Γενικά αν δεν ξέρεις τι κάνεις, δεν είναι καλή ιδέα να αλλάζεις αυτή τη συγκεκριμένη ρύθμιση.
ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET
Re: ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ INTERNET
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Α-πο-λύ-τως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι, είναι πολύ μαλάκες.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:04ΓΤΠ αλλά η ιναλαν επεκτείνεται πιο αργά και από τεκτονικές πλάκεςsys3x έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 22:21Τι upload είναι αυτό ree.enterprise-psi έγραψε: ↑22 Δεκ 2022, 17:055ghz έχει καλύτερη ταχύτητα αλλά περιορισμένη εμβέλεια. Ειδικά σε πολυκατοικίες που όλα τα ρουτερ είναι στα 2.4 και πιάνεις 25 ssd στο ίδιο κανάλι
Το ιδανικό σενάριο είναι : πέταμα το ρουτερ του παροχου , και switch με mesh wifi , αλλά κοστίζει .
Αφού θα το βάλεις που θα το βάλεις, δοκίμασε αν έχει την επιλογή να είναι ανοιχτά και τα δυο wifi 2.4 και 5ghz και γύρνα στα δωμάτια με το κινητό και ενα app τύπου wifi analyzer και όπου έχεις θέμα , βάζεις ενα τέτοιο και εννοείται με καλώδιο, γιατί ο extender αν λάβει χάλια σήμα, θα αναμεταδώσει χάλια σήμα.
Εμένα με το ρουτερ στο κέντρο , σε σπίτι 110 τετραγωνικά πιάνει παντού η 5Ghz μπάντα.
Προσωπικά , πέρασα καλώδια και switches παντού , και μόνο τα κινητά είναι ασύρματα πλέον.
Έντιτ , επίσης τα νιαμου δεν αφήνουν να αλλάξεις DNS , και πρέπει να το κάνεις σε κάθε συσκευή. Δηλαδή στις smart tv πούλο
.
.
Τι κάνεις ακριβώς με τις smart tv και το dns; Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια διαδικασία.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:04Έντιτ , επίσης τα νιαμου δεν αφήνουν να αλλάξεις DNS , και πρέπει να το κάνεις σε κάθε συσκευή. Δηλαδή στις smart tv πούλο
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ναι, για ξηγήσου Sys3xStalker έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:26Τι κάνεις ακριβώς με τις smart tv και το dns; Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια διαδικασία.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:04Έντιτ , επίσης τα νιαμου δεν αφήνουν να αλλάξεις DNS , και πρέπει να το κάνεις σε κάθε συσκευή. Δηλαδή στις smart tv πούλο
Δε μπορείς να βάλεις static IP στις smart και να αλλάξεις και το DNS;enterprise-psi έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:04
Έντιτ , επίσης τα νιαμου δεν αφήνουν να αλλάξεις DNS , και πρέπει να το κάνεις σε κάθε συσκευή. Δηλαδή στις smart tv πούλο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άμα έχεις κάτι σαν το stremio στην tv και θες να χρησιμοποιήσεις τα plugins για τα torrents για να στριμάρεις, άμα κάνει resolve τους trackers me ton dns server του ISP τον πούλο.Beria έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:27Ναι, για ξηγήσου Sys3xStalker έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:26Τι κάνεις ακριβώς με τις smart tv και το dns; Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια διαδικασία.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:04Έντιτ , επίσης τα νιαμου δεν αφήνουν να αλλάξεις DNS , και πρέπει να το κάνεις σε κάθε συσκευή. Δηλαδή στις smart tv πούλο
Αλλά γενικά νομίζω μπορείς να βάλεις καρφωτά όποιον dns server θέλεις στις περισσότερες, δεν ξέρω γιατί το ανέφερε ο πσι.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Dwarven Blacksmith
Το έχω κάνει, πουλος still pending.klg έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:55Άμα έχεις κάτι σαν το stremio στην tv και θες να χρησιμοποιήσεις τα plugins για τα torrents για να στριμάρεις, άμα κάνει resolve τους trackers me ton dns server του ISP τον πούλο.
Αλλά γενικά νομίζω μπορείς να βάλεις καρφωτά όποιον dns server θέλεις στις περισσότερες, δεν ξέρω γιατί το ανέφερε ο πσι.

Ξέρεις καμία λύση για stremio σε WebOS (LG);klg έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:55Άμα έχεις κάτι σαν το stremio στην tv και θες να χρησιμοποιήσεις τα plugins για τα torrents για να στριμάρεις, άμα κάνει resolve τους trackers me ton dns server του ISP τον πούλο.
Δεν εννοώ ότι θα σου κάνουν κάτι έτσι, απλά κάποιοι ISP είχαν κάνει blacklist τέτοια domains (και είναι και πολύ πιθανό να το κάνουν στο μέλλον).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:56Το έχω κάνει, πουλος still pending.klg έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:55Άμα έχεις κάτι σαν το stremio στην tv και θες να χρησιμοποιήσεις τα plugins για τα torrents για να στριμάρεις, άμα κάνει resolve τους trackers me ton dns server του ISP τον πούλο.
Έχουν ένα web version: https://app.strem.iovatraxos έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:57Ξέρεις καμία λύση για stremio σε WebOS (LG);klg έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:55Άμα έχεις κάτι σαν το stremio στην tv και θες να χρησιμοποιήσεις τα plugins για τα torrents για να στριμάρεις, άμα κάνει resolve τους trackers me ton dns server του ISP τον πούλο.
Δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργεί αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις.
Thanx! Θα το δοκιμάσωklg έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:58
Έχουν ένα web version: https://app.strem.io
Δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργεί αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις.

Εγω δεν έχω smartTV, έχω βάλει ένα Chromecast, οπότε νοπρόμπλεμklg έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:55Άμα έχεις κάτι σαν το stremio στην tv και θες να χρησιμοποιήσεις τα plugins για τα torrents για να στριμάρεις, άμα κάνει resolve τους trackers me ton dns server του ISP τον πούλο.
Με κάλυψε ο κλγ, πσι, αν τρέχει ανδρόηδ η χαζοτηλιόραση δοκίμασες να περάσεις τους ασσέους με το διαθέσιμο απ;Beria έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:27Ναι, για ξηγήσου Sys3xStalker έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 13:26Τι κάνεις ακριβώς με τις smart tv και το dns; Δεν μπήκα ποτέ σε τέτοια διαδικασία.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:04Έντιτ , επίσης τα νιαμου δεν αφήνουν να αλλάξεις DNS , και πρέπει να το κάνεις σε κάθε συσκευή. Δηλαδή στις smart tv πούλο
Αν πάλι ούτε, rpi for the rescue.
.
.
Είναι καλύτερα με τους dns της cloudfare από ότι τα 8άρια της Google για αυτές τις περιπτώσεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 93 Απαντήσεις
- 5924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
29 Μαρ 2024, 10:16
-
-
Νέα δημοσίευση Τυχαία κόπηκε η οπτική ίνα από λάιβ εκπομπή που στηλιτεύει τη Κυβέρνηση
από Kauldron » 11 Ιουν 2024, 14:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 880 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 12:48
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
19 Ιαν 2025, 21:50
-
-
Νέα δημοσίευση Αυξάνονται έως 20% οι χρεώσεις για κινητή, σταθερή και Internet.Πονάτε;
από Μαδουραίος » 08 Μαρ 2024, 07:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 2382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
28 Μαρ 2024, 19:54
-