Πιστεύω να ξέρεις ότι τώρα πια δεν θα έχεις τηλέφωνο όταν θα κόβεται το ρεύμα και δεν θα δουλεύει το router.
Καλωδιο ethernet.
Re: Καλωδιο ethernet.
- Veni Vidi Vici
Εγώ ρε Στέργιο για να κλείσω το πισί τραβάω τη πρίζα!stergiosbik έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:44Σωστα.Ησουν κατατοπιστικοτατος!!!

Αlea jacta est
-
-
Χαλας την πριζα ετσι.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:53Εγώ ρε Στέργιο για να κλείσω το πισί τραβάω τη πρίζα!
Να κατεβαζεις τον διακοπτη απο τον πινακα!
- Veni Vidi Vici
Το δοκίμασα...μου κλείνει την τηλεόραση.stergiosbik έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:57Χαλας την πριζα ετσι.

Αlea jacta est
vdsl = 50mbps = ταχύτητα που πιάνει ένα κακής ποιότητας καλώδιο ethernet που το έχει και μασήσει σκύλος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι;Σε επεισαν οτι ο χαλκος χανει την αγωγιμοτητα του και οτι εισαι αναγκασμενος να πας σε vdsl;
Αυτο λενε οταν παιρνουν τηλεφωνο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Πάρε ένα πολύπριζο που να έχει διακόπτη.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:57Το δοκίμασα...μου κλείνει την τηλεόραση.stergiosbik έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:57Χαλας την πριζα ετσι.
Φέρνει κάθε τόσο το Lidl.
-
Οχι ρε κεφαλα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:02Γιατι;Σε επεισαν οτι ο χαλκος χανει την αγωγιμοτητα του και οτι εισαι αναγκασμενος να πας σε vdsl;
Αυτο λενε οταν παιρνουν τηλεφωνο
Απλα επειδη ειμαι μακρια απο το καφαο δεν πιανω απο απο 8 mbps.
Καιρο τωρα το ειχα στο μυαλο,αλλα τωρα που ειμαστε μαντρωμενοι λογω κορωνοΐου ειπα να το κανω.
- Veni Vidi Vici
Μηχανικός έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 22:03Πάρε ένα πολύπριζο που να έχει διακόπτη.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:57Το δοκίμασα...μου κλείνει την τηλεόραση.stergiosbik έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:57
Χαλας την πριζα ετσι.
Φέρνει κάθε τόσο το Lidl.

Αlea jacta est
Δεν ισχυεί απαραίτητα αυτό. Εγώ με τη forthnet ειχα vdsl χωρίς να έχω broadband.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όχι, και εγώ αυτό έκανα , και αποθήκευσα καινούργια καλώδια, όλο και κάπου θα χρειαστούν.kameron έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:32Εμένα μου έστειλε προ ημερών η cosmote ένα αναβαθμισμένο router και τώρα έχω σύνδεση υπερταχεία στα 100 ή τουλάχιστον έτσι λένε.enterprise-psi έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:08Οχι δεν χρειάζεται, έξαλλου το καινούργιο ρουτερ θα έχει δικά του εθερνετ καλώδια.
Επειδή όμως βαρέθηκα να αποσυνδέω καλώδια κλπ, απλά συνέδεσα το νέο router στο ήδη υφιστάμενο ethernet. Έκανα λάθος;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εντάξει βέβαια θα είναι πίσω από διπλό NAT, να τα λέμε και αυτά. Σε κάποια πράγματα μπορεί ίσως να του βγάλει πρόβλημα αυτό το setup.enterprise-psi έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 00:41Όχι, και εγώ αυτό έκανα , και αποθήκευσα καινούργια καλώδια, όλο και κάπου θα χρειαστούν.kameron έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:32Εμένα μου έστειλε προ ημερών η cosmote ένα αναβαθμισμένο router και τώρα έχω σύνδεση υπερταχεία στα 100 ή τουλάχιστον έτσι λένε.enterprise-psi έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 21:08Οχι δεν χρειάζεται, έξαλλου το καινούργιο ρουτερ θα έχει δικά του εθερνετ καλώδια.
Επειδή όμως βαρέθηκα να αποσυνδέω καλώδια κλπ, απλά συνέδεσα το νέο router στο ήδη υφιστάμενο ethernet. Έκανα λάθος;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Nope.SuperRogue έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 20:12Όλες οι εταιρίες σε αναγκάζουν σε Voip με vdsl?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κρίσιμες ώρες για το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου
από Ίακχος » 25 Ιούλ 2024, 14:21 » σε Εθνικά Θέματα - 142 Απαντήσεις
- 4392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
06 Μάιος 2025, 09:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κυβερνητικά fake news για υποβρύχιο καλώδιο και Γάνδη
από Αρίστος » 11 Απρ 2025, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
17 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Meta: Σχεδιάζει υποθαλασσιο καλώδιο οπτικών ινών που θα φτάνει σε όλο τον κόσμο
από Ίακχος » 01 Δεκ 2024, 18:36 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
01 Δεκ 2024, 20:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πανηγυρισμοί στην Τουρκία: «Η Ελλάδα πατάει φρένο στο καλώδιο λόγω Αγκυρας»
από Vardos » 15 Απρ 2025, 07:45 » σε Εθνικά Θέματα - 19 Απαντήσεις
- 414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
15 Απρ 2025, 19:09
-