Scam
Scam
Εγώ δε ξερω αν πρεπει να ανησυχώ, ενημέρωσα την εταιρεία κινητής κι απλά μου είπαν ότι καλό είναι να μην απανταμε σε ξένες κλήσεις που δεν γνωρίζουμε
Γκουγκλαρα τον αριθμό που με κάλεσε κι οντος ανάφερεται σε scam και μέσα στον Φεβρουάριο κάλεσαν πολλους
Ο αριθμός είναι 85235105021 και σε μένα φαίνεται ως κλήση από Χογκ Κογκ. Απάντησα βρε παιδια αυτόματα δεν είδα καν τον αριθμό. Ακολουθησε μια μικρή σιγή, μετά ένα κλικ και έπειτα ένας τυπος στα Ελληνικά με ξένη όμως προφορα να λέει Καλημέρα σας. Δε προλαβα να απαντήσω το εκλεισε
Aυτο είναι το περιεργο, ότι το εκλεισε, πετυχε αυτό που ήθελε προσβαση στο κινητό, χρέωση κινητής και δε ξερω τι άλλο;
Γκουγκλαρα τον αριθμό που με κάλεσε κι οντος ανάφερεται σε scam και μέσα στον Φεβρουάριο κάλεσαν πολλους
Ο αριθμός είναι 85235105021 και σε μένα φαίνεται ως κλήση από Χογκ Κογκ. Απάντησα βρε παιδια αυτόματα δεν είδα καν τον αριθμό. Ακολουθησε μια μικρή σιγή, μετά ένα κλικ και έπειτα ένας τυπος στα Ελληνικά με ξένη όμως προφορα να λέει Καλημέρα σας. Δε προλαβα να απαντήσω το εκλεισε
Aυτο είναι το περιεργο, ότι το εκλεισε, πετυχε αυτό που ήθελε προσβαση στο κινητό, χρέωση κινητής και δε ξερω τι άλλο;
Re: Scam
Αν δεν έχεις επαγγελματικούς συνεργάτες ή συγγενείς στο εξωτερικό να πάρεις την εταιρεία κινητής και να σου βάλουν φραγή σε τέτοιες κλήσεις. Σε ανάλογη περίπτωση με πήρε η Vodafone από μόνης της γιατί έπιασαν κάτι απατεώνες. Μου πρότειναν φραγή και δέχτηκα. Προσοχή μην καλείς αυτούς τους αριθμούς εσύ. Οι χρεώσεις μπορεί να είναι πολύ μεγάλες.bluerose έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 11:54Εγώ δε ξερω αν πρεπει να ανησυχώ, ενημέρωσα την εταιρεία κινητής κι απλά μου είπαν ότι καλό είναι να μην απανταμε σε ξένες κλήσεις που δεν γνωρίζουμε
Εγώ λέω να πεταξω το κινητό
Αλλά και παλι ο αριθμός θα μείνει ο ίδιος
Αν αυτός έβαλε προσβαση για κινητά θα μπορεί να μπαίνει πχ κι εδώ γιατί έχω αυτόματες συνδέσεις
Πήγα στη διαχείριση κωδίκων έσβησα των τραπεζών να μπαίνω αυτόματα όμως για να αλλάξω κωδικους τραπέζης θα μου σταλεί SMS
Πάλι θα το δει
Στη χειρότερη δλ αλλά όλα να τα περιμενεις
Τι ήθελα και το σήκωσα
Τέλος παντον
Αν αυτός έβαλε προσβαση για κινητά θα μπορεί να μπαίνει πχ κι εδώ γιατί έχω αυτόματες συνδέσεις
Πήγα στη διαχείριση κωδίκων έσβησα των τραπεζών να μπαίνω αυτόματα όμως για να αλλάξω κωδικους τραπέζης θα μου σταλεί SMS
Πάλι θα το δει
Τι ήθελα και το σήκωσα
Τέλος παντον
Δεν νομίζω ότι μπορεί να σου κάνει κάτι τέτοιο επειδή απάντησες σε κλήση. Αυτά μάλλον θέλουν να ανοίξεις συνημμένο ή να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις κάτι. Ας πουν οι φίλοι που γνωρίζουν καλύτερα. Εγώ σου είπα απλά τι να κάνεις για να προστατευτείς από πιθανή χρέωση τηλεφωνικής κλήσηςbluerose έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 12:08Εγώ λέω να πεταξω το κινητό
Πάλι θα το δει
Τι ήθελα και το σήκωσα
Τέλος παντον
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
E αμα μας αρχισει η Μπλου να μας λεει για Βουδα η για Μαο τοτε θα καταλαβουμε οτι δεν ειναι η Μπλου στο Πχορουμ αλλα ο Τσου Τσου Νι απο το Χονγκ Κονγκ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Με καλημερισε κι όλας στα Ελληνικά, αλλά με ξένη προφορα
Βρε τους απατεώνες, ξεκίνησα να διαβάζω περιπτωσεις τέτοιες με γκουκλαρισμα
Προχωρήσανε και σε πιο πολυπλοκες απάτες
Καλά κάνουν μερικοί και δεν έχουν κινητά είναι και εθισμός
Βρε τους απατεώνες, ξεκίνησα να διαβάζω περιπτωσεις τέτοιες με γκουκλαρισμα
Προχωρήσανε και σε πιο πολυπλοκες απάτες
Καλά κάνουν μερικοί και δεν έχουν κινητά είναι και εθισμός