Καινούριο smartphone-προτάσεις
Re: Καινούριο smartphone-προτάσεις
Υπάρχουν ακόμα σώφρονες άνθρωποι που αγοράζουν κινητό που να μην είναι Samsung ή iPhone; Για όνομα...
Και, εντάξει, το iPhone είναι αντικειμενικά πάντοτε ακριβό, αλλά Samsung υπάρχουν για όλα τα βαλάντια, δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος παιδεύεται με κινεζιές τύπου Xiaomi/Huawei και με τα προ ετών τελειωμένα Nokia.
Και, εντάξει, το iPhone είναι αντικειμενικά πάντοτε ακριβό, αλλά Samsung υπάρχουν για όλα τα βαλάντια, δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος παιδεύεται με κινεζιές τύπου Xiaomi/Huawei και με τα προ ετών τελειωμένα Nokia.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί να "παιδεύεται";this_man έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 13:25Υπάρχουν ακόμα σώφρονες άνθρωποι που αγοράζουν κινητό που να μην είναι Samsung ή iPhone; Για όνομα...
Τις ίδιες εφαρμογές χρησιμοποιείς και στο ένα και στο άλλο.

-
- Dwarven Blacksmith

Νταξ', τα πανταόλα στην Κίνα κατασκευάζονται, αλλά άλλο ο Κινέζος ο κατσίβελος που διαλύεται πάνω στο χρόνο και άλλο ο Κορεάτης με τον πχιοτικό έλεχγο σε επίπεδα νεύρωσης.
-
Καλη φαση.
Για το Χiaomi Redmi Note 7 με 64Gb μνημη που κοιταω μου βγαινει με την εκπτωση 149 ευρω οταν στο Skroutz μου βγαινει στα 180 με τα μεταφορικα.
Μια απορια.
Μου ειπαν να κοιταξω για την Global Version εκδοση γιατι ειναι καλυτερες εκδοσεις.
Αυτο σημαινει οτι η ελληνικη εκδοση της Wind που λογικα προερχεται απο την επισημη αντιπροσωπεια θα ειναι υποδεεστερη;
Η wind θα έχει τη global version, μην ανησυχείς.
Χαλάνε μόνα τους στο πρώτο χρόνο αφού.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Tι απατεωνες ρε ειναι αυτοι!

Πηγα πριν λιγο στην Wind να ρωτησω για την αποσυσρση αυτη.
Αφου κοιταζοντουσαν μεταξυ τους λεγοντας μου οτι δεν ηξεραν τιποτα,καλεσαν τον υπευθυνο αφου το απαιτησα.
Αυτος με ενα μαλλον ενοχλημενο υφος ειπε οτι οντως τρεχει το προγραμμα αυτο.
Του δειχνω το S4 και μου λεει οτι τηλεφωνα με σπασμενη οθονη δεν γινονται δεκτα!
-Εγω:Που το λεει στην ιστοσελιδα σας οτι δεν γινονται δεκτα;Μη λειτουργικα γραφει.Αρα και ενα τηλεφωνο με σπασμενη οθονη πρεπει να το δεχτειτε.
-Αυτος:Δεν γινεται κυριε.Αυτη την εντολη εχουμε.
-Εγω:Οκ.Τοτε να σας δωσω αυτο το Τurbo X.
-Αυτος:Αυτη η μαρκα δεν ειναι μεσα σε αυτες που αποσυρονται!
-Εγω:(Εχω αρχισει να φορτωνω).Δεν μιλατε σοβαρα ε;Που γραφει οτι αποσυρονται συγκεκριμενες μαρκες;Πουθενα.
-Αυτος:Δεν μπορω να κανω κατι.
-Εγω:Μας δουλευετε ψιλο γαζι.Ειστε απαραδεκτοι.Δεν μπορει αλλα να γραφετε στo site και αλλα να λετε απο κοντα.Τι τηλεφωνο τελος παντων μπορειτε να δεχτειτε;
-Αυτος:Ακομη και τα παλια με πληκτρα γινονται δεκτα αρκει να μην ειναι σπασμενα και να μην λειπουν κουμπια.
-Εγω:Οκ.Αρα να σας φερω ενα παλιο Νοκια που εχω που ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειναι παρατημενο χρονια.
-Αυτος:Βεβαιως.Ομως.....ξερετε δεν γινονται ολα τα μοντελα.Αν π.χ. η Νοκια εχει βγαλει 100 κωδικους,περιπου οι μισοι μπορουν ν αποσυρθουν!Το ιδιοκαι για τις αλλες μαρκες!Θα μας το αφησετε εδω κανενα μισαωρο για να δουμε αν ειναι στους κωδικους που αποσυρονται!
-Εγω:Σαλτα και πηδηξου μαλακισμενο που θα μας δουλεψεις κιολας.Αντε γεια!!!
Υ.Γ.
Τον θυμαστε ρε τον Βαλλαντη-πελλετς;
Τον βρηκα στον δρομο καθως πηγαινα στην Wind και πηγαμε μαζι μιας και του αρεσε η προσφορα και ψηθηκε κι αυτος για αγορα.
Ε,αυτος τους τα ειπε ακομη πιο χοντρα.Τ ακουσανε εις διπλουν δηλαδη!

Έπρεπε να τους ζητήσεις την λίστα με τα κινητά που αποσύρονται.stergiosbik έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 20:03Tι απατεωνες ρε ειναι αυτοι!
Πηγα πριν λιγο στην Wind να ρωτησω για την αποσυσρση αυτη.
Αφου κοιταζοντουσαν μεταξυ τους λεγοντας μου οτι δεν ηξεραν τιποτα,καλεσαν τον υπευθυνο αφου το απαιτησα.
Αυτος με ενα μαλλον ενοχλημενο υφος ειπε οτι οντως τρεχει το προγραμμα αυτο.
Του δειχνω το S4 και μου λεει οτι τηλεφωνα με σπασμενη οθονη δεν γινονται δεκτα!
-Εγω:Που το λεει στην ιστοσελιδα σας οτι δεν γινονται δεκτα;Μη λειτουργικα γραφει.Αρα και ενα τηλεφωνο με σπασμενη οθονη πρεπει να το δεχτειτε.
-Αυτος:Δεν γινεται κυριε.Αυτη την εντολη εχουμε.
-Εγω:Οκ.Τοτε να σας δωσω αυτο το Τurbo X.
-Αυτος:Αυτη η μαρκα δεν ειναι μεσα σε αυτες που αποσυρονται!
-Εγω:(Εχω αρχισει να φορτωνω).Δεν μιλατε σοβαρα ε;Που γραφει οτι αποσυρονται συγκεκριμενες μαρκες;Πουθενα.
-Αυτος:Δεν μπορω να κανω κατι.
-Εγω:Μας δουλευετε ψιλο γαζι.Ειστε απαραδεκτοι.Δεν μπορει αλλα να γραφετε στo site και αλλα να λετε απο κοντα.Τι τηλεφωνο τελος παντων μπορειτε να δεχτειτε;
-Αυτος:Ακομη και τα παλια με πληκτρα γινονται δεκτα αρκει να μην ειναι σπασμενα και να μην λειπουν κουμπια.
-Εγω:Οκ.Αρα να σας φερω ενα παλιο Νοκια που εχω που ειναι σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειναι παρατημενο χρονια.
-Αυτος:Βεβαιως.Ομως.....ξερετε δεν γινονται ολα τα μοντελα.Αν π.χ. η Νοκια εχει βγαλει 100 κωδικους,περιπου οι μισοι μπορουν ν αποσυρθουν!Το ιδιοκαι για τις αλλες μαρκες!Θα μας το αφησετε εδω κανενα μισαωρο για να δουμε αν ειναι στους κωδικους που αποσυρονται!
-Εγω:Σαλτα και πηδηξου μαλακισμενο που θα μας δουλεψεις κιολας.Αντε γεια!!!
Υ.Γ.
Τον θυμαστε ρε τον Βαλλαντη-πελλετς;
Τον βρηκα στον δρομο καθως πηγαινα στην Wind και πηγαμε μαζι μιας και του αρεσε η προσφορα και ψηθηκε κι αυτος για αγορα.
Ε,αυτος τους τα ειπε ακομη πιο χοντρα.Τ ακουσανε εις διπλουν δηλαδη!

Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καινούριο δίπλωμα οδηγησης
από Libre arbitre » 15 Αύγ 2023, 22:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Japetus
16 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αξιόπιστο smartphone μέχρι 100 ευρώ υπάρχει?
από freak » 04 Οκτ 2024, 16:10 » σε Πληροφορική - 5 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
05 Οκτ 2024, 01:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση παιζει κανα καινουριο ρεσελ ?
από jackie Daniels » 01 Φεβ 2025, 22:18 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
04 Φεβ 2025, 17:57
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 2548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21