Κρύβε λόγια!Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Απρ 2025, 23:47Αν η δουλειά σου βασίζεται στη λογική τότε ναι, πιθανό.
Η δικιά μου δουλειά δε βασίζεται στη λογική. Αν είναι να την περιγράψω με μία παράγραφο, η δουλειά μου είναι βασικα να προσθέτω ένα μανδύα τεχνοκρατικού κύρους για να καλύπτω τα συσωρρευμένα ψέματα δεκαετιών, τα καταστροφικά λάθη του παρελθόντος που τα ξέρουν όλοι αλλά απαγορεύεται δια ροπάλου να τα συζητήσεις, τους ανίκανους βολεμένους σε υψηλότατες θέσεις που χτίσαν καριέρες πάνω σε αυτά τα λάθη και ψέμματα, τα δυσλειτουργικά συστήματα και διαδικασίες που ελάχιστοι καταλαβαίνουμε και αν φτιάχνονταν ποτέ θα απολυόμασταν οι μισοί, και γενικά τον εταιρικό παραλογισμό που θέλει καμμιά δεκαετία για να μάθεις πώς να τον διαχειρίζεσαι χωρίς να πεις ποτέ τις απαγορευμένες λέξεις που περιγράφουν την αλήθεια που δε θέλει ν'ακούσει κανείς.
Άντε να το εξηγήσεις όλο αυτό στο ΑΙ. Πραγματικά πολύ θα το ήθελα έτσι για το κόμεντι βάλιου, κι ας απολυθώ μετά, αλλά είναι πρακτικά αδύνατο. Το ΑΙ θα πει την αλήθεια και μετά όλη η εταιρία σύσσωμη θα πει ότι είναι ψέμματα και λέει μαλακίες και είναι χαλασμένο, δεν καταλαβαίνει. Αυτό κάνουμε εδώ και δεκαετίες.

Και εσένα και των μισών εδώ μέσα.
Για να μην πω ολωνώνε μας.
Πάντως νομίζω ότι κάνεις λάθος.
Το ΑΙ εύκολα μπορεί να αναπαράγει αυτό το pattern, και σε μεγάλο βαθμό το κάνει ήδη.
Σιγά το δύσκολο.
Για τα Καινούργια Ρούχα του Αυτοκράτορα μιλάμε βασικά.