Πήγα σε κατάστημα Γερμανός, ρώτησα για Cosmote και μου είπαν ότι δεν δίνει χρόνο προς εξωτερικό (από το σταθερό), οπότε απορρίπτεται. Όσο το σκέφτομαι, μου φαίνεται περίεργο. Πως γίνεται να δίνουν οι άλλοι και όχι η Cosmote, αλλά τέλος πάντων.alekhine έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 13:42η κοσμοτε που εχω εγω σιγουρα εχει συνδυαστικα τιμολογια αν εχεις εκει κινητο και σταθερο
απο εκει και περα αν γινει αιτηση φορητοτητας σιγουρα σε παιρνει η εταιρεια που εχεις και σου κανει καλυτερη προσφορα για να μεινεις
τελος παιζουν και αλλα κριτηρια που ειναι διαφορετικα για τον καθενα (πχ εγω εχω κοσμοτε παρολο που μπορω να βρω και φθηνοτερα επειδη ειναι πολυ καλυτερη στην αντιμετωπιση βλαβων και τετοιες εχω συχνα)
Πήγα και στο κατάστημα της vodafone και λέω στην εκπρόσωπο "έχω ξανακάνει στο παρελθόν την διαδικασία μεταφοράς, προκειμένου να μου δώσετε μια έκπτωση της προκοπής και να μείνω. Κάντε μου μια καλή προσφορά, να ανανεώσω άμεσα". Η απάντηση ήταν "και να πάτε, απλά θα μείνετε εκεί. Δεν θα σας γίνει αντιπροσφορά". Μόνο που δεν με έβρισε!
Τηλεφωνικά τα μαύρα τους τα χάλια. Με πήρε μία μου έκανε προσφορές πριν και μετά τις γιορτές για την γραμμή του σταθερού προκειμένου να ανανεώσω συμβόλαιο και όταν με τα πολλά της απάντησα θετικά με ρώτησε ποιος ήταν ο πάροχός μου. Νόμιζε ότι θα έφευγα από αλλού. Όταν της θύμισα ότι είμαι ήδη στη voda και με πήρε για να ανανεώσω μου είπε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει αυτή την τιμή.
Αυτά ενώ τους πληρώνω 3 συμβόλαια και δεν έχει καθυστερήσει ποτέ πληρωμή. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι έδωσαν στο ίδιο κατάστημα 2 καρτοσυμβόλαια σε φίλο, που δεν έχει τίποτα άλλο σε αυτούς, με πολλαπλάσιες παροχές του δικού μου συμβολαίου (πχ δεκαπλάσια data) και τελικά τα δύο αυτά καρτοσυμβόλαια του στοιχίζουν λιγότερο από το ένα δικό μου πακέτο κινητής.
Όταν είπα στο κατάστημα, φτιάξτε μου κι μένα ένα τέτοιο συμβόλαιο αρνήθηκε. Πρέπει λέει να διακόψω το κινητό και να πάρω νέο νούμερο μετά κάποιους μήνες. Μετά από 20 χρόνια χρήσης να πάρω νέο αριθμό. Δεν πάνε καλά. Σαν να με διώχνουν με το ζόρι.
ΥΓ. Κατανοώ ότι στα πλαίσια μιας προσφοράς ή προσέλκυσης χρήστη από άλλο πάροχο, θα δώσεις κάτι παραπάνω που ενδεχομένως δεν το δίνεις στον ήδη συνδρομητή σου. Αλλά όχι κι έτσι.