Καινούριο smartphone-προτάσεις
-
Re: Καινούριο smartphone-προτάσεις
Aυτο το MIUI που εχουν τα Xiaomi τι ακριβως ειναι;
Ειναι αλλο λειτουργικο αντι του Αndroid;
Γιατι ειδα αρκετους να λενε οτι τους δυσκολευει στην χρηση.
Αλλάζει η μπαταρία σε όλα.vagabondo έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 10:58Όταν τα παίξει μετά από 2-3 χρόνια. Εγώ το προηγούμενο, το είχα 8,5 χρόνια, 3 μπαταρίες άλλαξα. Ο stergiosbik, για να έχει μέχρι σήμερα το S4 σημαίνει πως είναι από αυτούς που δεν θέλουν να αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο.enterprise-psi έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 10:46Η μπαταρία για να είναι αποσπώμενη πρέπει να έχει σκληρό πλαστικό περίβλημα, και για να μην χάνουν χώρο , τις κάνουν μόνιμες.
Αν είσαι ζόμπι με το κινητό στην μάπα μόνιμα, πάρε power bank, αλλιώς την ημέρα την βγάζει άνετα με κανονική χρήση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι απλά ένας διαφορετικός λόντσερ ή σκιν ή "ντέσκτοπ" ιντερφέης πες το όπως θέλεις (οκ γραφικό περιβάλλον) πάνω από το άνδροιδ. Είναι απλά ουσιαστικά μια εφαρμογή όπως όλες οι άλλες, άμα θέλεις το αλλάζεις. Το μίουη δεν είναι καθόλου άσχημο μδγ.stergiosbik έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:28Aυτο το MIUI που εχουν τα Xiaomi τι ακριβως ειναι;
.
.
-
Πως;sys3x έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:33Αλλάζει η μπαταρία σε όλα.vagabondo έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 10:58Όταν τα παίξει μετά από 2-3 χρόνια. Εγώ το προηγούμενο, το είχα 8,5 χρόνια, 3 μπαταρίες άλλαξα. Ο stergiosbik, για να έχει μέχρι σήμερα το S4 σημαίνει πως είναι από αυτούς που δεν θέλουν να αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο.enterprise-psi έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 10:46Η μπαταρία για να είναι αποσπώμενη πρέπει να έχει σκληρό πλαστικό περίβλημα, και για να μην χάνουν χώρο , τις κάνουν μόνιμες.
Αν είσαι ζόμπι με το κινητό στην μάπα μόνιμα, πάρε power bank, αλλιώς την ημέρα την βγάζει άνετα με κανονική χρήση.
Εκτος αν εννοεις οτι πρεπει να παραβιασεις το καπακι για να εχεις προσβαση στην μπαταρια.
-
Και γιατι βλεπω οτι πολλοι παραπονουνται;sys3x έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:36Είναι απλά ένας διαφορετικός λόντσερ ή σκιν ή "ντέσκτοπ" ιντερφέης πες το όπως θέλεις (οκ γραφικό περιβάλλον) πάνω από το άνδροιδ. Είναι απλά ουσιαστικά μια εφαρμογή όπως όλες οι άλλες, άμα θέλεις το αλλάζεις. Το μίουη δεν είναι καθόλου άσχημο μδγ.stergiosbik έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:28Aυτο το MIUI που εχουν τα Xiaomi τι ακριβως ειναι;
Εκτος αν ειναι θεμα συνηθειας απο το κλασσικο Android.
"κλασικό" ανδρόιδ έχουν μόνον οι συσκευές της κουγκλ και πολύ κοντά σε αυτό τα 1+. Και οι συσκευές με άνδροιδ ουάν νομίζω αν και δεν είμαι σίγουρος αν έχει υποχρεωτικά βανίλα σκιν.stergiosbik έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:38Και γιατι βλεπω οτι πολλοι παραπονουνται;sys3x έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:36Είναι απλά ένας διαφορετικός λόντσερ ή σκιν ή "ντέσκτοπ" ιντερφέης πες το όπως θέλεις (οκ γραφικό περιβάλλον) πάνω από το άνδροιδ. Είναι απλά ουσιαστικά μια εφαρμογή όπως όλες οι άλλες, άμα θέλεις το αλλάζεις. Το μίουη δεν είναι καθόλου άσχημο μδγ.stergiosbik έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:28Aυτο το MIUI που εχουν τα Xiaomi τι ακριβως ειναι;
Εκτος αν ειναι θεμα συνηθειας απο το κλασσικο Android.
Όπως σε είπα, μπορείς να βάλεις όποιον λόντσερ γουστάρεις και όλως περιέργως ο μάηκροσοφτ λόντσερ είναι πολύ αξιόλογος, γιατί παραπονιούνται για το μίουη πάνε ρώτα τους

Όσον αφορά την μπαταρία, βρίσκεις μια συμβατή, ανοίγεις με προσοχή την συσκευή σου και την αντικαθιστάς, σε μερικές συσκευές γίνεται πάρα πολύ εύκολα σε άλλες λίγο πιο δύσκολα, σε όλες αλλάζει.
.
.
-
-
Certified refurbished από Amazon κοίτα
Μαλακία που δε βγάζουν κανένα με μπετζίνα να το γεμίζεις μπαμ μπαμ.

.
.
-
Δεν εχω καθολου τηλεφωνο.
Εβαλα την καρτα σε ενα παλιο Turbo X και δεν την παλευω.
Σημερα-αυριο πρωι το πολυ πρεπει να παραγγειλω για να το εχω Τριτη-Τεταρτη.
Τα refurbrished ειναι σωστη σκεψη κι εχω κανει κατα καιρους διαφορες αγορες αλλα τωρα δεν με παιρνει χρονικα.
-
-
https://www.skroutz.gr/s/16064502/Samsu ... -32GB.htmlstergiosbik έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 21:12Δεν εχω καθολου τηλεφωνο.
Εβαλα την καρτα σε ενα παλιο Turbo X και δεν την παλευω.
Σημερα-αυριο πρωι το πολυ πρεπει να παραγγειλω για να το εχω Τριτη-Τεταρτη.
Τα refurbrished ειναι σωστη σκεψη κι εχω κανει κατα καιρους διαφορες αγορες αλλα τωρα δεν με παιρνει χρονικα.
αυτούς αν τους ανακατέψεις τα κανάλια στο τηλεκοντρόλ πάλι θα γκρινιάζουν.stergiosbik έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 20:28Aυτο το MIUI που εχουν τα Xiaomi τι ακριβως ειναι;
Μια χαρά είναι to miui. Όπως όλα είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά ξαναπήρα xiaomi επειδή με βόλεψε το miui.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
παρε ενα ρεντμι με 105 ευρω ρε στεργιο να ξεμπερδευεις ,ειναι γαματο τηλεφωνο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αξιόπιστο smartphone μέχρι 100 ευρώ υπάρχει?
από freak » 04 Οκτ 2024, 16:10 » σε Πληροφορική - 5 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
05 Οκτ 2024, 01:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21