Δεν έδωσα πολλά χρήματα. Θέλω από τα χρηματοοικονομικα να μετακινήσω σε data analytics ή fintech. Διαβάζω mysql αυτό το καιρόParrot έγραψε: ↑29 Οκτ 2022, 14:21Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο path (data science κλπ) αλλά γενικά δεν ξέρω πόσο αξίζουν τα λεφτά τους τα bootcamps και τα διάφορα sites. Τώρα αν κάποια απ' αυτά σε προετοιμάζουν και για interview τότε καλό ακούγεται..southern έγραψε: ↑28 Οκτ 2022, 16:48Καλησπέρα κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κάνω ένα online data analysis/science bootcamp και ψάχνω έξτρα πηγές για εξάσκηση αλλά και για προετοιμασία για μελλοντικές συνεντεύξεις. Με λίγη έρευνα ανακάλυψα αυτά τα σαιτ. Με ενδιαφέρουν python, sql και mongodb. Έχεις ακούσει τα σαιτ που ανέφερα; αξίζει να δώσω λίγα λεφτά σε κάποια από αυτά;
Καλή τύχη..
Προς γνωστες. Αξιζει να επενδύσω κάποια χρήματα στα ακόλουθα it education sites;
Re: Προς γνωστες. Αξιζει να επενδύσω κάποια χρήματα στα ακόλουθα it education sites;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Re: Προς γνωστες. Αξιζει να επενδύσω κάποια χρήματα στα ακόλουθα it education sites;
Στα data analytics μια χαρά σε διδάσκουν τα bootcamp. Εγώ έχω μεταπτυχιακό χρηματοοικονομικα και θέλω να μετακινηθω σε financial data analytics. Όσο αναφορά τα μαθηματικά οι γνώσεις μου φτάνουν σε μερικές παραγωγούς, Lagrange multipliers, γραμμική άλγεβρα μέχρι eigenvalues-eigenvectors, και στη στατιστική έχω κάνει regression analysis, simulation και time series forecasting. Δεν είμαι εντελώς αναριθμητος. Machine learning engineer δεν βγαίνεις από bootcamp εκτός αν είσαι μαθηματικός. Εκεί θέλει μεταπτυχιακό σε data science η πιστοποίηση του udacity. Τα παραπάνω σαιτ τα ανάφερα γιατί θα ήθελα να εμβαθύνω τη python.nick έγραψε: ↑29 Οκτ 2022, 14:28Αυτά θέλουν μαθηματικό μυαλό, πχ να έγραψες πανελλήνιες 17+.southern έγραψε: ↑28 Οκτ 2022, 16:48Καλησπέρα κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κάνω ένα online data analysis/science bootcamp και ψάχνω έξτρα πηγές για εξάσκηση αλλά και για προετοιμασία για μελλοντικές συνεντεύξεις. Με λίγη έρευνα ανακάλυψα αυτά τα σαιτ. Με ενδιαφέρουν python, sql και mongodb. Έχεις ακούσει τα σαιτ που ανέφερα; αξίζει να δώσω λίγα λεφτά σε κάποια από αυτά;
Πολλοί γράφουν κάτω από τη βάση και ελπίζουν ότι θα τα μάθουν από κάνα course ή ΙΕΚ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
03 Δεκ 2024, 16:28
-