Desktop Replacement Laptop
Desktop Replacement Laptop
Αλλάξανε πρόσφατα οι ανάγκες, και χρειάζομαι κάτι που να μπορώ να παίρνω μαζί μου και να φεύγω.
- Επεξεργαστή τουλάχιστον i9 ή ανάλογο Ryzen
- Κάρτα γραφικών 3080 και άνω
Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι σαν το τίμιο και λεπτό και ελαφρύ Dell XPS μου, μάλλον κάτι σε γκουμούτσα θα είναι, αλλά δεν πειράζει αρκεί να κουβαλιέται σε τσάντα. Πλάτες έχω, αντέχω.
Τελευταία φορά που χρειάστηκα κάτι τέτοιο, ήταν Alienware 17 (R4). Και δεν πλήρωνα εγώ, πλήρωνε ο εργοδότης. Τώρα πια δεν έχω εργοδότη, έχω πελάτες, το έξοδο είναι δικό μου, οπότε λέω να το ψάξω λίγο παραπάνω για να δω τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν.
Όποιος ξέρει ας δώσει τα φώτα του. Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια και RGB καγκουροπαπαριές, τη δουλειά μου θέλω να κάνω (προσωμοιώσεις, ρέντερινγκ, 3D μοντέλα, και βαριά πράματα σε TensorFlow). Η οθόνη ας είναι και 15, όπου πάω συνδέω μια μεγάλη, αλλά την υπολογιστική ισχύ πρέπει να την κουβαλάω μαζί μου γιατί δεν έχω σταθερή διεύθυνση κατοικίας/εργασίας οπότε το desktop αποκλείεται.
Φχαριστώ και βοήθειά σας.
- Επεξεργαστή τουλάχιστον i9 ή ανάλογο Ryzen
- Κάρτα γραφικών 3080 και άνω
Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι σαν το τίμιο και λεπτό και ελαφρύ Dell XPS μου, μάλλον κάτι σε γκουμούτσα θα είναι, αλλά δεν πειράζει αρκεί να κουβαλιέται σε τσάντα. Πλάτες έχω, αντέχω.
Τελευταία φορά που χρειάστηκα κάτι τέτοιο, ήταν Alienware 17 (R4). Και δεν πλήρωνα εγώ, πλήρωνε ο εργοδότης. Τώρα πια δεν έχω εργοδότη, έχω πελάτες, το έξοδο είναι δικό μου, οπότε λέω να το ψάξω λίγο παραπάνω για να δω τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν.
Όποιος ξέρει ας δώσει τα φώτα του. Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια και RGB καγκουροπαπαριές, τη δουλειά μου θέλω να κάνω (προσωμοιώσεις, ρέντερινγκ, 3D μοντέλα, και βαριά πράματα σε TensorFlow). Η οθόνη ας είναι και 15, όπου πάω συνδέω μια μεγάλη, αλλά την υπολογιστική ισχύ πρέπει να την κουβαλάω μαζί μου γιατί δεν έχω σταθερή διεύθυνση κατοικίας/εργασίας οπότε το desktop αποκλείεται.
Φχαριστώ και βοήθειά σας.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Desktop Replacement Laptop
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- omg kai 3 lol
Re: Desktop Replacement Laptop
αυτο εδω ειναι εξαιρετικο αλλα ειπες θες RTX 30ΧΧ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Replacement Migration: Is it A Solution to Declining and Ageing Populations?
από βοθρατζης » 06 Μάιος 2024, 21:59 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Ιουν 2024, 14:18
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Ιαν 2025, 14:07