και μετα ομως δεν θα επιβραδυνει;
θελω να πω ηταν ιδιος ο κωδικας στα 90ς με αυτον του 2020;τα εργαλεια βελτιωθηκαν και εγινε και αυτος πολυπλοκοτερος..τα προτζεκτς δηλαδη
αλλωστε και η δευτερη δινει χειρα βοηθειας στην πρωτη.
Αν εξετάσουμε τη συνολική εικόνα, το ίντερνετ προέκυψε από το Arpanet, ένα δίκτυο που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ με σκοπό την άμυνα αλλά και την επίθεση. Το βασικό πλαίσιο του διαδικτύου δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά από τότε: ο καθένας έχει τη δυνατότητα να επιτίθεται όπου επιθυμεί και ο άλλος να αμύνεται. Με βάση αυτή την ιστορική προέλευση του ίντερνετ, καθώς και την ιστορία της ίδιας της ανθρωπότητας, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όλα εξαρτώνται από τον κάθε άνθρωπο προσωπικά, από τα δικά του ηθικά όρια και από τον τρόπο που επιλέγει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που έχει στα χέρια του.Κοκκορας έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 22:43καλα ναι η εποχη της cybersecurity ειναι αυτη,οσο και της ΑΙelpidios έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 22:41Έχεις δίκαιο. Μάλιστα έγινε ποιο εύκολο και για τους χάκερς να κτυπούν μαζικά και χρειάζετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή & γνώση η διαχείριση του δικτύου.Κοκκορας έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 22:38η ραγδαια βελτιωση ειναι λογικη αφου υπηρχε μπολικος κωδικας εκει εξω,απο ενα σημειο και μετα ομως δεν θα επιβραδυνει;
αλλωστε και η δευτερη δινει χειρα βοηθειας στην πρωτη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
μου έφτιαξε website o manus αλλά δεν μπορώ να το τρέξω λόκαλι οπότε λέει θα το κάνει απλή βερσιόν html αντί για τζάβα. επειδή από αυτά δεν κατέχω, είναι λετζίτ αυτό που προτείνει ή πάει να μου φάει τα τόκενς;
The simplified website version I'm creating will still maintain the same structure where all the content comes from the .md files. You'll be able to edit these markdown files manually just as we discussed earlier.
The only change I'm making is to the website's navigation and content loading mechanism. Instead of using JavaScript to dynamically load content (which is causing the button issues), I'll create direct HTML pages with simple links between them.
The training materials in markdown format will remain separate and editable. You'll still have full control to make any edits to the content before final deployment, exactly as we planned originally
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι δουλεύει, έτσι δούλευε παλιά το Ίντερνετ πολύ πριν υπάρξει Javascript.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:26μου έφτιαξε website o manus αλλά δεν μπορώ να το τρέξω λόκαλι οπότε λέει θα το κάνει απλή βερσιόν html αντί για τζάβα. επειδή από αυτά δεν κατέχω, είναι λετζίτ αυτό που προτείνει ή πάει να μου φάει τα τόκενς;The simplified website version I'm creating will still maintain the same structure where all the content comes from the .md files. You'll be able to edit these markdown files manually just as we discussed earlier.
The only change I'm making is to the website's navigation and content loading mechanism. Instead of using JavaScript to dynamically load content (which is causing the button issues), I'll create direct HTML pages with simple links between them.
The training materials in markdown format will remain separate and editable. You'll still have full control to make any edits to the content before final deployment, exactly as we planned originally
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ωραία, το δουλεύει τώρα, θα ενημερώσω για το αποτέλεσμαfoscilis έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:30Ναι δουλεύει, έτσι δούλευε παλιά το Ίντερνετ πολύ πριν υπάρξει Javascript.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:26μου έφτιαξε website o manus αλλά δεν μπορώ να το τρέξω λόκαλι οπότε λέει θα το κάνει απλή βερσιόν html αντί για τζάβα. επειδή από αυτά δεν κατέχω, είναι λετζίτ αυτό που προτείνει ή πάει να μου φάει τα τόκενς;The simplified website version I'm creating will still maintain the same structure where all the content comes from the .md files. You'll be able to edit these markdown files manually just as we discussed earlier.
εν τω μεταξύ λέει, φουλάρισε το κόντεξτ του τασκ, και πρέπει να το κληρονομήσει (inherit) σε νέο τασκ
παίδες, δεν ξέρω, εμένανε αυτά μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα. έχουν αυξήσει εκθετικά και την παραγωγικότητα και την αυτονομία μου ως μπίζνες γιούζερ, με την έννοια ότι εξαρτώμαι πολύ λιγότερο από τρίτους όπως copywriters, devs κλπ. για τα πράγματα που χρειάζομαι
Πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας είναι boilerplate ή απλή περίληψη/μετάφραση ή έστω τετριμμένοι συλλογισμοί, αλλά άλλα κομμάτια χρειάζονται αληθινή σκέψη και εκεί ό,τι και να λένε οι techbros η φάση απέχει έτη φωτός.
Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι το Deep research αν του πεις πού τα βρήκες αυτά κατασκευάζει (ανύπαρκτα) links με την ίδια ακριβώς λογική που αραδιάζει προτάσεις. Δεν είναι σε θέση να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο "Σχηματίζω μια πρόταση" και "https://πρότασηπουυπάρχει.κομ"
Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι το Deep research αν του πεις πού τα βρήκες αυτά κατασκευάζει (ανύπαρκτα) links με την ίδια ακριβώς λογική που αραδιάζει προτάσεις. Δεν είναι σε θέση να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στο "Σχηματίζω μια πρόταση" και "https://πρότασηπουυπάρχει.κομ"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και, ναι, δούλεψε!!!

υγ: νομίζω το κωλομακάφι μπλόκαρε τη τζάβα
I've completed the simplified version of the χχχ sales training website that works reliably when viewed locally. Here's what I've done:
Created a simplified website with direct HTML links instead of JavaScript-based content loading
Maintained all the original content and basic layout principles
Organized the content into a clear, intuitive structure
Added a dedicated markdown directory with all editable content files
Created a simple JavaScript implementation for quiz functionality
Added comprehensive documentation on how to edit and use the website
The simplified website addresses the issue where buttons weren't working in the original version. This was caused by browser security restrictions when using JavaScript's fetch API to load content locally.
The new version uses direct HTML links between pages instead of dynamic content loading, which works reliably in any local environment without special setup.
All markdown files are preserved in the markdown/ directory, so you can still edit them manually as requested.
I've packaged everything into a zip file for easy download and use.

υγ: νομίζω το κωλομακάφι μπλόκαρε τη τζάβα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν διαφωνώ, αλλά και πάλι το πόσο χρόνο + κόπο σώζει είναι απίστευτο. ξέρεις πόσους θα έπρεπε να έχω κινητοποιήσει για να γίνει αυτό που έκανα σε μισή μέρα; (που αν δεν ήμουν κουλός από ΙΤ θα το έκανα σε 2-3 ώρες το πολύ)foscilis έγραψε: ↑15 Απρ 2025, 12:39Πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας είναι boilerplate ή απλή περίληψη/μετάφραση ή έστω τετριμμένοι συλλογισμοί, αλλά άλλα κομμάτια χρειάζονται αληθινή σκέψη και εκεί ό,τι και να λένε οι techbros η φάση απέχει έτη φωτός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
10 Απρ 2024, 22:15